Маниакът ”лекувал” децата, защото били тъжни

47-годишният Валентин П. - маниакът, нападал деца със спринцовка, е бил задържан, след като полицаите от столичното Девето РПУ са му поставили капан, съобщи Стандарт Нюз.

Обратно в новината

Коментари - Маниакът ”лекувал” децата, защото били тъжни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле колко тъжно ми стана за човечеца, имаше един филм дето един педофил го изкараха много добър човек Woodman за него ми напомни. Леле напрво ще се разплача и без да ми мигне окото ще му прережа гърлото за да не се мъчи.

Докато непуснем ел.стол в действие ще се случват подобни преступления срещу невинните...!

ДОКАТО НЕ ВЪВЕДЕМ ЕЛ.СТОЛ В ДЕЙСТВИЕ х НК НЯМА ДА СЕ ПРЕБОРИМ С ПОДОБНИ УРОДЛИВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ....!

i tuk vijdam dalgata raka na KUZOV,toi e vinoven za vsi4ko!!!!!!!!!!!

Какво значи пусна ли му покана , каква покана бе, бой и с ритници го изкарват от къщи и в панделата, и да е винаги усмихнат, защото там ще играе Веселата вдовица.

и сега ако този завършен луд вкара в играта парите от продажбата на апартамента, ще се измъкне с 6 месечна ефективна присъда (поради големия обществен интерес, иначе - условна), и предписание за лечение. Ако попадне на читав прокурор и честни съдии (нещо като шестицата от тотото), деянието може да се характеризира като предумишлен опит за убийство на множество лица, че даже и към тероризъм може да се причисли, и тогава ще изгние в зандана.

Така е като няма с какво да се издържат затворите и психиатриите.Тоя си е за лечение отвсякъде.

Lekuvajte go i go NADUPCHETE STABILNO! Zasluzava

След Жоро Павето, Мара Тухлата, Жоро Шилото и Вальо Топлото се обзаведохме и с Вальо Иглата.

само за 10 мин ще го излекувам струва ми се много тъжен горкия

А за маниаците дето окрадоха и опоскаха Република България , какво ще кажете? Tози маниак със спринцовката е направо светец пред тях!

Още една блестяща акция на колегите за залавянето на опасен престъпник - кръволок, извършена с голяма вещина и професионализъм. Алал ви вера, бе, бабаити!

Добър прякор си си избрал. А питаш ли се - що според теб е задължитлено да си толкова първосигнален - чул недочул, яростно се нахвърля, разкъсва, измъчва... Много размивате границата Добро/Зло, а това не е добре.

Хайде стигате сте вдигали олелия. Човекът е болен, щом от 10 години ги боде, с боденето си е щял да си остане. Подложил ги бил на стрес. Ами не е зле да свикват, щото след още няколко години само стрес ги очаква чак до гроба. А де работиш за жълти стотинки и да ти се репчат че трябва да си доволен,защото е криза и ако много знаеш има много кучета на опашката за мижавото ти местенце, да живееш като скот, това не е ли стрес ?

Този ни е ясен - да се надяваме, че ще си получи заслуженото! По-страшни са разни многоточковци и хъмчовци, които са се ИЗХОДИЛИ по въпроса във форума! Усещате ли наклонностите им?!?! Недоносчета умствени, внимавайте, да не ви набарам някъде!

защото 70 % от населението на България, имат психични проблеми , но само под 5 %се възползват от услугите на психиатри и психолози! Оправданието за тази не посещаемост е ДА НЕ ГИ ПОМИСЛЯТ ЗА ЛУДИ ОКОЛНИТЕ , докато се появи, необратимият момент на крайностите!

Покажете му лицето на този изверг, защото бъдете сигурни, че СПРАВЕДЛИВИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД ще го пусне/та нали горкия има права/. Нашите деца трябва да го видят и да се пазят.

Оооо ... Да ми го дадат тоя на мене, та да му покажа аз, с колко спринцовки ще го убода, а за съдържанието им ... няма да споменавам ... Ако оживее след това - той ще разказва!

Лекувал е той децата, защото никой не е разбрал,че той има нужда от лечение и не е лекуван той!

Много е модерно днес на всеки самотен и беден човек с проблеми да му се лепва етикет педофил. Не казват нищо педофилско да е правил все пак. Не мислите ли, че има много по-страшни изверги, пък са с високи постове. Пък и други случаи - какво ще кажете за вечно пияните мъже, които редовно пребиват невръстните си деца, а за психическия тормоз покрай това не ми се говори?! Или за майките, които пласират невръстните си момиченца на манекенски агенции?! Но тия неща харесват на обществото, което ги поощтрява! Но това си е целенасочена политика. И накрая - като чета коментарите на много хора тук, сред които често майки, забелязвам крайно патологични отклонения към садизъм и зверства, много често надхвърлящи многократно вината на ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ престъпник (да поясня, ако бяхме цивилизована страна щеше да важи един древен принцип - невинен до доказване на противното, разбира се, в куческо общесто - първо се гаврят /за да измъкнат самопризнания/, после убиват и накрая си спомнят, че може и да са съдили погрешно; интересно защо до сега са осъждани само трудови хора от незабележимата част на обществото, а известни зверове, отговорни за живота на хиляди - се перчат по върховете). Нищо лично, просто малко философски размишления.

Това че не ги е наранил по никакъв начин не смекчава вината, тези деца са преживяли истински стрес, а и не е ясно ако не го бяха заловили до какво можеше да се стигне. Все пак този човек е болен. Трябва да има строго наказание, а не да го пуснат след няколко месеца или година!

Ne znam shto za policia imame da ne moje tolkova dalgo da razkrie edin napalno lud, koito ne se e i kriel osobeno. Jalko, che tolkova mnogo deca ostavat travmirani ot edin totalno otkachen. Strashnoto obache e ot tuk natatak - politicheskata ni izmet ne sazdade edna raboteshta sistema za zashtita i prevencia i podobni se razhojdat sred nas dori i sled razkrivaneto im - eto i primer - kanibala ot Goliamo Bukovo, koito prodaljava da vilnee tam i cialata okolia se e pobarkala ot strah. A organite chakat moje bi sledvashto ubiistvo, che da se napravi neshto

Добре де, ама я по-леко с определенията. Изверги са комунистите, а този човек никого не е уби!

и все пак извергът не е навредил физически на децата,въпреки че е имал възможност! това донякъде смекчава лично за мен вината на този болен човек!

Пич, винаги ги е имало родно производство само дето едно време в комунизма ни лъжеха че няма такива неща.. Между другото тоя човек реално нищо не е направил, да си го кажем честно, нито е наранил найстина дете нито се е опитал. Да си търси много добър адвокат, може да отнесе някаква съвсем лека присъда за това че ги е бол, ама и това е доказуемо общо взето, давност, глупости, с две думи - нищо..

споко-сега на него ще му стъжни ,а на мангалите в панделата ще им е весело.

Последно в кой квартал е имал апартамент-Обеля или Овча купел и защо не се разпространява снимката му?Сигурно скоро ще го пуснат и пак децата ни ще бъдат застрашени.До кога ще пускат убийци и психично болни на свобода?

Е тетака те...Едно време тея неща ги гледахме в CRIMINAL MINDS, сега си ги имаме - родно производство!!!

за мен не е типичен педофил,но трябва да се лекува и да му се направи психиатрична преценка дали може да представлява заплаха в бъдеще.Погледнато юридически не е особено голям престъпник в сравнение с комунистите и патологично обременените с престъпни наклонности цигани.

Този МАНИАК е абсолютно безобиден в сравнение с изродите- цигани от Велики Преслав , обезглавили човек преди няколко дена , МАНИАКА от Карнобат изнасилил и заклал майката с детето и бившите управляващи МАНИАЦИ , окрали и почти унищожили България , през последните , не 20 а 25 години !!!

daite miq taq gad daq likuvam as samo s 6amari dukato se upikai i posle leki4ko da mu stapq na vrata s moite 128kg. teloslojenie i sled tova dagu pusna ot 2.60m. viso4ina s vdignati race s zasilka kam zemqta.

Жената която е писала статията доста се е попрестарала и е много преиграла. то не бе педофила , извратеняка , изверга ... Човека е изпушил , защото е нежна душа , не осъзнава какво прави и това не го уневинява , но това не значи че трябва да го убием с камъни , обществото трябва да се държи внимателно зада копенсира трудния живот на всички ни . Стадия на психичното отклонение на този човек не е непостижим от нас , ние си имаме нашите граници , и когато ги прекрачим , ни чака същото. Не вярвам жената писала статията да ме разбере , но доста от тези които четат преди да пишат биха ме разбрали !

На прасетата в Белене!