Близките на убиеца от Карнобат скрити заради линч

Братът и бащата на 17-годишния Таньо Великов, който закла зверски 30-годишната Гергана Иванова и 9-годишната й дъщеричка Даяна в Карнобат и после се самоуби, са изведени от дома им и скрити, за да не бъдат линчувани от разярени местни жители, пише вестник "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Близките на убиеца от Карнобат скрити заради линч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте, това е генетична мутация на мозъка. Такава генетична мутация трябва да бъде овладяна, тя е опасна толкова колкото и оръжията за масово унищожение. Представете си армия от подобни креатури какви поражения може да донесе. Единственно решение е унищожаване на генетичния материал. Съжалявам за крайното изказване, но това е.

Избийте ги всичките му роднини. казва potresena, вчерашна случка: шофьор премазва циганче(слава богу само крака му) на около 7 год. защото иска да измие прозореца на колата...браво господин Шофьор дадохте им урок!След 2 мин. стоене върху крака на припадащото ДЕТЕ господин Шофьор тръгва леко, леко по пътя си...нямам какво да добавя....

Исус навремето е казал: Който смята, че не е грешил, че не би могъл да бъде на мястото на тази блудница, нека пръв хвърли камък. Никой не знае към какво е предразположен и в кой момент ще има проявление. На въпрос: би ли убил?, ако някой отговори не, значи не познава човешката същност. Правилният отговор е незам. Не съдете, за да не ви съдят. В случая жакото е, че нещата са непоправими, и за тримата. Умира ли ценностната система на обществото ни? (риторичен въпрос) А питате ли се кой я формира в ранна детска възраст - бащата. Сега кой се явява липсващия фактор в изграждането и формирането на индивида, в частност на днешните младежи? Не им е виновна телевизията, тя ще съществува в такива формати, докато се гледа. А защо гледат е въпроса. Това не става със забрани, а с мотивация. Да, сложно е да си родител. Училището за родители е самия живот, но за грешките на децата си трябва да се сърдим единствено на себе си, такива сме допуснали да станат.

Дали след удара момчето не е получило увреждания на мозъка, които да доведат до такова поведение.Разследващ може би трябва да насочат вниманието си и към лекарите,които станаха търговци/нали са търговски дружества/.Дали това момче не е трябвало да бъде лекувано качествено,е моито обвинение е умишлено убийство от немарливост.Първосиг реакции ме отвращават. Мир на праха на тримата станали жертва на криминалния ни преход!

Таня,лудите смятат останалите,които се имат за уж нормални,че са луди,така,че в България нормални хора няма.

УЧУДВАМ СЕ се какви са тези разсъждения-? НЯКОИ УБИЕ-ДЪРЖАВАТА ВИНОВНА.ДРУГ ИЗНАСИЛИЛ ИЛИ ПРЕБИЛ НЯКОГО ПАК БЪЛГАРИЯ ВИНОВНА. АБЕ ВИЕ ИМАТЕ МОЗЪК-ДАНЕБИ ДА ИСКАТЕ НА ВСЯКО СЕМЕИСТВО ДА НАЗНАЧАТ ПОЛИЦАИ ИЛИ ПСИХИАТЪР ТА ЕЖЕМИНУТНО ДА НИ НАБЛЮДАВАТ ДЕИСТВИЯТА.БЪЛГАРИЯ СМЕ НИЯ БЪЛГАРИТЕ И АКО НИЕ НЕ КОНТРОЛИРАМЕ ДЕЦАТА СИ И НАШИТЕ ПОСТЪПКИ ПО ДОБРЕ ДА СЕ ГРЪМНЕМ ОТКОЛКОТО ДА ПЛЮЕМ НА ЛЯВО И ДЯСНО.ИМАТЕ ПРАВО ЗА ТЕЛЕВИЗИЯТА И ЧАЛГАТА.СТИГА С ТИЯ ПОРНОФИЛМИ ИСРАМНО РАЗГОЛВАНЕ.НИЩО СВЯСТНО ДЕЦАТА НЕ МОГЪТ ДА ГЛЕДАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА

jalko....mnogo ne6ta sa jalki v tazi darjava...

кажете поне едно нещо свестно в БГ живот ???????? мисля и не мога да измисля.

Милото дете,колко е хубаво и невинно,скърбя за него с цялата си душа.

Бог да ги прости мъртвите, дано намерят спокойствие на небето. Всичко това е продукт на новата цивилизация , която ни натресоха от вън - убййства, грабежи, изнасилване - нашите деца ги попиват и им подражават.

какво те кара да си мислиш, че тези хора са представителна извадка? Като гледам, са същите траверси, които хвалеха онзи пишман скулптор колко бил точен. бройката просто пасва. А за случката - поради що ще пазят роднините от линч???? Май има някаква недоизказаност в таз раота....

като ви чета коментарите всички сте съгласни че бг е кенеф тогава защо толкова рипахте срещу ози черни които го показа това на света

Kakvo stava, kogato umnite hora se otteglqt vchujbina i u nas potune haosa i anarhiqta. Hubav urok shte ni e.

това е голяма трагедия що за изрод е сторил това а после бил добро момче и едва ли не ученик без никакъв проблем проблем е имало но е нямало кой да забележи ако добрите хора правят такива убийства какво правят лошите тогава докога ще мислим че колкото си по агресивен си по успял А мислите ли за семействата на жертвите горките хора до края на дните си няма да могат да се отърсят от този кошмар какъв живот ги очаква от сега дано да издаржат след тази ГОЛЯМА МЪКА

Държавата е общност от един народ, затова не България е виновно ами хората които живеят в нея. Възпитамието на младите куца здраво, всеки ден насилие в училище и по улиците тп това да убиеш някой ще стане нормално нещо след време ако я карат така.... Затова търсете вината в себе си а не в България

Че това е от живота в България няма съмнение.Скапана система,скапани управници,скапани бизнесмени,скапани лекари това е живота в България.Ще става и по-лошо.Тепърва изкласява поколението на чалгата и рапа,на телевизионното насилие,на докторското незнание,на политическото безхаберие.Ще има да се чудим.Това момче ако беше расло в нормална среда нямаше да убие и да стане убиец.

всички лица с психиятрични диагнози трябва да бъдат проследявани и лекувани.

направо ужас

Не обиждайте България!Тя не е виновна,че ние сме стадо лайнари и я направихме на кинеф!

Че България е зле съм съгласен, но не смятам, че тя е виновна за това зверство. Вината е в жълтите издания, чалгата и семейството на убиеца - ВЪЗПИТАНИЕТО ! Всъщност мисля, че убиеца също е смятал България за кенеф.

В края на краищата убиецът ще се окаже не убиец, а жертва на системата България. Момчето е ТРЯБВАЛО да бъде оперирано, но явно е НЯМАЛО пари, и поради нараняването си е нормално да не е съзнавало действията си. Дали е било така обаче никога няма да разберем. Но може да приемем, че всичко са жертви на бехаберието в тази държава - момчето, защото има право на лечение, което не му е осигурено, майката и детето - защото са имали право да живеят, но това не им е било осигурено. Жалко и за тримата, може би в случая, колкото и жалко да е, и тримата са жертви по свой си начин. Жалко, че по такъв гнусен начин се погубват животи в България, едни пряко, а други коствено от майката България. Мир на праха им.

Знначи убиецът е имал психични проблеми , и е трябвало да бъде въдворен в психо-диспансер , под наблюдение на психиатри и невролози , а не да се разкарва на свобода!

vsi4ko tuk e ad

az lichno sam shokiran ot podobno zverstvo. tova e kraina tragedia, a i ne znam kakvo oshte triabva da stane, che da ni raztarsi, kato obshtestvo. sasipaha ni shaika negodnici, kato nacia i vseki se e zatvoril v sebe si i gleda sobstvenoto oceliavane. totalen razpad kato hora i obshtestvo, semesitvo, uchilishte, sigurnost - nishto ne ostana neopropasteno

откачило от травмата в главата, често се случва при мозъчни наранявания да настъпят паторлогични отклонения в поведението.

Този гнусен кенеф българия, е единствената държава в света, която работи за престъпниците.Без значение дали е олигарх, висша мутра или най-долнопробен мангал.

България се скапа.

цялата държава се скапа.как няма да полудеят хората?

Два невинни живота за един живот на ИЗРОД! Тука трябва да има кървава вендета! Смърт за смърт! Да си платят близките за това зверско деяние!!!