България дава 4 евро за 1000 потребители

Люксембург отпуска на 1000 жители 1729 евро за финансиране на политиката за защита на потребителите. За сравнение България отпуска на 1000 жители 4 евро, а Румъния - 2 евро.

Обратно в новината

Коментари - България дава 4 евро за 1000 потребители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КУНЕВА: В ЕС СЪЮЗ ИМА ПРОБЛЕМ С ПРОЗРАЧНОСТТА на СМЕТКИТЕ. Истина Ви казвам -Христос. Грабеж в целия бивш соц.лагер. Е каква стана тя, не само в България е така .

Сега вече ще ни доят и стрижат по Европейски! В това е целия кеф. А накрая от костите може и туткал да се свари. Или желатин от някои по-изискани костички като например тия на госпожата на снимката.

aide i taq 6te ni opravq kat ''carq''

Е , ЧАКАЙ ДЕ, ДА СТАНЕМ ПОТРЕБИТЕЛИ КАТО ТЕЗИ В ЛЮКСЕМБУРГ.

мигленчето не е в час ,всички наши магазини са на блъскани със спец техника която следи клиенти знае колко пари имат какво могат да си позволят и им маркира стоките с различни благопожелания

Ами това защото България няма пари, а принина за това са твоите продажни подписи и затварянето на АЕЦ Козлодуй 3 и 4.

Просто администрацията още не се е научила как да ги краде тия пари, може би повечето изобщо не знаят, че са предвидени. Добре че е г-жа Кунева да ги светне...

TAIA GROSOTIA DO KOGA STE BALVA GLUPOSTI??? STIGA STE NI SANIMAVALI S NEIA

Какво направи тя за българските потребители? Например, какво направи за закрепостените потребители на Топлофикация, които не желаят да ползват услугите на това престъпно дружество? На тях вече от десетилетия се начисляват такси, въпреки техния отказ от ползване на топлинна енергия от монополиста.