Коментари - Разпитваха Батков с часове | dnes.dir.bg
назад

Разпитваха Батков с часове

Собственикът на футболния клуб "Левски" Тодор Батков бе разпитван в петък следобед в ГДБОП в продължение на няколко часа, съобщи Дарик радио.

Обратно в новината

Коментари - Разпитваха Батков с часове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти наистина ли мислиш, че е захапал въдицата? Ами помисли на варианта той да е риболовецът, а феновете, медиите и т.н. да са лапнали въдицата:))) Дано скоро има осъдени по тези случаи...не може толкова тежки обвинения от няколко страни да има и накрая да няма наказани!

До Батков - Ако си стиснал врага за ташаците стискаи и не пускаи

Верно мязи на СВИНЯ. Коледа наближава!

Не ми пука за футбола.Не ме интересува като игра,но да вържат тенекия на този именит адвокат това си е направо за Историята.Не знам какво го е накарало да се върже на тази въдица,но ми се струва,че това не е друго освен алчността. Въобще за ритни топковците се наливат маса пари които биха били много по полезни за нещо друго, но хляба и зрелищата са на мода още от древния Рим та до наши дни.Тълпата трябва да бъде обладяна и изпратена да ругае на стадиона вместо да се вглежда в безибразията на хората които дърпат конците,живеят в незаслужен разкош и се месят в живота ни без някой да им е дал право на това.Адвоката Батков се изживява като такъв,но нищо не е в състояние да ме убеди,че той има право на това което е в този момент.Такъв е живота мръсната пяна плува винаги отгоре.

ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕНАПИШЕ РОМАНА БАЙ ГАНЬО С ГЛАВЕН ГЕРОЙ БАТ ГАНЬО!

Този Батков продавал ли е или е купувал футболисти? Защото който продава взима пари, а не дава...

Колко тъп трябва да си за да продаваш футболисти при затворен трансферен прозорец ? Ами колкото Батков..........

Баткоф ако евроидиотите изпадна ще ти дигнем паметник баш пред краварника .

Мтел и по точно PR отдела им и Мартин Батков там........ах какво странно съвпадение на фамилии,...... в лицето на този съвременен образ на Бай Ганю,който дори смея да кажа че сериозно задминава първообраза си....а именно лицето Тодор Батков,който по съвместителство е и адвокат на компанията,тоест служител един вид,.....та имат ли на идея какъв прекрасен PR им прави днес във време на криза и на ужесточена война за всеки абонат....

Ей, това двойния импас много започна да се прилага (да не би да се работи по универсални рецепти ?) : - хем отбора му го бил дал Г-н Чорни, хем някой-си сега му уронвал престижа . Гротескното е, че реализацията е като за махленски белот .

Тоя Батков, сигурно откакто се е хванал на хорото да играе до Чорни,сън не го лови.За тава си положение си е виновен сам човечеца,защото знае че пускането от това хоро което играе е равносилно на еднопосочен билет към Централните софийски гробища.

това може да стане страхотен филм

До цесекар: На Батков лапай му Патков!!!!

В тази държава се знае дори кога човек е пръднал, камо л инещо по-сериозно!

Младежът Батков да не плямпа глупости, че ще го запознаем с Изритков от Левски, когото успешно и напоително иска да досъсипе и разпродаде...!! Мръсна мазна уяла се....биологична единица, която винаги има неприятности около Коледа!!

Тоя и с години да го разпитват все ще има какво да научат. Сега ще го извика Чорни в Гърция на инструктаж и като се върне ще му походиме бавно.

Изненадвам се, че е с Часове. То при тази интелектуална претовареност на човека, трябва да е с Дни.

Batkov e goliam pitch!!! stiskam mu palci!!!SAMO LEVSKI!!!!

Този ОЛИГОФРЕН e адвокат?!? Хайде да му проверим дипломата - колко струва. За да переш пари (-те на Чорного брата - Миша) не е нужно да си му адвокат. Просто си е един ПРЕСТЪПНИК! АМА НАИСТИНА САМО ГО ПОГЛЕДНЕТЕ - МАЙМУНИТЕ В ЗООПАРКА ИЗГЛЕЖДАТ 100 ПЪТИ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ!

защото Чорни има пари. Нали знаеш как е при капитализма: който няма пари, работи за този, който има, а онзи пък решава на кого колко да даде. Та и институциите, и те така.

има ли и къде по света футболен или друг отбор кръстен на национален герой - за го излага

Абе и на децата вече е ясно, че Батков и компания сами си измислиха и разиграха тая история.

В момента всички институции работят за Миша Чорни.....! Защо ли?

Търся играчи-футболисти, по възможност от Левски

да не станепак нещо с чорбата и техните спонсори

Проверете дали някой от джиповете не се е върнал да му донесе одеяло и четка за зъби.

Абе тоя Батков уж адвокат и е собственик на отбор апък не знае че по това време трансферния прозорец за продажба на футболисти е затворен. Той сам прави спекулациите за да се оправдае пред феновете на Левски, че откога не е подновявал отбора с нови попалнения, а само прави дразги. Все му е виновен ЦСКА. ебати и адвокатчето.....

И все пак мач Малеш Микрево-цура ще има!!!

Най -великият български отбор има за президент приблизително същият тъпак,какъвто има и посредствената чорба!

Хайде стига с този Батков! Нима проблемите на държавата започват и свършват с него. Имам чувството, че го използват за отклоняване на вниманието, както и Станишев

А може и там да си остане :). Често уж ги викат за разпит, пък им повдигат обвинение, а на мен ми се струва,че на тоя Батков има какви обвинения да му се повдигнат!!!

Дали наистина е било разпит или са си спретнали една софричка,а? На това се казва класифицирана информация.

Aferata ne e kazanska, a na Bai Ganiyo. Sabralite se ne razpitvat Bai Ganiya, a obsazdat s nego kak da zamazat ogromnia skandal.

Ама още ли не е арестуван тоя Батков? Нали си призна че е дал куфарче с 200 хиляди евро на пишман купувачите. Тия пари не са ли опит за подкуп?

ЕЙ ГОЛЯМ КЕФ ЗА ЦСКАТО БЕ , ВМЕСТО ИНТЕЛИГЕНТНО ДА СЕ РАДВАТЕ ТО ЕГА ТИ ПИСАНИЯТА ЕГАТИ КУЛТУРАТА ЕГАТИ ВЪЗПИТАНИЕТО. МНОГО ОБИЧАМ ФЕНОВЕ НА ЦСКА ОТ СЛЕД 1948 Г.АКО В ЛЕВСКИ ВСИЧКО БЕ О.К. НЕ ЗНАМ КАКВИ ПРОСТОТИЙ ЩЯХА ДА ИЗМИСЛЯТ

Абе, я да видим откъде чак пък толкова пари има тоя клоун....ТАРАШ

Старо куче!

Не съм голям фен на футбола, но Батков ме разби с изпълнението си да прати ей така 4-ма футболисти. То затова в България футбол няма да има.

Баси кретена. Как може такъв олигофрен да завърши право и да има преуспявщ бизнес? Толкова прозрачна история! За съжаление няма да си отиде,докато не съсипе докрай любимия отбор на народа!

Направо Патков да не излиза от сградата, а да си остава доживотно там. Това е изходът. Като са се събрали толкова народ сега там, какво правят пушат и говорят празни приказки. Цялата държавта машина, се занимава с това, че Патков сам си дал 400 бона... и сега си ги търси. Айде стига вече.., да не есамо Патков в тази държава

Ей народе. Не знаеш ли, че всички футболни отбори всъщност са си едни големи перални за мръсни пари. 400,000лв нямали значение за Батков? Или по тоя начин е направен трансвер към подставени лица на Чьорни?

mizernik.da si hodi

goliam glupak! sasipa otbora.

говедарска рабора прост е като пуканка. толкова безотговорно да изпратиш не 1 а 4 футболиста без да се чуеш с треньор тва е наистина странно!

Не търсете под вола теле. Излъгали са човека на всеки може да се случи.. Бабите как си дават парите на непознати???

А да ли е само за казана, или за по големи съдове ?

Не му вярвайте едни цигани са му се обадили и тай се е вързал като е занесъл на уговореното място и 400 х. лв. За Батков парите нямат значение..

http://bgdemoni.file

Един Батко в Родопите си купил козичка..Като бил самотен започнал да прави любов с нея..Привикали го в прокуратурата а той им казал козичката си е моя с мой пари съм си я купил и мога да правя с нея каквото си искам.. И отборът наБатков си е негов пари е давал за играчите..