Сменят шефовете на екоинспекциите

Очакват се промени в устройствения правилник на Министерството на околната среда и водите, предстои преструктуриране в управлението, обяви министърът на околната и среда и водите Нона Караджова по Дарик радио.

Обратно в новината

Коментари - Сменят шефовете на екоинспекциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тази Караджова нещо не е в час. Как така да не е имало преди изискване за назначаване с конкурс в РИОСите. Те там са държавни служители, което означава че за тях важи Закона за държавния служител според който конкурса е задължителен

nali se snae sa kogo sche e konkursa sitga pinisi i tja grosna kato jeleva ot kade gi nameri be boiko ot pojarnikaskata kompania li sa ili ot mvr.grupata

Куклен театър. Пунт и пластика. Мижи да те лажем. Лижи да те мажем. И прочие салати.

ще участвам в конкурса

А дали няма припокриване на дейността на т.нар. басейнови дирекции с екоинспекциите и други служби? В Канада имало такива - да, ама те са 100 пъти по-големи като територия и с хиляди пъти повече водни ресурси.

ГЕРБЧЕТА,ДОДОХТЕ НА ВЛАСТ ЗАРАДИ КОКАЛА!

Какво ревете бе комуняги мръсни !не само чистка за вас а и затвор!

ami ti kukumicin kvo iska6 da ostavqt 4ervenite da kradat i da se opravdavat 4e sa im v nasledstvo ot bsp,nov bardak sas stari kurvi ne varvi

Айде бе, нещастници 1-3! Разбутаха ви гнездото на царско-турско-червен след 8 години рахат, и сега космосът взе да ви пречи! Няма такова нещо като фалшиви конкурси, ама вие Чакърово-Овчаровите подлоги откъде да го знаете? Всичко си пише там, и написаното остава. И ако Н. Караджова на свой ред тръгне да гази лука, след 4 години като я натитире от благодарност че е свършила поне малко работа, нейния мерник ще вдигнете! Тя е експерт обаче и ги знае тези неща, та затова смятам, че говори каквото мисли, и ще прави каквото говори! Пък вие си вийте из вилаетите - няма да си лапкате повече, колкото и да продължава да не ви се вярва.

явно има още активисти на ГЕРБ, които не са си получили назначението си.

няма кой да спре обаче турската фирма габровница една от обръчите на доган сече незаконно и от 7 години трови розовата долина купуват всички на общо основание

Незаконна Баластиера унищожава поречието на р.Тунджа в землищата на с.Злати воевода и Гавраилово общ.Сливен.Сигналите до Басейнова дирекция и РИОС на хората оставаха без реакция при предишното правителство.Това беше така защото в тази дейност беше включен представител на ДПС.Фирмата която добива незаконнно инертни материали е с притенциозното найменование Биопроект и се управлява от сводника Борьо Кьоравия от Сливен.Непосредствен преди изборите добива спря.Сега отново се възобнови като в играта човека на ДПС е заменен с човек от ГЕРБ.Участъка от които добиват материал попада в защитена зона в която гнездят птиците,от добива пада нивото на водата в кладенците за добив на питейна вода за селата Злати войвода и Старо село.Всички стопани около незаконния обект страдат но въпреки сигналите след проверка се състанят актове срещу Неизвестни извършители като на обекта стоят и багери и камиони ,булдозери и пресевна

Нормално,а не политическа чистка,е някой политнекъдрник да си замине и освободи мястото за знаещия и можещия.

Бившите съсипаха реките да вядят инертни материали. От 10м3 плашат един, три отиват за рушвет, и останалите шест в джоба. Време му беше.

Хайде отпочна се политическата чистка! Значи, кой каквото ще да ми разправя това е положението, обща взето човек ако работи в администрацията на по-висока длъжност следва да си знае, че смени ли се властта ще следва да си ходи! Несправяне със задълженията, хайде де, има ли въобще възможност да се справиш със задълженията си, когато си един вторстепенен разпоредител и целият ти бюджет е зависим на 100 % от министъра? Като ти не отпусне и една стотинка си си жив азагинал! Политическа чистка! Нали предизборно сме обещали на този и онзи службички, а и из тези паркове що дървесина има дасе краде!!

ПАК ИСКАТ ДА ЗАМАЖАТ ОЧИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО УЖ НАЗНАЧАВАНЕТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА С КОНКУРС....И В МИТНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ПОЧНАХА ДА НАЗНАЧАВАТ С КОНКУРС НОВИ НАЧАЛНИЦИ....АМА ОСНОВНОТО ИЗИСКВАНЕ ЗА КАНДИДАТИТЕ Е ТЕ ДА ИМАТ СТАЖ КАТО НАЧАЛНИЦИ ИЛИ ЗАМ. НАЧАЛНИЦИ...????Е КАКЪВ КОНКУРС Е ТОВА БРЕ СМЕШНИЦИ-И-И????

Тея новите друго май не могат. Хората очакват конкретнни икономически мерки а не повсеместни ГЕРБ-метли. Интересно ми е какво ще стане след падането на надутото правителство на ГЕРБ.

А тази Нона била голям крокодил !!!

Спокойно! Баба Ванга приживе каза: България ке се оправи кога доди жена от Чужбина. Остава ББ да замине за Чужбина, да стане жена, и тогава да доди пак.

Ало-о, не слушайте бесепарското радио Хоризонт. То е тъмночервено даже. Там всичко изопачават и то виртуозно, както една майка на три деца злобарски преди близо 20 години.