Коментари - Япончик издъхна от раните си след атентат | dnes.dir.bg
назад

Япончик издъхна от раните си след атентат

Вячеслав Иванков, известен в престъпните среди в Русия с прякора Япончик, почина днес от раните си, получени при атентат срещу него през юли.

Обратно в новината

Коментари - Япончик издъхна от раните си след атентат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре поредния боклук в кофата. И да не занимават хората повече с него

Така си е душа, ама дажИ и да си обЕкновена образована жена, трябва да научиш нашия правопис преди да тръгнеш да превземаш Америка с квалификациите си. Sorry

Този не беше ли споменат в романите на Георги Стоев ако не се лъжа?

Не, аз не съм таянцовият спектакъл на Нешка Робева - аз съм пророчицата, а майка ми е Съдбата! Та, на вниманието на българските олеле-гарси! Денонощно да четете статията и да се готвите......А, и да са ви сладки накрадените милиони и милиарди!! Уж сте богати и имотни хора, пък не смеете две вечери да преспите в една и съща постеля! Ще заприличате май на шумкарите си отпреди 9-ти септември 1944 г. и ще хванете невроза така, бе, хора! Направо съм загрижена за вас и вашия уж ВИП-елит от ватмани, проститутки, наркодилъри, далавераджии, бивши крадци на Жевския пазар и алкохолици......

Много се съмнявам дали е умрял

По логиката Врагът на моя враг е мой приятел.

Точно така трябва да умират много хора, поне три месеца мъки на тоя свят, пък на оня Бог ще реши!

Много важно! Ако не друго ,барем някой друг продуцент на т.н.нискобюджетни продукции е направил някой друг долар. Ми то, през 90-те години на миналия век във всяка втора видеокасета- се Япончик се срещаше!?

GOLEMI FILOSOFI STE VSICKI....EVALA.... GOLEMIA SI OTIDE......

В руския престъпен свят поколенията се сменят както и при елита. Не случайно е така близка връзката мажду тях.Това за жалост не е само руски патент.

Беше Най-Големият!!!

Стига с тая виртуална реалност! Дайте нещо по-истинско... ПС. Как става така, че всеки мафиот от Европа можи да влезе безпрепятствено в САЩ , а обекновените, образовани и съблюдаващи закона хора, са принудени да се унижават, подлагани на всевъзможни интервюта и препитвания, за да вземат зелена карта???!!!

Стига с тая виртуална реалност! Дайте нещо по-истинско... ПС. Как става така, че всеки мафиот от Европа можи да влезе безпрепятствено в САЩ , а обекновените, образовани и съблюдаващи закона хора, са принудени да се унижават, подлагани на всевъзможни интервюта и препитвания, за да вземат зелена карта???!!!

Факт, достоен за съжаление, но не е за тревога. В този бранш кадрови проблеми няма. На мястото на Япончика ще дойде друг, ако междувременно не е заел овакантената позиция. Може би това ще е някой Китайчик, Еврейчик или Американчик. Нашият кадрови потенциал също не е за подценяване. Въпрос на национална гордост ще е, ако това е Болгарчик.

Edin bokluk po- malko...

Този поне държавни постове не е заемал в родината си. Ето заради такива като него те ще са на второ място поне.

Сериозно ,и Капоне е лежал ама ще го помнят и след 200 години ,а тебе и сега никой не те знае.Много лесно е да ругаеш по нета комплексар!!!

Япончик вече е задгробник. Пък и това не е наша работа. Какво значи тук ,някава си личност за нас. Нищо. Да си го оставим на Техните - Руси и Индейци/американци/ да му чепкат кокалите.

Точната стрелба приближава световната революция! Стреляйте по-често по подобни мишени, това неминуемо ще доведе до благоприятни резултати в обществото.

Жалко, многосе говорише за него но малко или почти нищо не се доказа. Със сигурост е мафиот, но беше изключителна глава и можеше да напише невероятна книга за историята на мафията и връзките и с власта.

Bog da go prosti bratu6kata :/

Архивите започват да говорят и то от 1982г. Колко ли има такива като Япончик на запад, а защо не и на Изток.

Смешковци човека е живял 69 годни като цар :)))).Вие и 200 да живеете като мишки кво?Кой е по на далавера незнам!!!

не се бойте ребята. Такива като Япончик необятната страна на блатния народ има в изобилие.

edin po-malko...

MNOGO DOBRE SI GO E POLUCHIL!

Дакотаааа дакота, а на кого да приличаме..на УСА може би..опазил ни Бог...

Един от най-великите мъже на световната ъндърграунд сцена истински народен артист малко подобни хора останаха на земята

Чакайте ефекта от това убийство и в БГ. Когато човек от такъв ранг е убит, винаги има борба за трупа му.

За умрелите - добро или нищо.

Е ТЕ АКО В БЪЛГАРИЯ НЕ ПЕРАТ КЪДЕ ДРУГАДЕ

Япончик ,руски престъпен бос ,почина от раните си ,подобно на много български бизнесмени!Тъжно но факт-десетки години вървяхме рамо до рамо,крило до крило,както винаги е било!Крайно време е да започнем да се различаваме по-съществено от Русия,в която нищо добро не може да се случи!

Пак, доста време са го поддържали жив. Ако не са го дотрепали в болницата.

Никой не е недосегаем. Добре е некои тикви да го знаят.

Ой, как нехорошо получилос!

GOLEMIA SI OTIDE........

Каквото повикало - такова се обадило!

За 27 години , 5 години е бил на свобода, и най- големият мафиот бил! Тези ги разправяйте на бабичките фенки на БСП и ДПС електората!

R.I.P.

http://pokerfreerols

защо изобщо ги лекуват такива идиоти

Ти си е*и много тъп олигофрен !

Всеки си получава заслуженото. Сега вече изгря звездата на Китайчик, Виетнамчик и прочие изроди

Ето подробностите за Япончик и атенатата срещу него : http://lambo.bl