Съдът отмени забраната за сеч в Симеоновите гори

Административният съд - София-област отмени със свое определение разпореждане на директора на Държавно горско стопанство -Боровец, съобщи БТА по информация от съда.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отмени забраната за сеч в Симеоновите гори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз да ви питам след всичко, което сте плюли по съда: не ви ли направи впечатление, че в заповедта не са изложени никакви фактически обстоятелства, които да налагат извода, че съществува особено важен държавен или обществен интерес, чиято защита зависи от незабавното й изпълнение, нито са представени съответни доказателства за това. Това означава НЕКАДЪРНО ПОСТАНОВЕНА ЗАПОВЕД и НЕКАДЪРНА ЮРИДИЧЕСКА ЗАЩИТА от страна на издалия тази заповед. Когато едната страна в производството не се защитава изобщо или се защитава некадърно, каква е вината на съда? Той не може да свърши работата на страните в процеса, той се води от доказателствата, които му се представят! Попитайте кой пропусна да си свърши работата по събирането на доказателствата и защо заповедта е неграмотна! Това е въпросът!

Сега като тръгнат из Рила свлачищата, кой ще укрепва? И с чии пари? И адали няма да се окаже, че това което ще се даде да сдее укрепа няма да надхвърли полученото от изсичането? Някой надолу даваше акъл да сме ходили да садиме дървета. Аз всиките върнати имоти, които не мога и нямам как да стопанисвам ги засадих с гора. Така, че моите си 8 декара съм залесил. Въпроса е, че за витиевати формулировки съдиитте ни пак с буквата на закона смачкаха духа на закона. А може пък и направо да си прегазиха закона. Те имат надежда, че Крадлив Дедо ще им се отплати за тази добрина.

Съдът е направил каквото трябва по закон. Няма аргменти и доказателства, защото всичко е попилузъм и ПР за някои самозвани политици, които няма какво друго да измислят, освен на гърба на Симеон да стават известни и да влизат в телевизиите...Това е тъжната истина.

в България това се случва защото ние го позволихме

Аз ги фащам, те ги пускат - II серия.

Бихте ли ми казали защо на големите реститути не им забраниха да вземат наеми? След като към момента се води негово- върнато като на всички- ще прави каквото си иска със собствеността си. Злобата няма да ни напълни коремите.

Ей тоя комарджия не само изкради но и оголи цели райони от държавата с това негова сечене брей, немаше налапване. Пак са свършили парите за ролетка в Монако.

И още нещо - ако отнемат горите от Симеон не само че и лев няма да влезне в хазната, ами освен санитарна сеч ще има и поголовна.

Абе всички дето пишете, че Симеон обезлесил България, я ми кажете защо Странжа и Сакар планина са голи баири и чукари - с малки изключения от 50 години. Ами Пирин на колко места е гол голеничък и то много отдавна. Ами Стара планина в района на Гурково, дето дали на Златко баретата не знам си колко декари и той взел че си сложил бариери да не ходят туристи там и само се виждат камионите дето свалят огромните трупи.Защо за тях нищо не казвате ами ревете и пишете глупости.Или по далече от монитора не сте ходили и чакате някой да ви подхвърли злона интрижка и почвате да ръфате.Търсете истината другаде, България няма да забогатее от горите на Симеон.

Хора, всички Вие сте прави разбира се що се отнася до ценности и морал, но защо така афектирано нападате съда.Съдът е съд за това, защото спазва и прилага закона. Не е виновен съда, той няма право на интерпретации. Обвинявайте изпълнителната власт и юристите на горско стопанство.Представя си какви заплати получават, а правят елементарни грешки-пълен непрофесионализъм. Мотивирането на административният акт е необходима предпоставка за неговата валидност, в противен случай наистина е незаконосъобразно и ъдът е длъжен да постъпи така както повелява закона- нали за това е съд.

Какво значи седемнадесет насаждения? толкова парцели гора тук-таме? Някой ще ме окултури ли?

Е, той наистина ни оправи!!!! Каза си човека ,че ще ни оправи и направо ни разката фамилията!!

Ще дойде време, когато ще искаме сметка от този предателски съд за опропастената безценна природа на България. Трябва да се запомнят имената на тези подлоги за да може след това да ги осъдим да залесяват до края на живота си горите.

Моят съименник е срам за династиите, за името и за рода български.Българскот племе е виновно, че допусна тази гнида да стъпи на българска земя за да резили всички царе по света. Крайно време е да бъде натирен без право да помирисва България.Не забравяйте, че синовете му са още по-алчни.Румънците и сърбите излезнаха по-умни от нас и нямат такива проблеми.

Съдебна власт! По ми прилича на съдебна диктатура.

Как ги четете тия закони бе предатели! Виждали ли сте от самолет на какво приличат планините ни Рила, Пирин, Родопите?! Вие на мислите ли за децата си? Като сте си сложили рушвета в джоба, въздух ли ще си купувате с тия пари. Дано не ви стигне и на вас и на целите ви фамилии! Турците не са секли така горите ни, както самозвания ни цар. ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

Те това се казва съд.Браво на вас съдии.Всички сте от боклук нагоре.Всички сте за затвора.

Цар Симеон. Бог да пази семеисто му.

Митът за добрият цар,който се притичва на помощ на народа си в трудни времена изцяло рухна.Но поговорката,какъвто народа такъв и царя си остава истинска и вярна.

Да е жив и здрав Цар Симеон и децата му. Мрете гадни простаци завистливи. Ще доживеем и Царство България

до неграмотна:Ти наистина си неграмотна . България е република и няма цар. Царете са в приказките,историята и в празните кратуни на една шепа малоумници и крадци. Не ме интересува колко езици знае ,да върви да става преводач, ако иска,но да не пипа горите на България. С какво уважение се ползва , като братовчед му сводникът го нарече лайно? Приемали са го като премиер на държава, сега е никой. Европа е пълна с разни наследници на благороднически родове, има и свестни хора и отрепки сред тях и никой не е впечатлен.

Колко си прост дори и не подозираш.. По-добре не се излагай повече

Не може една държава да е на колене пред Симеон сега, когато сме в ЕС. Царя ни разиграва вече 9-та година. Благодарение на него са всичките игри, батаци, трудности. Както неговите деди оставиха България бедна, изостанала 80% селска страна (справка 1944 г.), така и той искаше. Няма да стане, Симеоне. Няма, коплкото и да играят политиците хорото с теб (това хоро не е весело хоро). Този народ няма да издържи да го играете повече. Чети по всички сайтове-народа е озлобен и огладнява.Хората те мразят Симеон-чети. И тези подигравки с надеждите отново на 100-те дни на ГЕРБ-не му беше времето сега. Значи нямаме съд, нямаме държавна защита дори за екологията-горите и здравето ни. И Симеон знае колко е гнила държавата и ще ни играе-можеби докато Бог се намеси. В нашата история добрите неща са ставали внезапно-така ще е със случая СИмеон. Молеха се през 2000 г. старите хора-не го връщайте, ще направи много поразии-на Ви цар сега, на Ви Ваше Величество, на Ви Симеон да сече горите и да изнася за пари нашето здраве. На Ви Бойко-от отбора на Симеон-това го доказва отново.Но този народ няма да издържи още гаври с него-има предел. Този народ показа червения картон на БСП главно защото се съюзи със Симеон. И връщане скоро на БСП няма. Дали ГЕРБ не търси подобен картон като не обръща внимание на съдебната система и на грижа за народа-поживиом, увидем-казват руските приятели на Бойко.

бе аз съм писал, ама като не четете - има човек има проблем, - няма човек - няма проблем...не разбрам на вас какъв ви е проблемът - тоя пие, не е в добро здраве, играе комар, има дългове....много е нормално да се спомине или д аму се случи там нещо ненадейно...

нека позная - пък сега си гласувал за яйцеглавия ...))))

izrodi ,nqmam dumi,nqma opraviq ,osven vsi4ki da se vdignem kato 1994g

ТОВА Е СРАМ И ПОЗОР . КАК МОЖЕ ТАКОВА ДЕБЕЛООЧИЕ . ЗАРАДИ ТОЗИ АЛЧЕН ЦАР И ЗАРАДИ МНОГО ДРУГИ КАТО НЕГО И ЗАРАДИ АЛЧНИТЕ СТРОИТЕЛИ НИ СЕ СЪСИПВА НАШАТА ПРЕКРАСНА И НЕПОВТОРИМА ПРИРОДА . ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , ГРАНИЧЕЩО С ВОЙНА . ПРИЗОВАВАМ ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ И ДА КАЖЕМ СТОП НА ТОВА ЧУДОВИЩНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ . НЕ НА РАЗРШАВАНЕТО НА ПРИРОДАТА , НЕ НА АЛЧНОСТТА И ЗАГРАБВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНОТО НИ БОГАТСВО , НЕ НА БЕЗРАЗБОРНОТО НИ СТРОИТЕЛСТВО , ОТ КОЕТО НЯМАМЕ ГЛЪТКА ЧИСТ ВЪЗДУХ . ДА ПРОГОНИМ ВСИЧКИ АЛЧНИ ЗАДНИЦИ ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА РОДИНАТА НИ .

браво на съда!Продайте и нас,че да се успокои тоя испански мишок!Да не ги е сял тези гори,че ще сече?Толкова ли е прост нашия народ?

А сега кой заби муцуна в поредната поилка :)

Абе, серсеми, защо се секат дървета? За какво се използват? У вас мебелите от какво са направени? С какво се топлят селяните в градовете и селата? Ние нормалните нямаме мира от тях, по цял ден, през цялата година ни късат нервите с резачките и брадвите. Ако зависеше от мен щях да забраня със закон отоплението с дърва. Само за горите на Симеон ли сте се загрижили или за всички български гори? Могат ли всички да се топлят с ток? Толкова тъпи хора няма никъде другаде по-света. Сами си заслужаваме да сме в тинята.

А някои луди си мислеха, че сега ББ Ще го спре?! Та нали е на власт за да му помогне, а не да го съди!

А с какво се топли по-голямата част от населението? Като си толкова загрижен за поколенията дай тогава да оставим хората да мръзнат.

Но традициите, очакващото се от нас държание, подобаващо на семейство с толкова дългогодишна история, трябва да се съхранят и следват и дано Бог даде живот на нас и на идните поколения в семейството ми, за да го сторим. Н.В. Цар Симеон II 19 октомври 2007 г. И ,да отсечем горите български, защото на българите нищо не им трябва. Стадото си е стадо, и аз Н.В. Цар Симеон II съм пастир на това стадо. Каква загриженост. Господ здраве да му дава......

към съда''-АЛО ,ВИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ БЕ ?ЧЕ ЧИИ ГОРИ СЕКАТ?УТРЕ ДЕЦАТА НИ И ВНУЦИТЕ НИ ЩЕ НИ ПРОКЛИНАТ ,ЧЕ СМЕ ГИ ОСТАВИЛИ БЕЗ КИСЛОРОД ЗА ДА УГОДИМЕ НА НЯКОИ ПЕЧАЛБАРИ! Е ТЕХНИТЕ ДЕЦА ,А СИГУРНО И ВАШИТЕ СИ ПОЧИВАТ НА НЯКОИ ЕКЗОТИЧНИ ОСТРОВИ -И КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВИ СИ НЕГРАМОТНИЦИ И ИДИОТИ ИСКАТ ДА СЕ СПРЕ АЛЧНОСТТА НА НЯКАКВИ СИ .....ВАЖНА Е ПАРАТА.МАЙ НАИСТИНА СА БИЛИ ПРАВИ ПРЕДИ 60 ГОДИНИ КАТО СА ГИ НАТИРИЛИ. ЕЙ СРАМА НЯМАТ ТИЯ ХОРА.КАКВИ САМО ПРИЧИНИ ИЗТЪКВАТЕ БЕ СМЕШНИЦИ ОТ СЪДА?ЧЕ КАТО ИЗСЕКАТ ДЪРВЕТАТА И УСТАНОВИТЕ ,ЧЕ Е НЕЗАКОННО ДА НЕ БИ ДА ГИ ЗАЛЕПИТЕ БЕ ХАЙМАНИ?ТО КАТО ТЕМИДА Е СЛЯПА ЗА НЯКОИ ТО ВСЕВИШНИЯ СЕ НАМЕСИ ,НО ТЕ ЯВНО НЕ ТЪЛКУВАТ ПРАВИЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯТА МУ ДА УКРОТЯТ АЛЧНОСТТА СИ.

Симо Чвора трябва да носи грейка и ланци и да кара джип, много ще му отива.

Малко му е на този народ! Трябва всичко живо да бъде изсечено, изнесено, продадено и изядено, та да му дойде акъла на тъпия българин, когато отива да гласува! А независимите съдии да се задяват дано с получените стотинчици!

Имаме перфектна съдебна система,това е!

Mafia

Абе повечето форумисте сме много неграмотни.Факт. Айде да ходим да садим дръвчета - кат не сме учили кога трябва, да направим туй дето го можем.Тия дръвчета ще дадат кислород за нашите деца и внуци. Пък царя го оставете на мира - 7 езика говори и една дузина монарси, крале и халифи му свалят шапка. Ние дето сме с малко акъл нека не съдим по умните от нас. Тях Бог ги съди.

Money makes the world go round, the world go round, the world go round.......and so say all of us!!!!

Поредната дъвка за народа. Хляб няма, затова ето ви зрелища. Първо - ДАНС, сега - царските гори (отново, за кой ли път) и т.н. Важно е да не се гледа, че правителството не работи. На ББ вече започнаха да му пречат и неговите министри. Нали си спомняте изказването му - горе долу в следния стил: Някой министър прави някакво предложение, а после АЗ трябва да казвам какво ще стане!!!. Боговете също имат нужда от почивка. Затова дъвчете колкото си искате ДАНС и царските гори

А този съд няма ли марала да прецени, Кои са точните държавни причини.Ами че да им напишат едно верую, иначе ще раздават земи и гори и ще останем накрая без територия.Вън тези съдии от системата.

pak sas slojni obiasneniq si izmivat racete za nesvar6ena rabota...... a gorata kojto iz4ezva 6te se vaztanovi sled 200 godini...........

Пич, що за въпрос: Къде са сега Борисов, Сидеров и Янев? По-добре питай - къде бяха? Кой - пазеше дупето на Царю и го цункаше ритмично, докат си прибираше възнаграждението, кой - Демокрация създаде... А яначе-юначе... ееех... Къде били сега? Ми - ....

а съдиите да се прикрепят към дърверата за които са разрешили сечта

jalak moshenik-bokluk na boklustite

Симеон Сакскуборгготски е мерило за етика в българската политика!

Стига сте ревали вие си го избрахте царя да ви оправи е той оправи себе си !