БАН: Извънземните са около нас, говорихме с тях

Извънземни са отговорили на 30 въпроса, зададени от наши учени от БАН, твърдят самите те пред „Новинар”. В момента експертите анализират и разшифроват получените чрез пиктограми и рисунки отговори на въпросите.

Обратно в новината

Коментари - БАН: Извънземните са около нас, говорихме с тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В БАН ИМА АКАДЕМИЦИ... ДУМАТА "АКАДЕМИК" ИДВА ОТ : " А КЪДЕ МИ Е ТОВА ,...А КЪДЕ МИ Е ОНОВА..."И ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ НА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ...

Същия този професор нека да прочете разсекретените доклади на американските и руските власти за срещи с извънземни и веднъж завинаги да спре с глупостите си.

Що за срам за БАН е този побъркан "учен"! Пропадна БАН и трябва да я затворят - само лудите ни ядат парите!!!

Ало 4-ти километър,наглеждайте си пациентите моля!

в началото на 2010г.работих до бан,и си мислех да ъстановя врузка с инститъта на тази тема...и щяха да ме обявят за смахнат! 201ч012017ззмон атобар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сега разбирам ,засчто дянков не дава повече пари за бан! и е прав! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЗДРАВЕЙТЕ, МИЛИ УЧЕНИ, ОТ БАН. ЯКО СТЕ СЕ НАБУТАЛИ С ТЕЗИ ИЗВЪНЗЕМНИ. СЕГА СИГУРНО И ВКЪЩИТЕ ВИ ЩЕ ВИ ПОСЕЩАВАТ. ТЯ И ВАНГА СИ КОНТАКТУВАШЕ С ТЯХ И ТЕ С НЕЯ. ТОВА, СКЪПИ УЧЕНИ, НЕ СА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПАДНАЛИТЕ АНГЕЛИ, КОИТО СЕ НАРИЧАТ ДЕМОНИ:))))КОЙТО СЕ ЗАНИМАВА С ТЯХ СИ НАВЛИЧА ПРОКЛЯТИЕ И ЗАВЪРШВА ЗЛЕ, КАКТО НА ТАЗИ ЗЕМЯ, ТАКА И ЗА ВЕЧНОСТТА. АКО ИСКАТЕ ДА ПОНАУЧИТЕ ПОВЕЧКО ЗА ТЯХ ПРОЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА, КЪДЕТО АВТОРЪТ Й ЩЕ ВИ РАЗКРИЕ СВОИТЕ ПЛАНОВЕ, КАКТО ЗА ТЯХ ТАКА И ЗА ВАС БЕЗБОЖНИТЕ И НЕВЕЖИ ЧОВЕЦИ.

молеце елате извънземни чародейка бл 212 хт е етаж 3 ап 8

Като оставиш някой астроном на 400 лв. заплата е нормално да започнат халюцинациите и виденията. Догодина ще им намалят парите още повече, така че може да очакваме още по-вълнуващи новини.

Като цяло хората от БАН са некомпетентни хрантутници, които са различават съвсем мъничко по интелигнетност от обикновената амеба. Денят, в който ги закрият ще е добър ден за България

Когато казахме 'инженерна инфраструктура' имахме предвид оргомните площи от повърхността на земната кора, покрити с бетон и асфалт. Трабва да ви е направило впечатление, че атмосферните аномалии над големите ви градове са нещо ежедневно. Асфалтът и бетонът акумулират топлина, която излъчват обратно в ниските слоеве на атмосферата. Решението е едно единствено, и трябва да побързате да го приложите. Покрийте всяка неизполвана бетонна и асфалтова повърхност с еднометров слой рекултивирана почва и засейте трева. Ще намалите инфрачервената радиация от земната повърхност към атмосферата с най-малко 50%, което ще ви опази. Обърнете внимание и на радиопланирането на вашите радиотрансмитери за безжични телекомуникации, работещи на честоти над 900 МHz. Колкото повече намалите броя на зоните на интерференция между съседни базови станции, толкова повече ще намалите и ефекта на микровълновата фурна. Това е от нас! Дерзайте! И късмет...

До schmael: ние затова в големите градове сме си направили дупки по асфалта - да се проветрява

Добър съвет,точен и ефективен,ако се вслушат земните люде, повечето с увреден ДНК код. Човече,изказал си се преди 6 години,съдейки по датата на поста. Нещо да се е променило?Да. Още по-зле е станало .Ние загиваме бавно.Най-интересното, че се случва доброволно и масово. Работено е върху нас и все още продължава.Трансът на земните хора е факт. Земята днес е огромно психиатрично заведение със 7 милиарда терминални пациенти.Трагично.

Добър съвет,точен и ефективен,ако се вслушат земните люде, повечето с увреден ДНК код. Човече,изказал си се преди 6 години,съдейки по датата на поста. Нещо да се е променило?Да. Още по-зле е станало .Ние загиваме бавно.Най-интересното, че се случва доброволно и масово. Работено е върху нас и все още продължава.Трансът на земните хора е факт. Земята днес е огромно психиатрично заведение със 7 милиарда терминални пациенти.Трагично.

Убеден съм,че има Извънземни форми на живот,но чак БАН да контактуват едва ли.По скоро ако са ,да бяха ги попитали как да направят така,че да могат да им дават повече пари за свършена работа.

Да говориш на господ - това е нормално! Но да казваш, че господ ти говори - това вече е шизофрения...

Много е примитивно да се наричат хората жалки, защото считат БАН за дискредитирана институция, членовете на която не правят разлика между хобитата си и официалната позиция на науката.

На тези от БАН министър Дянков освен ШУБЕТО им взе и УМА

Абсолютно същото си помислих и аз,хахаха.Тия в БАН откачиха тотално.

Ахахаха какво те пият и пушат в тази БАН ? :)

О-о-о и малко останали умни,знаещи и можещи българи напуснете тази омърсена райска Земя /България/ и оставете робите и простаците да тънат в мизерия и невежество. Докато алчните управляват и Ви манипулират гласувайте за тях и мрете в мизерия и писане на глупости без пари!

за съжаление много извънземн и се занимават вче с тотално следене и увреждане вкл декодиране на човешкия род В специално подготвени за целта помещения вкл на Мобилтел вивател глобул банки,паспортни служни нотариати мвр и служби за сигурност кметства и кръстовища, снабден с подходяща техника вкл камери обемни скенери и други

Със сигурност живеем във вълнуващи времена :)

Вярвате просто така на статията, а всъщност всичките медий започват да изопачават нещата. Абсолютно никой от БАН не е общувал с извънземни. Лъчезар Филипов просто допуска възможността, че извънземни същестуват и се занимава в тази насока (по логиката, че не съществуват не трябва да ни има и нас). Това му е хоби. Плюс това той сам не изключи възможността това да не са извънемни, вижте: http://www.novatv.bg има толкова много хора, които не са с отворено съзнание и се повлияват прекалено лесно от статий и журналистически игрички, България за никъде я няма. Повечето от коментарите са на предубедени в нещо лица и с тях просто няма смисъл да се спори... Все едно да накараш Милен Цветков да се държи възпитано и да си затвори устата, за да изслуша някого като нормален човек.

Много е примитивно да се наричат хората жалки, защото считат БАН за дискредитирана институция, членовете на която не правят разлика между хобитата си и официалната позиция на науката.

Пичове тези от Бан са прави неможе да сме сами в вселената и щом вече разчитаме писмата на извънземните значи скоро можем и да се срещнем с тях. Това ще е началото на една нова ера ! Те сигурно знаят тайната на бесмъртието и може би ще направят животат ни по-лесен! Такаче аз им вярвам незнам за вас но според мен ще е много яко да се срещнем с други форми на живот!

Пичове тези от Бан са прави не може да сме сами в вселената и щом вече разчитаме писмата на извънземните значи скоро можем и да се срещнем с тях. Това ще е началото на една нова ера ! Те сигурно знаят тайната на бесмъртието и може би ще направят животат ни по-лесен! Такаче аз им вярвам незнам за вас но според мен ще е много яко да се срещнем с други форми на живот!

Кучетата си лааааят - керванът си вървиии! :D Става дума за имотите на БАН ;)

Какво ти смяташ за сериозно, Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ! Тома-неверни вече две хиляди години е такъв пример, да не говорим за противоборството ми с моят роден брат. Око да види, ръка да пипне, са думи цитирани съвсем сериозно от него преди повече от 15 години. Когато извънземен се покаже В ПЪЛНАТА СИ СЛАВА, земните жители, присъстващи на такова ПРИШЕСТВИЕ, заминават веднага при Свети Петър с разрив на сърцето. Една най обикновена причина за неустановяване на материален контакт с нас. Нашето съзнание е с размер на кофа, не може да побере ОКЕАН, и от там идва спонтанният инфаркт при директна среща.

Какви ли наркотици ползват в Бан ? :)))

Смятам, че статията е несериозна.(точка)

Проф. Лъчезар Филипов е роден в София през 1953 г. Той е третият син на бившия министър-председател Гриша Филипов.

Истинският учен е търсен и платен защото неговият труд намира високоплатен пазар. Понеже повечето наши учени са менте, както и всичко друго в България, затова Станишев им осигури пожизнена пенсия от по 2000 лв. месечно, за да подкрепят крадливата му партия с уж научен подход, а достойно изработилите пенсията си нека мрат.

Ей, невероятни тъпанари!!! Не можело да се направят от човек кръговете, http://en.wikipedia. ако не можете да си преведете поне първия параграф отивайте с тези от БАН да ви шибат лабораторните плъхове!

Ей, ако преди няколко хиляди години не бяхме открили земеделието, сега щяхме да си останем прости и неконтактни :D ... или щяхме да откриваме странни петна-пикрограми под мищниците си и чрез шублер и шивашки метър щяхме да общуваме с извънземния интелект ! Е, няма съмнение за мен, не сме сами в тая вселена. Противното би било ужасно разхищение на пространство и материя. Дали сме в състояние да общуваме с другите не знам. Трябва да сме доста подобни тялом и духом за да се разберем или дори да се осъзнаем едни други като разумни форми на живот . Обаче някои неща са откровенни глупости сега, каквото и да си говорим... поне през призмата на чисто човешката логика и представа за нещата ...

Поклон пред средствата за масова дезимформация! Хайде сега всички да подкрепим закриването на БАН, у нас БАН ни не требе, все пак дори ББ е дофтор, а имотите на БАН са доста апетитни...

MILI BOGE SLEZNI DA SI SABER6 VERSIITE,TE NE SA VINOVNI,VINOVEN SI 6TOTO GI DAR6I6 DOLO.

Мили хора научете се да мислите не стандартно.За по мащабни неща.Не само за себе си.Мислете малко и за природата която ви е създала.Това имат предвид извънземните

За сега е сигурно, че поне един извънземен е внедрен в правителството като ключов министър.

Ако някой си мисли, че този отскок в технологиите през последните 30-40 години е дело само на човечеството е непоправим глупак! много съм съгласен с това!!! Как толкова векове човечеството живяло в тъмнина и мрак, и за има няма 50 години, и компютри, и ракети, телескопи, спътници... Ясно е, че тези технологии са дошли от някъде. Но защо онези, които са я дали не искат да говорят с нас??? А бихте ли искали говорили с хлебарка или паяк ???

Я не се ебавайте с висшия разум, питекантропи, че ще сляза долу и ще ви подпукам със силата на мисълта и с лазерния си лъч! Четете житните кръгове и по-малко противоестествени прояви да виждам! Маймуни с маймуни!

само не разбрах къде са се срещнали и как са започнали да си разговарят, щото много екстрасенси и откачени хора твърдят същото...как ли изглеждат тези симпатяги ???

Безспорно е, че във вселената съществуват вероятно много и различни видове разум.Но г-н Филипов явно е от мнозинството в БАН изкукуригали вече поради възрастови изменения и склеротизирали възрастни учени, които е време да отидат в заслужена пенсия.Ако по този начин искат да покажат защо до сега са получавала заплати работещите в института по космически изследвания в БАН, а вероятно и в другите институти, няма да се учудя, ако започнат и да говорят на извънземни езици и от другите институти и работещите в тях.Ето г-да Българи за какво са се харчели нашите пари дълго време и защо правителството и по-специално министър Дянков е напълно прав, че в БАН работят хора, които от една страна смятат институцията за феодално владение и от друга ядът на халос народни пари.Твърдо съм убеден, че БАН трябва постепенно да се прелее в различните ВУЗ-ове.

Големите открития ги внедрихме в българската совалка, в производстовото на българските автомобили и последно в наноматериали. И аз се питам защо се возя в немско возило, а не в българско. Способните учени винаги са били преследвани у нас. Затова и гледат да заминат навън, където са ценени. Освен това науката не е само епохални открития. След като последните години няма епохално откритие от учени от БАН, трябва да се разбере къде е причината за това - ако са хората, да се помисли как да се привлекат по-добри, ако е апаратурата - да се помисли как да се закупи по-добра и т.н. Искам и аз да знам има ли държава, в която хората живеят добре без да има добре еазвита наука.

Добре, забавляват се с извънземни глупости. И аз като малък гледах тъпите американски филми. Ама защо БАН не излязат да кажат за някакво РЕАЛНО ОТКРИТИЕ???! Виж ги - само пелтечат на тема ракове, спинове и други недоказуеми, но ОЧЕВАДНО нерешени проблеми.

ако има такава публикация в Новинар, това е гол за Дянков - от халите. Браво, форумци!

Затова ние ,които сме имали срещас тях или с някакви Божества си мълчим,защото знаем как би се приело това.

Леко, Дянков, с продажбата на имотите на БАН. Да не взема аз да те БАНна от мрежата наречена живот. А нашето извънземно си е от БАН-кя. Та даже и БАН-ката му се нарича си-БАНк!

Спокойно бе хора! Никой не плаща в БАН за контакти с извънземните. Няма такива проекти. Това е страничен интерес - учените, особено физиците, имат афинитет към философията, мистерията и т.н. Това е вид релакс след като се занимават с природни явления и не могат да си обяснят всичко до край на базата на научните знания. От друга страна статията и интервюто точно по тази тема и намесването на Института по космически изследвания си е направо провокация и е очевадно насочена срещу БАН и този институт. Дянков още преди време каза, че няма какво да изследваме ние космоса, както няма нужда и от океанология, след като не сме на океан...

Ми тя и медицината е срещу природата дори и е нанесла най-много вреда от всяка друга човешка дейност .

от зловинар си правят майтап

Dajte o6te pari, na praga na goooooljmo otkritie sme!!!!

забравих да спомена, че лицето Дянков, който е от враждебните извъземни се е появил от самоонождаща се вагина - разработка на младежкото ГЕРБ(Гастро Ентеро Ръбати Безпишковци) от планетата на меките слузести по позната като МВФ(Меки Виснали Фалоси), но това ще го изпратя месец март с пиктограми в цъфналата ръж. Сейте бе, маскари - участвайте в програмите на ЕС за да си комуникираме, а на академиците от селски произход в БАН им пожелавам много засети пощи с царевица, ръж, пшеница и ечемик за да можем да осъществяваме контакти, иначе как да ви пратим чертежите на вечния двигател.

Лъки, ти си геврееек :Р