Ексминистър обвини кабинета в политически геноцид

Правителството на ГЕРБ е най-успешното в политическото унищожаване на своите предшественици. Това заяви бившият министър на държавната администрация Николай Василев, цитиран от Дарик. Той заяви, че не очаква атаки от новата власт, защото няма основание за това.

Обратно в новината

Коментари - Ексминистър обвини кабинета в политически геноцид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жълтияе цвят е цвят на есента, на отващата си година.Жълт е и цвета на редкото лайно.

не знаех че отношенито ми към мухите се нарича геноцид

Франциско Гоя употребява една поговорка: Колкото по-нагоре се катери маймуната ,толкова по-добре се вижда задника и!

Ники, народа точно това иска - да види вече политици в затвора. Писна ни от калпазани във власт, дето съсипаха България а сега се ослушват и питат: Кой ми сра в гащите? Но ти, понеже дълго време не живя в България, не си ги разбрал тези неща. А когато дойде на власт (много лесно) просто не можеше или не искаше да видиш безобразията на колегите си. Така е - отгоре нещата не се виждат ясно. Но отдолу...много добре ви се виждат насраните ви задници!

Да не стигнаха и до тебе Хари Потър, та си се притеснил? Спокойно. И да не са ще стигнат.

За Ники чух следното още, като беше на власт - абсолютен работохологик и наивен в същото време.Пускаш му Интифа и той усърдно започва да се занимава с Интифата. А дали тя е Нещо или Нищо, това няма никакво значение. Много е интелигентно момчето . И Го направиха Министър. То е много интелигентно и взе че прие. Сюрприз за страната. Този вид сюрпризи не стават, като сладкарска стока.

Политически и управленски геноцид бяха управленията на бандитската тройка срущу собствения му народ.Ама как нямат срама тия личности.Продължават да си вярват колко велики и незаменими са.Наистина имат нужда от лечение.И дано след това осъзнаят какви поразии и беди са причинили на страната си.

Политическият геноцид понякога е полезен. Особено срещу тройната коалиция.

От прост човек всичко може да се очаква!След изборите през юни 2001 не можеше да си обясни как се управлява държавата и реши,че е като по-голямо ООД.Но той и това не знаеше!Като стана министър разбра,че още по-малко знае.След това още два пъти беше министър и разбра,че нищо не знае и не може! Образованието му е да разнася папки в големи фирми или в банки. Той обслужва ниските рафтове,а Милен Велчев високите рафтове. А ние благодарение на бабичките свикнали слугински да лижат задници ги допуснахме да управляват държавата.Нито знаеха,нито можеха да управляват. НО БЯХА МНОГО КРАДЛИВИ. Н.Василев:продал БТК за 200млн.-след това препродадена с милиард отгоре-комисионна не по-малко от 100млн.евро. Ето за това трябва да го обвинят: Пропуснати ползи 1000000000, без значение лв.или евро.Милен Велчев:прецака BG с външния дълг-щета за BG-около $ 5 000 000 000,печалба за банката посоченото число,комисионна $500млн. Ами това са парите,които брат му влагаше в хотели на морето! И този е готов за затвора!

Ники, ти за балъци ли ни вземаш? Ние сложхме Бойко за да ви хване всички в чувал и да ви накаже двайно и тройно, моето момче! Изглежда не си си научил още урока.

Сами се унищожихте! А специално за теб има много неща. Още на парламентарен контрол те бяха подгонили за покупката на Windows и се чудя, защо поне за едно нещо не ти потърсят сметката.

Ники само за далаверката с Майкрософт заслужава 5-10 годинки в затвора.

Тоа пак не си е пил хапчетата или е намерил де да слънчаса, та сега блъмботи за сенки... Айде преди да иде да си играе с лопатката в пясъка, да му обЯсним некоИ работи: 1/ НДСВ вече не е НДСВ. Нито е национално движение ( то нивгиж не е и бИло), нитоСимеон е гласна буква в него, та от сума ти и време се чудят какво да измислят за тълкование на старата абревиатура колкот да си я запазят. 2/ Не знам какво си мисли момченцето за това правителство в сянка, ама като не беше в сянка той цели 2 мандата, какво полезно нещо направи - Приватизирането на БТК ли беше полезно, приватизирането на енергийните дружества ли беше полезни ( за народа и държавата де, не за Никалайчо), приватизирането на БДЖ ли беше полезно? 3/ Крайно време е да дойде един като бат Бойко ( когото приветствам за това което се опитва да направи, че и комай успява) дето да потърси сметка и от там насетне Всекиму своето Щото не мой да прайме държава в която законите и данъците и правилата да вАжат само за мене, а ей такива мушмороци като Никалайчо да дават акъл с назидателен тон и да разсипват с пълни шепи държавата за комисионки

А БЕ МИШОК, МАЛКО ЛИ ПАРЧЕ ОТМЪКНА ОТ БАНИЦАТА ,ТА ОЩЕ РЕВЕШ?

Ники Киндерсюрприза винаги е говорил само глупости и е има най-глупавите и най-скъпи проекти. От устата му излизат само глупости. Повече не го цитирайте в медиите, няма да се тиражира вестника в тази криза.

Ники, порасни малък, миличък мой!

Еи тази сладка власт-дори и на сянка да е ма министър на някакво правителство да е

момчета, хайде да сме по-внимателни с никито! то и на нас да се беше случило същото - на 31 невръстни години да станеш не началник на сектор, ами цял министър!, и ние вероятно щяхме на това да заприличаме. Властта деформира, особено ако орисницата те запукити там още като невръстен младеж. очаквам още изцепки от това момченце.

Абе, вуйчо! Как продаде БТК, бре - мошеник нещастен?????? Нали и ти имаше уникална кариера и развитие в Лондон - що не си там? То - не остави вашето правителство много за гепене....

И какво е това политически геноцид? Има ли такова чудо партийна порода, та да може тя да се изтребва, т.е да е подложена на геноцид? Не, разбира се! Невежеството и словоблудството са неотменимо присъщи на НДСВ, както простащината, лъжата и крадливостта. Та нали ако може да се посочи нещо наподобяващо партия на генна, и то увредена основа, това е НДСВ. Случаят със Симеон Самозванец е уникален в историята на човечеството пример за кретенизъм - докаран на власт от социалисти Цар - министър-председател ... Геноцид ли? Хайде де! А какво ще каже Киндершоколадчето за човешкото печено в ЖП - вагони по време на негова власт?

Не Герб ви унищожиха вас от НДСВ, а народа на изборите! Така е драги ми Хаяско! Това да не вземете и 4% си е живо унищожение, но по ваша лична вина! Ти имаше възможност 8 години да покажеш на какво си способен в различни министерства на светло! И резИлтата е ясен - трябва да си клиент на прокуратурата - от сделката за БТК, до обществените поръчки в закритото ти министерство! А сега си тръгнал в сянка да се доказваш! Смешник!

И папер да не остане!!!

Ех, Ники, Ники ! Да вземат да те видят твоите собствени по-горни поколения .....

Искате да се правите на умници,а в същото време се подигравате лошо на хората.Вместо да се мотивирате!Само по себе си това подсказва,че и към вас се отнасят по същият начин.По-добре е да родите някаква ideya,макар и скромна за вашите top възможности.Защото иначе излиза,че пишете твърде много вместо да мислите поне малко.Нищо лично!Лазар

Ха ха ха ха , псевдополитичето Ники Василев се прави на опозииция.Това е най-лъжливата опозиция която съм виждал и чувал! И ако си мисли, че някой ще му повярва? Ха ха ха ideyazabulgaria.org

Taq mishka sto ne si malchi!

защо не се скриеш някъде,не ти ли стига до сега стореното.

нещо като лов на вещици. Просдто чисто отмъщение и нищо повече. Даже политическо преследване. това не се отнася дофгорите на СС-ски лъжльото.

Ника Маус не се ли върна в Лондон, за да продължи блестящата си кариера? Странни занимания за един преуспяващ млад икономист, наистина...

Ajde pak na hranilkata, a? nema li nishto za kradene izvan pravitelstvoto, a? Neshtastnici!

Тоз, с късите ръчички, да не приказва много много, нека си припомни само за строителството 2002-2003г. на новата писта на летище София, където се потрошиха няколко милиона евро за системата за осветление на пистата, която той одобри, и която така и не работи, а уж трябваше летището да мине в по-горна категория. То всъщност всичко се замаза и е в по-горна категория, само дето системата не работи и всичко си е пак по-старому.

А каква страница са ДСБ,СДС и Атака. Те не са нито опозиция, нито управляващи. Няма ги. Нямат идеи, стоят в приведена поза лидерите им, а привържениците им какво очакват, какво подкрепят. За три месеца Борисов закри 20 годишната синя идея

След 2 години ще си спомните за НДСВ и ще видите, че не са прочетена страница. Все някой трябва да оправя бакиите оставени от некадърниците от ГЕРБ. Цялата партия Герб е впрегната да води личната война на Бойко със Станишев, а народа и кризата не са на дневен ред. Големи услилия полагат новите управници да се разделим с придобитото по време на НДСВ. Останахме без заплати, без работа. На път сме да се разделим с жилищата и колите си.

Дай Боже да е прав

Ех, Василев, само на сянка ти е мястото.

Тоя пък гном! Сигурно и той иска половин милиард като Велчев. Еми изтърва бързия влак! Замина за Мадрид! Кой колкото откраднал! Сега е ред на други!

УЖАСНА НАГЛОСТ И НАХАЛСТВО. КАКВНО ИСКАТЕ ? ДА ВИ СЛОЖИМ В РАМКА И ДА ВИ СЕ РАДВАМЕ ДОКАТО СМЕ ЖИВИ ? ЕВРОПА ОТКЪДЕТО ДОЙДОХТЕ , ВИ КАЗА ЧЕ КРАДЕТЕ, ЧЕ СТЕ КОРУМПИРАНИ, ЧЕ ВСИЧКО ДО КОЕТО СТЕ СЕ ДОКОСНАЛИ СТЕ ГО СМЛЯЛИ КАТО СКАКАЛЦИ И СПРЯ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАРАДИ ВАС. СЕЩАТЕ ЛИ ПРИ ТОЗИ АКТИВ КЪДЕ ВИ Е МЯСТОТО ?

КАКВИ ГИ ГОВАРИ ТОЗИ. ВИЕ САМИ СЕ УНИЩОЖИХТЕ. СЕГА ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН.

Абе джудже , ти пак си без шапка май , а??? Що звъниш като никой не те натиска? Искаш да се подсетят за твоите продажби и да изкараш някоя и друга година в централниа ли ? Ма като те гледам колко си нежен , там ще те разцепят до вратлето , да знаеш.

Глупци на глупците - НДСВ, който си мисли, че тая партия има някакво бъдеще е пълен кукумицин!

Вие какво си мислихте, господа бивши управници? Че ще ви се размине възмездието ли? Че ще си седите и ще си живуркате? И кака така ДПС и БСП са ви затворена книга? Не лапахте ли заедно моля? Много бързо си завъртяхте опашките. От чие име говориш в момента? Ти който в едно с най - неработещото министерство, говориш зо политически геноцид? Естествено е че ще има такъв. Нима си мислите че такива като вас трябва да виреят и да си гледат кефа? Четири години какво правихте?

а бе момчето е умно бе , дялан камък.Където и да го поставиш все ще се оправи.И в нуждник да го затвориш гладно няма да остане.

ТОЯ ПАК ЛИ СЕ Е ВЗЕЛ НА СЕРИОЗНО. ЯВНО МУЧЕТАТ МН. ПРИКАЗКИ ЗА ЛЕКА НОЩ И ТОВА МУ РАЗМЪТВА МОЗЪКА

ЗНАЕТЕ ЛИ, С КАКВО ЗАПОЧВА ТОТАЛИТЪРИЗМА? - С ЛИКВИДИРАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОТИВНИЦИ. ПЪРВО ЕДНА ПАРТИЯ, ПОСЛЕ ВТОРА, А КАТО СВЪРШАТ ПАРТИИТЕ - ЗАПОЧВА ДА СЕ ТЪРСИ ВРАГЪТ С ПАРТИЕН БИЛЕТ В СОБСТВЕНАТА ПАРТИЯ. ТА НА КЪДЕ ВЪРВИМ?

Тоя ще разкаже играта и на сянката...

Правителството на ГЕРБ ги защитава, щом са още на свобода.

Правителството на ГЕРБ е най-успешното в политическото унищожаване на своите предшественици. Дай Боже, Ники Маус да се окаже реален пророк.

Много се изсилва този жйлт другар. Колкото до геноцида над партиите, те наистина са толкова много, че стигат за десет века напред.Този ЗПП трябва да се отмени, да се саморазпуснат всички партии и да се тръгне на нова остова-пълно зачитане на конституцията и законите, пълен синхрон между основен закон и Устав.

Нали беше реваншизъм? Сега геноцид. Следващия път -фашизъм...

Една от основните цели на герб е да отнеме властовия монопол от ръцете на партиите от бившата тройна коалиция. затова хората им гласуваха доверие - заради политическата надежда да имаме справедливо и законно управление без етнически привкус на интерпретиране и прилагане на законите и с ясна позиция за информиране и отчетност през суверена. естествено, че ще отнемат политическия джокер от комунистите, доган и крадливото величество. бламирането на правителството няма да доведе до справяне с кризата, а напротив, ще ни дискредитира пред демократичния свят. трай си господин бивш министър, защото далаверите, кражбите и неспазването на процедурите по обществените поръчки във вашето министерство не са били по-малко от всяко друго в предишното управление.