Освен това полицаите са взели пушката на съпруга на убитата Николай, който е ловец. “Боже, как ще живее вече това момче. Как ще се погледнат в очите с бащата и брата на Таньо”, кръстеха се по-възрастните.
Майката и дъщерята бяха открити мъртви във вторник в дома им на улица "Дунав" 3. 17-годишният Таньо пък бил открит да лежи в локва кръв, заключен в банята на къщата. След няколко часа той почина от раните си в болница.
Вчера целият град изпрати в последния им път Гергана и Даяна. Поклонението започна в 11 часа в сградата на градското читалище, а телата погребаха в гробищния градски комплекс. Със заповед на кмета на Карнобат 15 октомври бе обявен за Ден на траур в града.
Погребението на убиеца пък ще бъде утре.
След жестокото убийство стана ясно, че съучениците на Даяна са събрали пари за животоспасяваща операция на убиеца й Таньо, съобщи БГНЕС. 17-годишният младеж паднал преди година от висока сграда в родния си град и получил сериозни травми на главата. Лекари били категорични, че той трябва да бъде опериран. По-голямата част от учениците от училището, в което учил Таньо и неговата жертва организирали акция по събирането на средства за операция.

Вижте снимки