В МВР и службите още работели за Куйович

Поставя се въпросът за морала на медиите след вчерашното интервю на Будимир Куйович, каза пред БНР бившият главен секретар на МВР Валентин Петров.

Обратно в новината

Коментари - В МВР и службите още работели за Куйович | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички сте кретени и не разбирате, че БКП-БСП, МВР и Куйович са една мафия, която богатее от наркотрафика. Сега ще ги погне ЦРУ и затова се плашат много.

Стига сте ни занимавали стоя Хуйович, да го пращат в затвора за 30г. и толкова. Той стана медийна звезда бе, децата започнаха да му симпатизират.Хайде стига, хванат,осъден или не стига толкова.

Загубен си наистина, щом расъждаваш така. На всички бабички и дедичкии, и на всички бъдещи такива, ще стане по-добре, ако истините за последните тежки робски 20 години излязат наяве кристално прозрачни. И да има продължение в наш интерес.

Истината е най-важна. А че някои другари са за съд е повече от ясно! С неморални хора трудно може да се изгради морална държава. Още повече когато става въпрос за работещо гражданско общество. Затова случая Куйович трябва да се разкрие в цялата си пълнота. Цитирах Льольо, който го е казал много добре.

В. Петров бил ли е на служба в 3-то РПУ в София ? Някой може ли да каже ?

Вярвам на всяка дума на Куьович , не знам защо говорим повече за това как се е снабдил с ГСМ , отколкото за това какво казва Куьович , на това аз му викам разговора губи фокус и не ми казвайте че това става неволно . С камъни и сопи , народа без жал би си пречукал всички вас , изверги , хубаво че сте българи като нас и няма как да се оправдавате с това че всичко е на етниеска основа ... бал сам ви в маката всичките

Този Лимонадата е рядго гадна муцуна. Преди време ме наказа с порицание, за нещо, което не бях направил. Аз му казах, че нямам нищо общо със случая, но той-може да не си го направил, но всички следи водят към тебе. Ха сега с неговите камъни по неговата глава. А иначе го познавам-рядко нечистоплътен човек, рядко се среща такъв голям боклук и не случайно, както е казал народа-краставите магарета се събират, другарува с Р5.

С неморални хора трудно може да се изгради морална държава. Още повече когато става въпрос за работещо гражданско общество. Затова случая Куйович трябва да се разкрие в цялата си пълнота. Може да е прав Петров, Румен Петков или Куйович. Тази истина трябва да стане прозрачна. Това първосигнално партийно боричкане доказва колко са примитивни голяма част от политиците, колко опростенчески мислят и реагиртат. Това, че работят за България е една противна от повтаряне вече фраза. Никои не им вярва. Господа, помислете по новия казус Куйович, ако не искате историята да ви сложи в мръсните морални зандани! Същото в не по-малка степен се отнася за голяма част от поръчковите журналисти!!!

Относно искането,ти да бъдат назначени в МВРбивши воинни. Приз 1986 год. бях на школа в,бившито тогава сержантско училище в гр.Пазарджик. Взводен ми беше един,наричаха го / Хаспела /. Същия този беше офицер от армията. Ми той,завалията знаеше,как да ни научи да маршируваме и да отдаваме чест. Това ме навежда на мисълта,че настоящите управляващи,са изкарали тази школа. Първата им работа,след изборите е отдаването на чест и чинопочитанието. Полицията отдавна е девоенизирана. Уважението,не се получава със заповеди,то се спечелва.

Izkliuchitelno tejki sa problemite na MVR! Nali nikoi ne se zablujdava, che bez obvarzvane s prestapnostta, nishto niamashe da e takova v stranata. Dokato tova ministerstvo ne funkcionira normalno niama i darjavata ni da e na prilichno evropeisko nivo.

Тоя плазмодии донесе най-много беди на МВР. Не само от Куйович е вземал, а от почти всички наркогрупировки, за да им осигурява чадър. Напълно съм съгласен с Курович, че всички отрепки от ДНСП трябва да се изчистят, защото всички са негови рожби и продължават да работят за него и да му се отчитат. Не знам какво ще каже за аферата с бившия Зам.Директор на ГДБОП неговия човек Иван Иванов за контрабандата контролирана от тях и отново замазването на случая. Не мога да разбера какво чака новия министър, а не изчисти всичката тази измет от Дирекция на полицията.

Сигурно има нещо гнило в държавната машина - всеки крие истината. Дано един ден ще излезе наяве.

Толкова гнило има в това МВР, че трябва да се разформирова и да се поставят ръководни кадри от армията служили преди демокрацията и не сътрудничили с тайните служби. Иначе няма оправяне. Но едвали Бойко е готов на такъв ход, като в смутните времена беше охранител, а после главен секретар.

predi e plashtal na Petkov -A sega na koi ?Shtom kato ima telefon i se obajda kogato si iska .

Не е ли време да разберем кой /кои/ има 'бизнес' - отношения със Златко баретата ? Като се започне от главните герои и се стигне до бившите ченгета от Разград и Ст. Загора, дето издадаваха фалшиви паспорти ...

Какво значение има откъде е взел телефона бе кретен.Щом му се налага да говори нека си говори.Не е ли по важно че никой не обръща внимание на това което говори.Има ли текст за обида и клевета? Има и добре разбираш това.Ако е излъгал ме се добавят още 5 години и толкова...но ако е истина?

Едно не мога да разбера - как всички бивши ръководни служители от МВР сте света вода ненапита, а заместниците ви - завършени престъпници. Та нали Вие сте си ги издигали, те бяха Ваша гордост и смяна. Ако питат мен - дисциплинарно трябва да се уволнят всички, подчертавам всички, онези паразити наречени директори, зам.директори, началници на отдели и РПУ, заедно с цялата пасмина от сградата на ДНСП и МТОСО.

Не ви верваме!!!! Крадци, лъжци, некадърници от класа! Другият престъпник Куйович не ме интересува, но му вярвам 100 повече от на Р. Петков бивш мин. на вътрешните работи срещу Румен Петков са заведни четири съдебни дела за стопански престъпления и за хулиганство, но са прекратени. осигурява безпрецедентен кортеж и охрана на Младен Михалев-Маджо Другар на Галеви и.....и....и...

rumene, ne se pravi na lud a si surbai poparata i se radvai na semeistvoto !

Когато Сретен Йосич се изказа за Борисов то не бяха анкетни комисии, изявления сутрин и вечер на Бисеров. Сега най големия въпрос е от къде Куйович е взел телефона.Защо се опитват да ни правят на кретени.

Да го ..ева ,наште политици са си наркотрафиканти,убий и престьпници,ай сия, щракни запалката да се измочаме у шадраванут

Внимавайте какво пишете! Какви 14 месеца карцер?