Издирват българин за смъртта на поп звезда

Испанската полиция издирва българин, който е бил в апартамента на звездата от поп-групата Boyzone Стивън Гейтли в нощта, в която певецът почина мистериозно, посочва вестник „Дейли Мейл".

Обратно в новината

Коментари - Издирват българин за смъртта на поп звезда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

V Evropa ste ve4e tapanari,ostavete horata da si jiveyat i umirat ,kakto iskat,ne davayte ton ,koe e pravilno i koe ne.Mislete ,kak ste izkarate zimata!

На този не му е харесала идеята за тройка и си е вдигнал чуковете.

Лош късмет просто! И аз да се запозная с някой известен от този ранг и аз ще тръгна, кво се правите тука на света вода ненапита?!

Всички цигани и турци се кръстиха с български имена,пък и си нямат задръжки мангалчетата.Е,затов съм против да им се дават български паспорти!Сега навсякъде този ще го наричаят българин! Но на фона на гей-манията в Европа,може би ще го преживеем някак.Ами я си представете-ако се е уплашило момчето:Аз да не съм педерас.. И е хукнало да бяга?

кво има да се чудите бая народ отиде в чужбина щото тук е перфектно за живеене. И кво момчето е било жиголо или там както искате го наричайте проститутка. Псевдоним Джорджо или Жоро. Така е когато един хора водят разгулен живот господ ги наказва. Кой квото е заслужил. Ся целево нашите медии ни го натякват да се чустваме зле. Що неговорят за германските, американските и англииските расисти. Подобни изпълнения събрали се педерастчета и накрая вечерта завършила с кръв е нормално, те са ис перковци по генетика.

Надпис на входа на гей-бар: Входът е отзад А колкото до Джорджи, какво да прави човека като е безработен в БГ , освен да види как стоят нещата отзад в Палма де Майорка.

ПУСТО тия Българи Вездесъщи! :D

Gayzone ...

Българинът Джорджи да не се окаже циганина Георги.

ега си му изродския начин на живот!

Навремето персийските царе са си вземали българи за гавази.

Гейтли е известен и с нетрадиционната си сексуална ориентация! Ето Ви еден виц по този повод Един педал се обажда на радио Ереван и пита как е правилно да го наричат- гей или педераст. -Вие художник ли сте ?-пита радиото -Не. -А да ли сте писател, артист, поет ,музикант, интелектуалец? -Не , аз съм водопроводчик. - В такъв случай драги Вие не сте гей ами най-обикновен педераст -отговорило радиото.

естествено, че където има измама или убийство е намесен българин, нищо ново

Така ще е, българин?И потоп да стане българите, ще са виновни. С тази политика на безмълвно бездействие, всеки, ще си бърше гъза с нашего брата българина. Каквито са институциите, които ни защитават такова е и отношението към нас.

Ще навсякъде се бутаме между шамарите - е така, но не разбирам какво се жавате тук по форума?! Какво ненормално и лошо видяхте в това, че са се запознали в някоя дискотека и след това са продължили в този апартамент запиването?! Трагичният край няма нищо общо с присъствието на това българско момче, просто е бил там. Дори бих казал, че е похвално, че е имал възможността да се запознаят и да си прекарват времето заедно, просто нещата са се развили по кофти начин.....

Abe horata AKO iskat veche da se zenjat napravo i za majmunite-no kato gledam OBRATNITE NIKADE PO SVETA NE SA OTISCHLI PO-NADALECHE OT GROBA! Rezil i sramotija do nebeto!!! Otvratite istorija!!!

Да не се окаже, като онзи българин, който обра банка в Солун и взе заложници и накара много антибългарски форумен манаф да онанира, пък после се оказа грузинец.

tragedia...

нямам думи, на всяка манджа меродия сме ние

Наркотици, алкохол, педераси и манафи нема оправия, все някой БГ простак е забъркан за тлъста пачка, после в БГ-то става ВИП.....

Какво пак ли ние, бе скъпи сънароднико? Това, че нашият педал /ако наистина е българин/, е бил с двама английски такива, ли те разстройва? Че ти ако живееш в Лондон, би трявало да знаеш, че там са много повече на глава от населението....

Az da mu imam parite na toq 4ovek 6te se opitam da jiveq maksimalno dylgo:)

Някое Жоре ще да е тоя Джорджо ;)

Българин?

Pak li nie be skpi sanarodnici.E zatova ne ni iskat nikade.

казват се гейове и лезбийки и си е традиция да ги има, ква е тая нетрадиционна сексуална ориентация.

http://news.aol.co.u

Отфращял го е човекът и го убил с големия си български...

Голяма работа, един мръсен извратен педераст по-малко!

стига с тези скандални заглавия. взели са си мъжка проститутка, пили - ебали, единият педал, бог да го прости, се удавил в повръщнята си, и цап-царап - издирвала българин за смъртта. Сами си го правим да ни е лош имиджа.

Умрял е от задушаване. Халката му не е издържала на бясното темпо, нашенецът направо му е подпалил задника и после е избягал, като видял да излизат пламъци.

един педал по-малко

Мазен педал умрял от задавяне с повръшнята си след безпаметни оргии! Не може да има нищо по-гнусно!

Един педераст по-малко.

Поредната педалска драма. Аман от изроди.