До 10 евро ваксината срещу новия грип

България ще подкрепи общата политика на ЕС по отношение на грипния вирус "A" /H1N1/ и ще се присъедини към инициативата за закупуване на ваксини и безплатно ваксиниране на рисковите групи.

Обратно в новината

Коментари - До 10 евро ваксината срещу новия грип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И не само живак. Има и мононатриев глутамат, както и други боклуци. Предлагам първо Дянков да се ваксинира, след време ще имаме един кретен по-малко.

ima swetowna enciklopediq glupako

нинче слаба ти е граматиката ФАРМАЦЕВТ се пише ела дате обуча ако си млада

Не купувайте ваксините, защото могат да бъдат биологично оръжие. Чехите бяха открили живи вируси в една партида, внесена от САЩ. Спортувайте и се пазете!

Тези 10 евро да ми ги плати Доналд Ръмсфелд, бивш секретар по отбраната на САЩ и главен акционер във фармацевтичната фирма Gilead Sciences - разработчик на грипната ваксина Tamiflu.

Не се ваксинирайте, ваксината убива ! Прочетете какво става в Америка, там вече протестират. Всичко е поредния масов геноцид. Ваксината е по опасна от самия грип!

ще се ваксинирате насила? zooamigo-office.na

Във ваксините има живак, който след време предизвиква нелечими болести !

откога това педалче с мъжки глас почна и от ваксини да разбира...май много правилно са го скъсали на изпиттите в Германия , които така и не е взел до сега....то Берлин не ви е докторат в Питсбърг щото де)))) дето там тъст преде и прочее)))хе хе смешник управлява самодоволни блеещи овце...

е щом си лекар знаеш що е то Новартис нали??))))))

ами да ви кажа беден фармацефт няма.... е сега ще има фармацефти милионери с тези Безплати ваксини и да ми кажете само, кой определя рисковите групи?

ха, ето каква била работата с грипа, трябвало да се намери повод да се потрошат луди пари за безполезни ваксини.

NAI-SETNE EDNA DOBRA NOVINA.

Искаме или не, това с вирусите е световен бизнес, който няма да бъде скоро спрян.

Леле,цели 77 болни.Че това си е направо епидемия,хайде на ваксините. Наитина, безсмислено харчат данъците ни,но нали някои хора трябва да направят малко пари...

Интересно. Ваксините за дргите болести струват 0.30 евро цена на дребно, а тази е 10.00 евро за милион бройки. Някой ще прибере тлъстата разлика.

Мянков от кога стана и доктор или ще пробва ваксината първо на котката си, дето си има апартамент в министерството.

Категорично против съм да се харчи от моите данъци за такива криминални цели като закупуване на безплатни ваксини. Бойко, Дянков, моля ви не ме разочаровайте.....

А с чии пари Дянков и сие ще пълнят касите на фармацевтичните далавераджии?!

Смъртност при всеки грип има, И това е при хора които имат и груги проблеми или усложнения. Не давайте това нещо на децата си, освен ако няма наистина наложителна причина. Поглеждали ли сте статистиката относно диабет Тип 1 при децата от 0-5 годинки? Не? Ще ви кажа - ръст с 5% на година. Тип 1 (Тип 2 е този при старите хора) се развива на базата на автоимунна реакция при която организма сам унищожава инсулиновите клетки.

Абсолютно безобразие, ваксините са вредни и вече хората не ги искат, а този умник или лакомник - какво разбира от медицина? - или от огромна комисионна и то на рисковите групи с нарушен имунитет, кошмар.....

ми отиди на екскурзия до Базел бе смешник...

Евреин ще води еврейската инициатива в Булгария! Тея искат да ни унищожат до крак! четете www.zooamigo-office.

Не се ваксинирайте, ваксината убива ! Прочетете какво става в Америка, там вече протестират. Всичко е поредния масов геноцид. Ваксината е по опасна от самия грип!

рискови групи мангали А за тези, които им плащат социалните - по 10 евро.