Пожарникар преби жестоко жена си и се гръмна

Огнеборец от пожарната в АЕЦ "Козлодуй" е пребил жестоко съпругата си и се е самоубил след това, съобщиха от Областната дирекция на полицията във Враца.

Обратно в новината

Коментари - Пожарникар преби жестоко жена си и се гръмна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат .....абе откъде тая злоба срещу хората.. Господине, аз още слава богу никого не съм пребил и не смятам да се самоубивам. Този Ваш коментар е валиден за този който е извършил това т.е. Вашият колега пожарникарът, естествено ако наистина Вие е такъв, защото каква злоба трябва да таиш в себе си, че да пребиеш човек до състояние на кома. Що се отнася до лабилната психика, ама извинявайте аз затова не съм в пожарната, защото смятам, че нямам качества и тази работа не е за мен, но това не значи, че не мога да поставям въпроса за лабилността на хората, който ще ни спасяват. Моите уважения към професията на пожарникара, както между другото и към всяка друга професия, но не мога да очаквам, че човек които е безотговорен към собственото си семейство, ще е отговорен към обществото.Зная,че хората, работещи в системата на МВР не уважават тези, които са извън нея, което си личи и по обращението Ви към мен, но можехте да положите малко повече усилия. Между другото можете ли да ми отговорите на въпроса защо пожарникарите имат оръжие. Когато хората търсят отговори, научете се да уважавате чуждото мнение, защото както написах в предходния коментар моля се жертвата да оздравее за да си гледа детенцето. За този, който едва ли не я е убил мога само да кажа мир на праха му, но не и да жаля. Ако имаш разногласие с някого, едва ли изхода е да го пребиеш до смърт, независимо от причината.

Премиерът знае ли за дейността на колегата си? Тоя народец вече е тотално изперкал, ей!! И ако някой още се възмущава и порицава, вече бие на очи като по-различен и става нежелан или съмнителен.... Предложение: всички пожарогасители да се преоборудват на пръскачки за син камък в лозето, а с маркучите да се поливат домати.....Криза е все пак, не можем само да ги храним, а те от скука да се млатят...!!

sigurno go e iskarala ot ravnovesie i nie imame takiva selenduri v kolperaziaiite koito samo se bijat i karat a majete im sa s luebovnizi pojarnikarite sa hora na b.b.njama straschno no e jalko i sa dvamata

Ей зачетох се в коментарите....стигн до този ..и нещо не мога да разбера, що за дребни и вредни душици сте!!!!!!!! плащаш заплатата.....абе откъде тая злоба срещу хората не мога да разбера......ще те питам ако извадиш полуовъглено дете - от изгоряла къща примерно..да те видя колко ще ти е устойчива психиката после...откъде такива лабилни хора в тая система....сигурен съм че като отидеш на оглед на първия полуразложен труп ще ще се чудиш къде да се скриеш!!! че е направил простотия направил е!!! че е безотговорно спрямо детето да се гръмнеш - не го оспорвам....но всеки коментира от собствената си камбанария.....не е мъжко да изпребиеш жена си, спор няма и съм убеден в това...ама нали е от системата на МВР........ значи е злодей.....колко народ изпребива жените си ама никой нищо не казва....ама виж като е полицай, пожарникар или нещо подобно.....става даже невероятна новина!! кой знае какви лични проблеми са имали за да се стигне до там!!! дано жената да се оправи по-бързо, а на мъжа - лека му пръст!!!

Разбрахте ли сега ,защо продължителността на живот на мъжете е по - ниска от тази на жените?Защото са с лабилна нервна система и се самообиват без време!Какво им са виновни жените тогава ,че новите управляващи искат ите да работят по 40 години ,независимо ,чеса родили и отгледали 2-3 деца ,че отгоре на всичко са търпяли и дондуркали изкрейзили мъже!!!!!

Що не попаднал в мойте ръце този пожарникар? Аз такива ги бързо опожарявам!!!

Какво става в този район напоследък??? Мъжете започнаха да се самоубиват на поразия заради шавливите си булки. Да не е нещо заразно.

Мисля си че един пожарникар не би трябвало да е толкова психически нестабилен че да прави такива неща, да си бие жената че и да се самоубива... Дори да му е изневерявала или там какъвто е бил проблема е нормално хората да поговорят и ако не могат да се разберат се разделят, но чак такива брутални неща да се случват е ненормално дори за обикновен човек.

Професионалист ли? леке е този Пачко една женичка да не може да утрепе. Пожелавам му прятно вечно пържене...

Добре е набил жена си, а не я е пребил. Но защо трябва да се гръмне . Мъже не правете така. Жените не го заслужават.

А ние господине Ви плащаме заплатата за която доброволно сте се цанили. Да не говорим за ранното пенсиониране и други екстри.В края на крайщата като не Ви харесва дигайте чуковете, но за друго не ставате. Нито е геройство да си пребиеш жената, нито да се самоубиеш. Интересно как такива лабилни хора се оказват в тази система.По-добре обществото да потърси отговор на този въпрос. А иначе бог да прости човека и дано майката се оправи за да отгледа детенцето си. Защота да пребиеш жена си до комоцио и да се застреляш е безотговорно и спрямо това дете, нали така господин пожарникар.

Лека ти пръст Пачко.Бог да те прости, ти бе достоен човек и голям професионалист

V tsentura na durjavnata politika tryabva da budat politika z apovishavane na jizneniya standart, nivoto na zdraveopazvane i obrazovanie, predostavyaneto na psihologicheska pomosht. Veche pisah: investitsiite i novite rabotni mesta s aSAMO INSTRUMENTI, a ne tsel.

6te se gramne6 ne ami-vzemat t4algadgiyki i posle im idwat -KURVY

UJAAASSSSS-ama ujaassss mi ibaaah ti i mra4nata prukoba nat nashiti organi na rida,bee..!!! tuka f idno selu BOGOMILOVU-du Zaarata pak taka simeina istoria -i toi MILITCIUNER4I-jina mo BINZANDjIIKA F GRADA i tam na selu idna VILI4KA imali i IDIN den ZVANI moitu VERTU..i vika kmrta na BOGUmiLOVO-idvai ,KREMENKAmSHI sa iztrepat i pilitciata e bizsilna-fzimal jinata -kato zalojnik i nikui ni smee da flezni vatri---I as puneji sam pumagala na SImeistvuto FINANSOVU-imat slabi dohudi i kak samu ma OVAJAVAHA....i as -kvo da naprava-Ostavih si gostite ot KOLUMBIA i otidoh...TOI meni ma pusna f kashtata i vika -KRIMENT4e-kvotu ti mi kajesh-tva shi E..!!!!!! a jina mu idna silikonista rive i sina ot BOI---toi ga fanal sas edin futbulis na KALAP i onzi izbiagal......TA as ospokoih nishtata i toi svali PISHTOVA i sa PRIDADI...a setne mo dadoha 9mesica zatvor-A unas SILIKONka jina mo otidi s edin tiradjia...IZBIAGA..

otnovo tragedia!za6to taka triabva da se re6avat problemite?!s boi i sled tova samoubiistvo!ne e viarno 4e m1jete sa s po labilna psihika!jenite sa po labilni ,po 4ustvitelni,po ranimi!no tova koeto e stanalo e mnogo stra6no!ne s1m s1glasna m1jete da biat jenite si!sigurno s1vesta na tozi m1j go e nakarala da post1pi taka, no tova ne e re6enie na problema!!!

E v severozapadnata chast na velikata ni dyrjava na chovek mu ostava samo da se grymne.

С всеки изминал ден народа оредява все повече... от битови проблеми, невнимание по пътищата, убийства в училищата и т.н. Според мен трябва да се направи ново преброяване, за да се знае колко живи са останали.

смешни пожарникарчета....а ти по долу трай да не извадя дедовия ....

a ti za kakvo stavash be pomiqr

и моята е за пребиване, но нямам пистолет да се гръмна след това.

Дали на откачалка пистолет.

пожарникарите за нищо не стават...

Е, защо да ви разваляме настроението - тъкмо сме си оправили нашето!:)

Е то и съвместният живот с па4авра , не е никак лесен!

За пореден път случая доказва, че мъжете са по-лабилни психически от жените

Две много мъжки постъпки...

Що ли досега не съм чул за случай: жена, да речем, изневерила на мъжа си, осъзнала какво е направила и се гръмнала.

България се напълни с курветини !Само дърво мезду зъркелете за тях!!

България се напълни с курветини !Само дърво мезду зъркелете за тях!!

Премиерът знае ли за дейността на колегата си? Тоя народец вече е тотално изперкал, ей!! И ако някой още се възмущава и порицава, вече бие на очи като по-различен и става нежелан или съмнителен.... Предложение: всички пожарогасители да се преоборудват на пръскачки за син камък в лозето, а с маркучите да се поливат домати.....Криза е все пак, не можем само да ги храним, а те от скука да се млатят...!!

ЕБАЛО СИ Е МАЙКАТА ! !

Аз пък до сега не съм чувала за такъв феномен като верен женен мъж, може и да има някъде, но сигурно или е болен, или е много глупав и грозен, или е импотентен, или е съвсем безпаричен... Така че е по-добре да не се обобщава по този начин и да се обиждаме на пол, защото неверните жени обикновено изневеряват с неверни мъже и обратното. Истината е, че е много трудно да се живее с друг човек дълго време, връзката се износва, по време на криза е още по-сложно, настъпват много конфликни ситуации и противоречия на финансова и на емоционална основа, но хората не знаят по какъв начин да ги разрешават, а в България няма центрове за семейна терапия, където хората да търсят помощ. Не е зле да се въведе в горните класове и учебен предмет методи за решаване на конфликти. Важно е хората да знаят още от самото начало, че вечна любов и вечна вярност за съжаление няма, нужно е бъдем по-толерантни един към друг, да уважаваме личната сфера на другия и ако се стигне до там, съвсем да не можем да се понасяме, за предпочитане е културна раздяла и културен развод - без убийства, без насилие, и без оплювки. Стига вече балкански примитивизъм, нали сме в Европа вече.

Кой пожарникар бе?Прочетох само заглавието и си помислих,че става въпрос за друг,но не би.