Здравите нямат нужда от ваксина срещу грипа

Противогрипните ваксини не се препоръчват масово, а само ако пациентът попада в рискова група, заяви проф. Елисавета Наумова, национален консултант по клинична имунология.

Обратно в новината

Коментари - Здравите нямат нужда от ваксина срещу грипа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Причинителите на всички раци са вируси, но има и приони - по-гадни и по-ситни. Поради глобализацията те се пръскат по цялото земно кълбо. Ваксините не могат да се пречистят и затова са опасни, както и да ги хвалят заинтересовани или невежи. Ще си пипнете разни гадни болести с тях. А вирусите са много променливи - мутират постоянно. Добри са тези ваксини, в които има само водичка - за психотерапия на баламите.

Кои са тези здрави млади хора със силната имунна система, за които говориш? Наркоманът, който почина ли? Ти вероятно си фармацевт и продаваш ваксини. Така ли е?

Бас ловя, че температурата си я свалил с доста зор! Но ако беше онова мноого вредно хапче от ужасното тоталитарно минало, наречено амидофен, щеше да е по друго. А имаше и други ефикасни противогрипни, а и доста евтини лекарства от типа на гранофурин, аналгин-хинин, аспирин(ама онзи комунистическия, а не нишестяно-демократич Само че вече ги няма, защото не са изгодни за световната фармакологична мафия.

А БОЛНИТЕ ОЩЕ ПО-МАЛКО ИМАТ НУЖДА ОТ НЕПРОВЕРЕНИ ЛЕКАРСТВА.ИЛИ КАКВО -ЩЕ ГИ ПОЛЗВАМЕ ЗА ОПИТНИ МИШКИ?И ОТ ТАМИ ФЛУ-ТО ИМА ДОСТА СМЪРТНИ СЛУЧАИ,А И ЗАЛЕЖАЛИ КОЛИЧЕСТВА ОЩЕ ОТ ПТИЧИЯ ГРИП.ТА СЕГА ТРЯБВА ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ КОНЦЕРНИ ДА СИ ПРОБУТАТ ИЛАЧИТЕ.ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ ВИДНИ СВЕТИЛА КАЗАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ,ЧЕ ОТ ОБИКНОВЕНИЯГРИП ИМА ПОВЕЧЕ СМЪРТНИ СЛУЧАИ ОТКОЛКОТО ОТ СВИНСКИЯ.НО ДО СЕГА ГРИПА НЕ Е ВКЛЮЧЕН В ИМУНИЗАЦИОННИЯ КАЛЕНДАР.ЗАЩО?ЗАЩОТО АКО СЕ ВКЛЮЧИ ТРЯБВА ДА Е БЕЗПЛАТЕН.А ТЪРГАШИТЕ ИСКАТ ДА ИЗМУФТЯТ ОТ БАЛАМИТЕ ПАРИ ЗАРАДИ СОБСТВЕНИТЕ ИМ СТРАХОВЕ.

Едно уточнение: На първо място в САЩ по приходи годишно е Военно-промишления комплекс. На второ е... познахте - Фарма индустрията!

Задавал ли си си въпроса кой плаща за клиничните изследвания и защо резултата от тях винаги удовлетворява фарма индустрията. Follow the money!

Годишно сезонният грип убива 500 000 по света. За САЩ са около 31 000, така че този дизайнерски щам се оказва безобиден ЗАСЕГА. След ваксинациите срещу него ще бъде така да се каже ъпгрейднат и тогава майка ни жална на всички. Този вирус е възкресен вирус на св. грип убил 50 000 000 през 1918г. Ако някой се съмнява, че това е бактериологично оръжие за масово поразяване нека да види какво пише най отгоре на Georgia Guidestone.

Напиши в google squalene за да разбереш връзката свински грип - автоимунни заболявания. Прочети първия резултат.

И аз се имунизирам от 3 години - и общо взето не мога да кажа, че имунизацията е вятър работа. Тази година обаче ме тръшна здравата, въпреки нея - вече 5-и ден съм на антибиотици и цяла камара витамино-парацетамол лекарства. Единствения ефект до тука е, че свалих температурата и ...надявам се, няма някакво по-коварно странично поражение. Кашлям обаче като за световно и синузитът ми направо процъфтява. Никой, признавам, не ми е поставил диагноза свински грип, но нищо чудно да е точно това... Иначе казано, свинският живот, който водим толкова години, все още не ни е доутрепал напълно, дано и свинският грип да не успее!

Как ще осигурим на милиони животни заразени от самолети ракия и салати не е ясно но дано успеят да се самоизлекуват

Напоследък много модерно стана разпространяването на бяс чрез ваксинирани животински продукти .Ракия и доматена салата помагат

Имам предвид ракът причинен от вирус, като например SV40.

А как се диагностира, дали имунната система е увредена или не? И как се стимулира тя? Много ми е интересно.... С други думи, отново ще се пълнят касичките с пари уж за изследване на имунната система.Разберете, моля, хората не са идиоти, каквито са в САЩ, и никой няма да ходи при вас да си изследва имунната система!!!! Не си правете илюзии. Само че имате и други начини за отчитане на пари, така че и така ще ги прибирете.....

Грипната епидемия се преекспонира от фармацевтичните компании.Разбира се и медиите им помагат.Колкото по страшна е новината, толкова повече вниманието е съсредоточено в тях и рекламките им на ваксини вървят като топъл хляб.Вярно има смъртни случаи 20-30 души по света но не се уточнява че по принцип всяка година умират по толкова от грип и преди така наречената пандемия.Важното е парички да падат.Когато хората са наплашени не се замислят много за какво ги дават.

В древноегипетски папирус е дадено лекарството против грип.Ако се разболееш те излекува за половин час. Правя го от 1989 год. и не съм дала стотинка за лекарства за мен и децата. Счуквате 2 главички чесън след като сте ги обелили. Заливате ги с 4 супени лъжици ме. Намазвате го върху филия бял хляб и го изяждате. Лягате за 15 мин., защото ръцете и краката ви зап

Доказан факт: При четири поредни години противогрипна ваксинация - 60% нарастване риска от алцхаймер в по-късна възраст. И още един факт - преди старта на ваксинациите през 19 век ракът не е бил познат на човечеството.

Любопитно изказване, имайки предвид, че през цялото време основният проблем, който се дискутира около този грип е, че убива ЗДРАВИ млади хора със СИЛНА имунна система. Има данни, че именно силната имунна система убива заразените с грипа поради т.нар. цитокинова буря. http://immunology.su на Световната Здравна Организация ваксиниране против H1N1 са ваксинирането да се прави във следния ред: pregnant women; those aged above 6 months with one of several chronic medical conditions; healthy young adults of 15 to 49 years of age; healthy children; healthy adults of 50 to 64 years of age; and healthy adults of 65 years of age and above. - бременни, над 6 месеца с хронични заболявания, здрави млади от 15 до 49 години, здрави деца, здрави възрастни от 50-64 години, здрави възрастни от 65 години нагоре. http://www.

Аз пък си поддържам имунната система с червено вино, вратни пържоли (с гарнитура) и от време на време по някоя баба Марта, но не по - стара от 40г. Препоръчвам го, действа безотказно. Не помня от кога не съм боледувал.

най-сетне един нромален доктор.

Ех,Марта,Марта,препо ти психиатър и клатене,ама не вярвам да се оправиш,дълбоко си потънала мв злобата си.

много опасни са места с камери,скенери и постоянно работещи телевизори особенно плоски..Вчера плувах в басеин следен с камери и ударни монитори и още не мога си стабилизирам имунната система

Коя е пълноценната и здравословна храна? - Олиото с неизвестен произход и някакво масло, за което се потули какво е, щото нямало с какво да се изследва, плодовете намазани с нещо мазно, дето въобще не се измива, месото с хормоните и с още Бог знае какво , сухото мляко с нишестето, кашкавала и сиренето ...с неясни консистенции и какво съдържат все още не може да се разбере / и това с етикетите се забрави бързо .../, безбройните Е-та в натуралните сокове и хляба, който не става за нищо, фуражните картофи......ТА ПИТАМ КОЯ ТОЧНО Е ПЪЛНОЦЕННАТА И РАЗНООБРЗНА ХРАНА?

Помага и къпане в банята и веднага след това разходка на чист въздух с нови дрехи.

ало Марта, тебе ти требва един друг вид специалист - оти се косиш, ке земеш да добиеш некой инфаркт - смешна недоклатена.....

Добро и смислено изказване на докторката. Масовото и безразборно използване на ваксини си е направо опасно за здравето.

Правилно казва Марта. Откакто се ваксинирам никакви проблеми не съм имал. Преди това поне 1-2 пъти ме хващаше по нещо.

Ало, редакторите, не ми изтривайте коментара. Хората трябва да имат време да поумнеят.Ако са болни не мислят за спасението на душата си, а само за спасение на тялото си.

Защо по дяволите, части от текста, който пуснах липсват?!