Коментари - Жена ”родила” дете, без да е била бременна | dnes.dir.bg
назад

Жена ”родила” дете, без да е била бременна

Може ли жена да роди дете, без да е бременна и да разбере за съществуването на бебето си пет дни след раждането? Подобен въпрос звучи абсурдно. Но ако попитаме Семиха Сали от Добрич, тя ще отговори: "Да, възможно е!".

Обратно в новината

Коментари - Жена ”родила” дете, без да е била бременна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, боже, какви измами, какво чудо - мисля си дали тази жена е единствената българка, която е родила дете без да знае, може да има и други? Май трябва от време на време да се проверява из службите, какво точно ти се води че имаш или нямаш, и дали това отговаря на истината. Ами ако такъв документ се потули за известно време, а след смъртта на съответната майка се извади - това лице може да иска да участва в делба на имот например заедно с истинските наследници...

Българиооооооооо!!!! Какви ли още абсурди ще дочакаме?

За вас ДНК тест няма ли бе?

Разбира се, че е възможно всичко...по документ!! Спомнете си фабулата на пиесата Сако от велур на Светослав Стратиев.....Трябва да имаш бележка от ловната дружинка, че си убил примерно 100 лисици-вредители, за да си платиш тока, а оттам - бележка, че нямаш сестра на Дунав - мост...и т.н. безсмислици и абсурди...!! Правителства и партии се сменят, но соцчиновтиците си стоят - и в институциите на управлението и обслужването на гражданите, и в образованието, навсякъде.... Когато изчезнат опашките пред затворените врати и табелките с надпис Почивка от...до...., тогава ще влезнем истински в ЕС!! Другото е от луканого, пардон, от лукаваго....

нас често ни критикуват, наричат ни бюрократи, но при нас никой нищо не може да вземе без документ за самоличност.Нашите по-мургави сънародници са изключително изобретателни, но пък социален работник на думи не вярва. Изумявам се от медицинските работници. Искат да им платим лечението на някого, впишат му данните от Л.К-та и не търсят никаква информация от него. А той регисриран в Сливен, а живее в Кюстендил. Иди го търси. И така остават без пари.Един ден половин час обяснявах по телефона на една акушерка, че те са лично заинтересовани да събират по-вече информация за неосигорените лица. Жената с години живее в Гърция, дошла си само за раждането у нас , на месеца си заминала обратно. У нас не е осигорена и болницата търси парите от нашата служба, защото жената подписала декларация че е социално слаба. А на такива социално слаби дето трайно пребивават в чужбина държавата не плаща лечението. И тъй като персонала не си брани интереса не проучва всичко след това гони Михаля. А в този случай следва да напише фактура за услугата на името на лицето и да си търси парите. Три пъти спасявах от такива щети една болница и едно мерси не получих! Г-дата там си мислят, че някой друг ще им събира парите. Според мен е най-добре в болниците, докторите като не разбират тези неща да си назначат един социален работник.И като дойде някой като тази майка без документи, този соц.работник ще проучи и издири всичко докато е още в родилна зала, а не да ми се оправдават и да карат другата жена да си губи времето с водене на дела.

Да родиш без документи вероятно можеш.но да получиш нищожната сумичка, която ти се полага при раждане-не си и помисляйте! Дъщеря ми така и не я получи.

Наистина-Да си вземе човечето и да го гледа! Ама доста е черничко,като негърче е ,а жената може да не ги обича!Пък и не е просто това гледане на дете в България!Трудно се гледа куче,а за дете да не говориме!Аз вече едно отгледах,но второ не бих могла,а исках!В България и да имаш желание да направиш добро нещо тези хора ,които са в Правителството се грижат за това да ти убият желанията с бездействието си или с лъжите и грабенето на милиарди български пари!Само за българите в България пари няма!Във вечна криза сме!Бягайте от България!

Вазелинчо,то за тази трябват двама...

ami mila, zaminavay v chujbina zashtoto yavno ne si sluchila nito na rabota, nito na priyatel :) maytapa na strana, no ako otidesh da jiveesh i rabotish v chujbina, rodinata shte ti stane mila i svidna sled 1 sedmiza nay-mnogo... eto tova sa istinskite patrioti - deto jiveyat i rabotyat v chujbina.. te imat mnogo nostalgichna predstava za rodinata deto may se razlichava ot realnostta

Евала, брато! Не знам докъде си стигнал с кастинга, но мога да ти кажа кой ще е в ролята на новороденото - Аня Пенчева, разбира се!

Требва да шариш!

Dve 13 godisni stanaha maiki!!!!!!!

браво на Бонифас сомнамбулът! :-)))

Най-простото е било да се подпише ,че се отказва от детето и всички щяха да са щастливи.

Отворете Търговския регистър на фирмите в България - http://www.brra.bg/. Там ще намерите всичко, което ви интересува. Трите имена, адрес по местоживеене, съдебен адрес на фирмата, ЕГН, дори и сканираните подписи на управителите на фирмите в България. По-голямо престъпление от това - здраве му кажи. Каква защита на личните данни, какви права на човека. Агенцията по вписванията е най-големия нарушител на законите. Не може тази информация да бъде публична и да се учудваме откъде идват измамите с нотариалните актове, телефонните обаждания (трите имена и адрес и след това сайта на БТК за телефончето). Извинявам се, че този пост се превръща в наръчник за измами, но това е известно на всички мошенници. Нека останалите (включително и властимащите) се замислят!

А може ли да станеш баща без да .........

Ех, късмет.... да ти роди някоя момиченце и да се запише с твое име...Такъв шанс не е за пропускане, това е повече, от колкото да спечелиш шест от лотария.

Няма как да се анулира, ще трябва да се съди жената.

Голям сериал става от това,най-малко 9586 серии.Аз вече имам най-общ план за сценария.Родилката ,представила се за Семиха,всъщност е незаконна дъщеря на султана на Бруней и видна италианска манекенка от таджикски произход. Въпроснат е забременяла след бурна нощ с трима партньори-ватикански банкер ,член на масонската ложа Великата маламашка ,медиен магнат от Ботсуана и известен бъларски политик,чието име ще премълчим,защото партията му е на власт.Докато свърши сериала,мандатът на правителството ще изтече и зрителите ще разберат кой е.Това ще внесе допълнител на интрига в иначе заплетения ,динамичен и спиращ дъха им сюжет.Затова всъщност бебето се ражда в България.Самата Семиха е братовчедка на монголския президент и бивша приятелка на Бил Гейтс .Следват драматични моменти,изпълнени с екшън,трилър с елементи на хорър и софт порно и неочаквани обрати в сюжетната линия.Няма да разказвам всичко,че ще ми откраднат идеите. Телевизиите от сега да започват кастингите за главни и поддържащи роли .Филмът ще бъде заснет в Кабо Верде, Париж и Зайчино ореше.Статистите ще бъдат от Факултето и Столипиново, като ще им се плаща в бира и кабапчета .За баталните сцени ще бъде наета българската армия/частта ,която още не е пратена мисии в чужбина/и Ловната дружинка на Нови пазар.Песните ще се изпълняват от Кондьо,естествено.Мо да предложа сценария първо на Юнивърсъл или Уорнър брадърс,но нали съм патриот..

Това циганките са невероятна работа! Ако бяха българките като тях - щяхме да сме най-многобройната нация!

КРАИНО ВРЕМЕ Е В БЪЛГАРИЯДА СЕ ВЪВЕДЕ АДРЕСТНА РЕГИСТРАЦИЯ,НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ОМАГЬОСАН КРЪГ . ТОВА Е ОСНОВНО ПРАВИЛО В ЕДНА ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА И САНКЦИИ АКО ЛИПСВА ИЛИ НЕ СИ НОСИШ НЯКАКЪВ ЛИЧЕН ДОКУМЕНТ. СЛУЧЕЯ НЕ МОЖЕ И НЯМА КАК ДА СЕ КОМЕНТИРА .ВИНА ИМА БОЛНИЦАТА И ИЗЯВЛЕНИЯТА СА НЕДОПУСТИМИ В КОИВЕК СЕ ЖИВЕЕ , НЯМА ЛИ НАИ ПОСЛЕ ВСЕКИ ДА СЕ НАУЧИ НА РЕД В Б ЪЛГАРИЯ .

То пак добре, че го е родила в болница, а не го е изхвърлила в контейнера за смет. А с една ДНК експертиза много лесно може да се отхвърли псевдомайчинството. И що таз жена не си го иска храненичето, нали ще и дават и помощ и детски...

един преглед и готово.

Вината е на докторите, които са я приели и изписали без лични документи. Така може да влезне вяска да роди и да каже, че се казва лили иванова ! А за неграмотните цигани и помаци личните докученти и човешкият живот не струват нищо !

Като се замислиш, за детето така е по-добре. Сега жената, чиито данни са откраднати и е вписана като майка в акта за раждане може да подпише и документа за отказ от майчинство, който ще позволи детето да бъде осиновено веднага. Иначе иди я търси биологичната майка да подписва отказ от него и ще му отиде жшвота по домовете. Дано целият този фарс донесе късмет поне на детето.

Вземи си го!Дават ти дете наготово, без да бременееш и раждаш, знаеш ли колко жени искат така да вземат новородени, но не може.Аллах ти го е пратил, вземи го и го отгледай като дар божи!

А може и на мое име да има записано някое и след години това братче на децата ми да претендира за част от наследството Ако всички не осъзнаем, че малката небрежност води до големи неприятности няма да излезем от ямята

offf... pisna mi ot tiq mangali vecheee... golqmo gledane ,golqmo kotkanee,to nesa socialni ,to nesa pomoshti ,valcheri ,obshtestvenni jilishta.... alooooo nqma li koi da se osyznae.. i az rabotq izdyrjam se na edna zaplata koqto pokriva kvartirata mi a jiveem sys zaplatata ma priqtelq mi ,neiskame deca zashtoto nemojem da go izdyrjame ,a i nqmame sigorno jilishte.... kakvo se sluchva s nass aaaa kato sym na 30 g i rabotq ot 10 ti klas lqtnata vakanciq ,za da moga d apomagam i na roditelite si...offf bqsna sym na tazi dyrjavaaa tolkova sym nacionaliska i neiskam da hodq v chujbina no mai se zamislqm v skoro vreme ....................

Това не е първият подобен случай. Непрекъснато се крадат документи и се използват за какво ли не. На един му продали къщата, друг взел кредит и т.н. Нужно е само да се намери някой, който малко да прилича на снимката на документа - никой не се заглежда много много. А кото идва жена с напъни за раждане, забравила документите си, е още по-лесно. Преди да излязат личните карти, циганетата идваха да раждат с паспорти с липсваща първа страница с името и снимката. И обяснението бе винаги едно и също - Детето я скъса. Идва сама, без придружител, с напъни - какво да правиш, да я върнеш не може. И си ражда с фалшива самоличност. Ако не ме лъже паметта и преди имаше случаи жена да се сдобие с рожба без да знае. Често пъти на някой му открадват документите без да се усети и ако не си ползва често личната карта, стават големите зулуми...

Тази какво се прави, че не е раждала? Да си взима чавето и да почва да го гледа. И в майчинство ще излезе, и еднократна помощ за раждане ще и дадат. Ама била девствена? Много важно.

Не е необходимо да ми продаваш личните си данни, като те могат да се намерят лесно.А и трябва да си много тъп за да ги продадеш.

Искали са ти и ти си дала, защото имаш. На сестрите им е все тая като няма лична карта как се казва. Няма да я държат там до гроб. Пуснали са я отлита без много формалности.

Повече от отчевидно е, че тази анонимна родилка се познава с набедената. Още повече от ясно е, че набедената е предоставила /продала/ личните си данни.

сега да дадат на този който я е приел без карта да гледа чавето. да му дойде акъл в главата, как в държавна болница ще приема хора без бг документи... и чужда самоличност.

в болниците всеки ден идват да се преглеждат, а в случая и да раждат, недобросъвестни пациенти,които се правят на замаяни, сякаш не знаят , че всеки гражданин е длъжен да си носи личната карта винаги. нали не мислите , че болничния персонал трябва да изпълнява ролята на полицията и да се знимава ис това...

как така?? получава здравна услуга с чуждо име?? това че е зарязала детето си е вече връхта.

Следващия път Аамед шъ раждъ...

Тая съвсем ще обърка поповете...Те и без това даже почнаха да посещават и мюсулмански сбиротелища...

а ми така ще ! като няма закони,ще гледаме на малцинствата децата!

Мангалките почнаха да раждат по бърза процедура!-Запаз маркаСега ще иска пари за патента...

Таково нещо не бях чувала. Като в криминален филм. Как пък не са изискали личната карта на майката? Родила съм две деца и двата пъти ми поискаха личната карта. Пълни глупости са, че при издаване на акта не се искат документи.

Ега ти.... Ами искайте им лични карти от сега нататък.

Edinstveniq nachin tova da stane e po pytq na partenogenezata.Po tozi nachin se razmnojavat nqkoi ptici vlechugi a qvno i turci.

Кражбата на самоличност с цел злоупотреба,кражба на спестявания,имот,бяг от отговорност и рушене на репутация и доверие са много чести -срайно време е държавата да направи нещо за превенция и за изплащане причинените щети,разбира се -от нарушетелите. Има много мургави и немургави,които са нелегални тук и системно и жестоко,понякога причиняват смъртно насилие и крадат всичко серийно - злоупотребяват с населението

Турците раждат така сякаш са се изходили с извинение.. Страшни боклуци. Много удачно решение е кастрацията и изолацията за да не им плащаме за отглеждането на отрочетата и за да не ги търпим после кражбите и мизериите.

Ti si kragal pezan i selianin pove4e ot ST ZAG -KRIMENA

тряя да почнат да ги скопяват тия ...

4ita ti tuka faf ofisa bodalashkite ti fmetki i tapashkiti ti potmjataneta i ta znam 4i si idna idiotska bodala-ma tva si e tvoia zada4a-da bodaleish..PSIHU Z....AS tuka imam idna priatilka od BIZNISA detu e frashkana sas MANGIZI i maja i uba4i nikugash ni ga...saydisva -dimek nikkaf SEXualin f kashti jivot......TIA sa hvana sas idno okrain4e tuk i toi biznismen i tos okrainitc-OLEK sa kazva fana 4i ga ZABRIMINI i nikui ni znaeshi 4i tas patka e faf pulujenie i maja i impotentnika i toi NI ia oseti hi4....Setne vaprosnata pirsona si rodi faf kasti i vidnaga gu dadi fafGARTZIA za utglejdane....bis pari....