Задържаха 72-годишен немски педофил в Самоков

72-годишен педофил германец, който блудствал с деца, е задържан миналата нощ при операция на антимафиоти в Самоков, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 72-годишен немски педофил в Самоков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как от 2 до 6 това е абсурдно наказание за такъв изрод. Този да се изгони от България там в ДЕ ще го опандизят за 1000 години. България САКС - кобургодтски!

Защо толкова малко наказание предвижда НК? За толкова тежко престъпление трябва да е доживотен затворът!

Ходи се гръмни някъде..

Абсолютно съм съгласна. За огромно съжаление за двадесет години в България не се случи нищо добро, освен това че си дърдори кой каквото си иска. Политиката е на унизителен слугинаж, при който само даваме, а нищо не получаваме. Не е направено /построено/ нищо, а това което го имаше и работеше, беше унищожено. Най-лошото е че народа изпростя и се загубиха моралните ценности на хората. Особено страшно това е при младите. Дано някак и някога се обърнат нещата...

Срещу него е образувано наказателно производство и ако бъде осъден може да получи от 2 до 6 години затвор. Това не е нормално. Минимум 20 му трябват на тоя.

Кастрация и екстрадация! Нека си го линчуват германците!

Да му сложат една снимка с трите имена в най-четения сайт в Германия - да се срамуват роднините му. И у нас не трябва да му крият лицето, такива изроди не трябва да имат граждански права.

Да го кастрират изрода

гадост е цялата наша държава!защо е дошъл тука да безчивства. попитайте какво е станало с делото след време.ако не е осъждан, ще го пратят след споразумение с прокуратурата ни да се подписва или ще му сложат условна присъда от 6 месеца при т.н. съкратено съдебно следствие по гл.27 от НПК!!!! Миналата година лично аз информирах служителите в РУ на МВР- Самоков за изверга, но тогава бившият шеф спокойно си гледаше личното аз. БРАВО НА СЕГАШНИЯТ МЛАД, НОВ И АМБИЦИОЦИОЗЕН ШЕФ НА УПРАВЛЕНИЕ НА МВР- САМОКОВ!!!!!!!! РАБОТАТА ТАМ ВЪРВИ ОТ МНОГО ГОДИНИ ЗА ПРЪВ ПЪТ КАКТО ТРЯБВА!!!!!

прави ми недобро впечатление че само 1 човек усети сарказма в моя пост, а другите взеха да ме давят, набиват на кол етс. Впрочем, това за Нидерландия е самата горчива истина. Както и фактът, че в З.Европа се ширят добре организирани педофилски мрежи. Че родители съзнателно продават децата си на такива къщи (не само тук). Че на нас с нашите недоразвити ценности и недостатъчно толерантно отношение към различните гледат като на втора ръка хора и дори ни правят забележки, че, видите ли, недостатъчно се поощряват разни изроди, слабо представени са педерастите в управлението на страната, не се води разяснителна работа сред хората за прелестите на педерастлъка и момчечукачеството. И не трябва някаква идиотка тука да се тръшка, че са й виновни комунистите! Може на времето да са й отказали няколко комунисти, ама виновна й е природата, че я е създала по-грозничка май. Виновни са именно демократите, дето ни доведоха тая напаст в страната. Чудя се само къде са онези напреднали и развити демократи от Идея за България да ни обяснят колко не сме прави и колко голяма чест е за нас да дойде дърт мръсник да блудства тука. Поради това, че те се скриха някъде и не бързат с нравоученията, поех аз тази функция с цел да ви покажа колко гнусни миазми поражда всеки ден зрялата демокрация от западноевропейски тип. Жалко, че малцина усетиха за какво иде реч.

Gospod da pazi decata ni!!!!!!!!!!!!!!!!!! bdete nad decata si i b1dete otgovorni za tqx! Romi net1rguvaite s decata si?

ДО: ккккк (30.09.2009 г. 17:49ч.)Хубаво си се разпалил, ама много добре знаеш, че циганката ще даде детето си даже да го заколят за пари. Какво плещиш врели-некипели!

недайси боже някои такъв да пипне дъщеря ми - без време ще ида в затвора

Смърт за педофилите!!! И все пак да ви напомня, че като си чукате 16-17 годишните гаджета/любовници и вие сте едни от тях!!! Мислете му ако ми паднете, боклуци ....

2 do 6 GODINI???? IA MU REJETE SI4KO KVOTO IMA, I DA VIDIME KOLKO SHE GO POSLEDVAT

Още малко да узрее демократът,още малко и ще види как на власт идва Атила Висарионович Хитлер.Tакива нещастници като него,за които свобода и свободия е едно и също унищожават света и човека.А колкото до скандинавците-и те един ден ще осъзнаят,че човекът е също животински вид и само хилядолетия норми и правила са го направили годен да живее в общност.Да не обиждам животните-и при тях има правила и всяко неспазване се наказва строго и...жестоко,защото иначе видът загива.По същия модел ще се задействува инстинктът за самосъхранение на човека и после историците ще обясняват как този човек демократично е дошъл на власт.

Пуснете го в Ловешкия на бригадата разградски манафи.ich habe gesagt!

линч!..ако чакаме правда..други ще дойдат...и в парламента ще влязат. ЛИНЧ!

хехе приятелю, добро чувство за хумор, но се съмнявам,че когато става въпрос за изнасилване и блудство с деца някой ще го оцени.

Оооо Кременче, ти пак си тук. Защо бе слънце не спреш да се правиш на маймуна, или ако това те кефи, няма лошо, ама прави го по-естествено бе. И един безплатен съвет. Ако пишеш на кирилица ще се излагаш далеч по-качествено

Всякаква измет се среща по света, но тук намира благоприятна почва за развитие и за това концентрацията и става все по-голяма!

ха, видяхте ли сега кой разпространява свински грип из Самоков

От Англия пияници и престъпници,от Германия педофили,добре дошли с хляб и сол! Кузов и сие.

от 2 до 6 години затвор ако, го признаят за виновен? В САЩ има една интересна практика- бял посяга на малолетни, а после случайно попада в затвора при чернокожи престъпници с тежки присъди. връща му се тъпкано...

дали има връзка с грипа?

ТОЛКОВА грешки може да се правят само нарочно, ИЛИ ти самата си мангалка.

v takiva slu4ai predpo4itam da sum varvarka - smurt za takiva izrodi , bavna i muitelna i nai - ve4e publi4na !

i as sa upitvam da fnikna faf sarzetu na tos pidufil...tozi skot idva li zaslufjava MILOS....takav slu4ai imashi katu biahmi faf DOBAY ..mi tam as katu biah vaf idin hutel sas 6 zvizdi i mnogu izvestni i pupuliuarni li4nusti ot HOLLYWOOT biaha tam i to4nu tugava fanaha idin sashtu taka 72 gudishen MAKIDONEC ama mnogu bugat i ni znam si kakaf MAGNAD bil...i toi da fzemi da prilaje 2 di4itca na idna MODNA DIZAINIRKA i fzel da gi snima goli i da si pravi kefa faf luksoznia si apartament f nasia hotel i sa izturiha idno 50-60 politcaia i gu ovarzaha i pritarsiha hotela...meni ma stoiha f idna reditca sas baia holiwoot-stars-GEORJ KLOUNI,DJAK NIKOLSON ,EVA LUNGIRIA,i daji i na CHARLI $APLIN DASHTIRIA MU I ZIA !!! i sa po4naha idni raspiti i as daji ni uspioah da fzema aftugrafi shtotu nikoi niamashi himikal...setne ni sa izviniha i sa 4u 4i toz maszin IZVRATEN gaden MAKIDONSKI MILIARDER ot zor i SRAM glatnal poluvin kilo PIRONI ot 7 sm i oba4i gu spasili za da mogat da gu fkarat faf naiii-vlaJNIA zandan NA dobay::::daje tas eva EVA LONGORIA HLIPASHE I RIDAESHI NA MOITU RAMU.......

до зрял демократ : Не ми говори, простако за Холандия, ама изобщо !!! Ето затова представителите на зрелите демокрации и защитниците на всички човешки свободи и права ще ви гледат с погнуса и като нидерменши някакви и ще пращат комисии- та ти мизернико от къде си??? България-1300г., а твоята мила Ниска земя-????? Ниска земя, кажи ми какво значи това??? Теб мизернико те изкам на кол, заедно с приятелчето ти от Deutchland !!! КАЗАХ!!!

кастрация и екстрадация в някоя пустиня за такива изроди.море що не е хан Крум сега тук-мутри ли,педофили ли,ще ми правят турска партия ,ще ми крадят БЪЛГАРСКАТА земя разни самозванци и царе ,крадци ли,корупция ли...море що не сме народ,а мърша!!!

Ne boi be da mu go reznat bez upoika.

Мрежите за проституция на организирана престъпност включва и такива ,каквито са описани в Ирак , и тук -гнусни постъпки /възмущава не само добросъвестните,но и самите деца/случаи като това майки,и роднини да са сводници,които нагло натрапват дъщери или синове за пари и при отказ, и без отказ -нападали и ограбвали

Какво ли ще измислят,за да го освободят нашите съдии????

Деца имаш ли? Би ли искал да правят това с тях?

Абсолютно за смъртно наказние. Той и ще го получи, ако го изпратят в наш затвор.

Защо питам се е дошъл точно в България да прави тези мръсотии? Не е ли вече световно известно, че българите продават децата си, че проституцията в България е за жълти стотинки и един човешки живот няма никаква стойност? Какво се чудите? Там където от години не е имало контрол и всеки си е правил каквото иска - там е възможно! Защо не си е стоял в Германия този урод? Защото там биха го спипали по-бързо и глобата и наказанието щеше да му е доста солено. Ако германците не бяха направили тази проверка и тръгнат да търсят изродите и в другите европейски страни, едва ли щеше да е открит. Такива порно гадости са известни от години, така както и страните в които е възможно - България, Румъния,Украйна, Молдова, по-далечко при филипините и африканските деца. И съвсем естествено е ,че гамени от развити страни ще дават пари за подобни снимки и филми. За тях това е евтина стока. Ако няма обаче предлагане от тези страни и проверките и законите са като в Германия, тогава броят им ще намалее поне с 90 %. Сам германецът, без български съучастник, няма да успее да убеди циганката да си даде детето за перверзности. Така както нито една свестна жена няма да отиде да ражда сама в Гърция и то без официален медицински контрол.

Защо, никой от вас не търси вината на родителите. Неправо, не знам какво да мисля. Наясноли сте, че родителите са си дали децата за пари. Не знаети ли, че ги пращат да просят и крадат и в чужбина, с пълномощни от родители напускат страната. Направо - незнам. Толкова ми е жал за децата, че нямам думи. Кога най-накрая държавата ще погне тия родители. Кой мисли за децата, като говори за дискриминация....... боклуците. За тия родители смърт. А, за педофила линч

Е, сега за какво говорим. Когато се говори, че за ромите трубва специални и то наказателни мерки, вси се намира некой да каже - това е дискриминация. А, това, че тия гадове /никой да не ги нарича бедни, защото те просто са мързеливи и са свикнали по лесния начин да изкарват пари, нито училище, нито работа. Има разбира се изключения/ са си давали сами децата за порнографски филми и блудства, за да изкарват пари за себе си - какво говорим тогава. Педофила да бъде разстрелян, но какво да правиме с тези родители.До кага ще раждат деца всяка година, като не могат да гледат едно. Как така в други държави на такива като тях се спират помощите при раждане на следващо дете, държавата ще вземе и ще гледа децата, а родителите ще работят и ще плащат. Кага ще стане това при нас. Толкова ми е жал за тези деца, че ако ми паднат родителите, незнам какво ще ги направя, а педофила, какво да го правят, ще го оправят. Господ го е наказал. Тия комунисти, дакъде ни докараха.

не така, недозрели недемократични българи, не така! Ето, в най-свободната и демократична Холандия има партия на педофилите, много е възможно да бъдат и парламентарно представени. И тази политическа сила иска да се промени закона, за да се разрешава вече на 12 годишни да правят секс с по-възрастни, ако е по взаимно съгласие. Ето това е старата и истински демократична Европа! А вие тука някакви крумови закони, публични екзекуции, ориенталщини с 1 дума искате. Ето затова представителите на зрелите демокрации и защитниците на всички човешки свободи и права ще ви гледат с погнуса и като нидерменши някакви и ще пращат комисии да се уверят че в България не живеят по дърветата и разговарят членоразделно, не ядат сурово месо и дори познават топлата вода и сапуна.

Надявам се да го одерат жив в праймтайма на някоя от националните телевизии, ей така за назидание на всички изроди, които гледат.

обърнахте ли внимание, че АКО бъде осъден, ще получи 2 до 6 години! Едно нищо за възможно най-отвратителните престъпления!

Дано не носител на Оскари идруги награди, че културната общественост да се застъпи за него!

Отвратително .

това е потресаващо

ПРЕДИ ВРЕМЕ В ПОЛША ВЪВЕДОХА ЗАКОН ЗА КАСТРАЦИЯ НА ТАКИВА ИЗРОДИ.НИЕ ТУКА ЩЕ ГИ КАСТРИРАМЕ КАТО ИМ СЛОЖИМ ТОПКИТЕ МЕЖДУ ДВЕ ТУХЛИ. ТАКА ЩЕ СЕ СПЕСТЯТ СРЕДСТВА.МАЛКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ ВЪВ ВРЕМЕНАТА НА СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ НО ИНАЧЕ НЯМА СПАСЕНИЕ.СОРИ.

малиии 2-6години... каква присъда... Онзи ден чух, че в Полша(дано не бъркам държавата) скопявали за такова деяние.

Какво стана с тази наша държава, кажете ми?! Нищо не работи, всичко се внася, включително изметта на Европа - педофили, педераси, пияници и т.н. Тъжно...

Мамка му искам Крумови закони на такива. Или в случая да го пуснат на мангалите в махлата като обяснят какво е правил с децата им. Интересно нещо би се получило

Добре,по-големи деца е успявал да ги прилъже,но как се е докопал до деца на по няколко месеца?!

тоя изрод да го разпънат на площада ,ебати гадняра немога да повярвам с бебета и пак няма наказание