Метрото затваря отсечка до ”Мария Луиза” за 3 години

От 8.00 ч. днес до 24.00 ч. на 30 септември 2012 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в западното локално платно на бул. "Княгиня Мария Луиза" между ул. "Козлодуй" и ул. "Клокотница".

Обратно в новината

Коментари - Метрото затваря отсечка до ”Мария Луиза” за 3 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласен съм с теб! В момента тази жп линия се използва от товарни вагони и, ако не се лъжа, за практикуми на Транспортното училище в Слатина. Според мен един такъв маршрут на влак: Централна гара - Подуене - Слатина - 4ти км - Гара Пионер - ... би бил чудесен и облекчаващ трафика. А и да пътуваш с влак през такива китни места си е цяло удоволствие - влакът минава през парка до СК ЦСКА, ако не се лъжа стига и до Ловния парк. Е, разбира се, тогава ще направят и парковете още по-красиви. Дано не разрешат подобна простотия - да махаш жп релси, слагани с толкова труд и капитали.

Има ЖП линия минаваща през Слатина, жк Изток, Гара Пионер и стигаща до Борово. започва от ЖП гарата. Чух, че щели да я махат и да дават мястото на богопомазани строителни корумпета да доуплътнят града с нови сгради, (хора, кучета и автомобили) и да понижат стандарта ни на живот още (което освен печалбарството е и тяхна цел). Тази отсечка може да се използва за S BAHN, влакче като в Германия, Англия и Австрия.

Въпроса е, под 5 минути разтояние е невъзможно да минават влакчета от гледна точка сигурност!

Най-после нещо да се случи и да се промени в този най-краен и просташки квартал, почти гето...!!

За ваше сведение се строи успоредно с радиус 2. Строи го Сртойинжект! След 4 години и Дружба ще в кюпа, ала тогава вече трябва да се назначат натъпквачи!

Крайно време е да има още един пробив под линията около гара Север. Така ще се разтовари движението около надлез Надежда, гарата и Сливница

Това за станцийте хубаво ама мислиш ли какво ще става в това метро като тръгне от Дружба че и сега на първата спирка в Младост сутрин си е бая пълно.

Разбирам, че сте неграмотен технически, но такива коментари са безсмислени! В населено място и в град като София, в който не знаеш какво има под улиците, от къде минава ВИК, Ел, Топло и други комуникации, за 3 години е малко, поне 5 ще са! И си мълчете, важно е да има Метро, миналото го чакахме 23 години! Аман от пишман инженери!

Дано не се събудим един ден с 20 милярда евро дълг :)

ккк , чудесен коменар. По същество - 3 години ??? Хората за 5 години направиха острови в океана и построиха 5 000 жилищни сгради. Тия нашите за 3 годин кво ще правят? Ако ще копат до Пловдив е оправдано. Явно Бате Бойко е минал тънко за да ни спести пари , но за нервите и простотиите не е помислил.

нали светът щял да свърши края на 2012, ще се радваме на метрото твърде кратко. Ако се забави, даже няма и да го видим. Май ще трябва ББ да поотложи края на света, та метрото да може да се довърши.

503 Service Unavailable No server is available to handle this request.

Най-после нещо да се случи и да се промени в този най-краен и просташки квартал, почти гето...!!