Измислиха ваксина срещу зависимост от кокаин

Нова ваксина ще помага срещу кокаиновата зависимост като блокира чувството на удоволствие при прием на "бялото вълшебство", съобщава АП. Ваксината е разработена от учени от Чикаго, САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Измислиха ваксина срещу зависимост от кокаин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ваксина за безродни и крадливи , политици , олигарси , мутри и селяндури хомосексуалисти , когa ще измислят ???

Не разбрах как действа тази ваксина. Най-вероятно да е някакъв допаминов агонист. А за приложението и мога да кажа следното-не е за тези, които могат, но не искат да се откажат. А на тези, които искат , но не могат да се откажат може да се помогне и с други средства.

А какво стана с разработката на ваксината срещу тъпотия, пуснаха ли я вече?

Ваксина срещу кокаинова зависимост! Голем праз! Нека измислят ваксина срещу храненето. Много по-вредно за здравето е редовното му практикуване на фона на това, което ни чака.

Абе глупости говори пак някой тука! За какво да се борят журналистите бе?! Много ясно, че така ще го наричат! Ти наситина ли мислиш, че хората, които го консумират - го взимат просто ей така! Много ясно, че е вълшебство! Може да е вредно, но е супер емоционално да го консумираш! Но все пак - дано да се намери лек срещу това, защото осовено в Испания нещата са трагични - хубаво време, партита с електронна музика, курорти - там адски много хора имат нужда от тази ваксина - повярвайте ми!

Taka iasno prolichava, che reshat li na vsichki tezi napasti moje lesno da se nameri razreshenie.

кокаинът определено е за лекета с пари... защо точно за него?

Дано наистина е така и дай боже да се намери ваксина за всички наркотици. Само едно ме притеснява - дали цената на кокаина ще е по-висока от тази на ваксината. Щото, както предполагам, май ще е обратно...

Ей ся като тръгна ше изшмъркам бялата лента на магистралата от София до Пловдив :)))

Че тази ваксина е измислена отдавна. Името и е хероин. Кризите знаят как работи. 3 лева в джоба и път към Ландос. ахахах мрете наркомани