Оправдаха прокурорка, саботирала дела

Софийският градски съд оправда бившия окръжен прокурор на Разград Елена Хаджидимитрова, обвинена в престъпления по служба, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Оправдаха прокурорка, саботирала дела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мафиот бандиту око не вади, хаха! Айде Батмане, дай да видим как ще се оправиш с този батак! Аз мога, а ти?

Гарван,гарвану око не вади.

Морално е сега на тази прокурорка, да се поднесат извинения и като акт на добра воля публично да и направят една свирка.

Промяна няма!

Мисля, че е време целият състав на на Софийския градски съд да бъде сменен. Всички - аут и да се назначат достойни хора. Амигоса - делото се отлага, Люси - делото не започва - тази порнография, наречена првораздаването Софийския градски съд стил няма край. Всички - аут.

Какво друго можеше да се очаква да не е някой кокошкар,че да го тикнат в затвора или работник решил да протестира ,че от месеци не им изплащат заплатите ,че да го изритат от работа и да не види стотинка.В съдебното блато все още намират добри условия за живот дори динозаври от тоталитарно време -резерват!Щели уж сами да се реформират-само идиот може да им повярва.

Има корупция в СГС!

ТИЯ МАЛОУМНИ ГНИДИ , магистратите , СА ТОЛКОВА ДОЛНОПРОБНИ И ЖАЛКИ , ЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДОРИ ДА ГИ ПРЕПСУВАШ. RIP.

нормално, в други държави , гражданите правят сенатори от прокурори. според нуждата на гражданите от правда и според затворените от прокурора. елена по добре е да стане адвокат. всяка работа се върши и удава ако е от сърце....от сърце прокурор от 92г може , ако е здрав, да напише много нужната, мъчителна история на неправдата...за да остане прокурор.

ЕС да назначи съдии от читави европейски държави, да им плащтат те заплати и постепенно да променят и въведат техните закони в нашето законодателство.Инач няма разплитане на свинските черва в правосъдната система. Съжалявам новата министърка на правосъдието - милата не може да се справи с тези хиени.

Мисля, че освен да бъде осъдена ефективно, трябва и да върне някой лев - получавала е заплата за нещо, което не е вършила. Ако не тя, тогава да се тръгне нагоре... Или направо някой като Лисичков да се развърти из съдилищата ;)

Слисан съм и неподвижен! (да сте жив и здрав, г-н Калоянчев, за този ...а и други афоризми)

Съдебна система-в България-само в кавички! По няколко броя!

Защо е оправдавате прокурорката е получавала заплата от нашите данъци . Заигравала се с айдуците получавала подкупи за да забави а колко ли дела е прикрила Айде сега пак кажете ,че само циганите са айдуци . Нали ревете ,че плащате данъци ето къде ВИ отиват данъците . Искам в тази държава да не се прикриват престъпления, искам ефективни и справедливи присъди . Искам и съм в правото си да искам . Докога ще се подигравате с НАРОДА с тези мижави присъди

Otvratitelna sadebna sistema.

Нали се сещате, че сега, когато е обявена за невинна, ще започнат контра дела за обещетения... Е парите за тия обещетения ще ги плати кой? Кой, питам? Браво! Познахте! То не че 13-тата заплата им я плаща някой друг...

hahaha

Та съвсем естествено е, нали всички магистрати в БГ са на страната на престъпниците. Сащото се отнася и за заканотворците. Сега има някакава надежда за промяна, но да видим.

Гарван гарвану, или пък гущера ще си скъса главата вместо опашката?

няма да се оправиме НИКОГА

Ами тогава нека шефовете, които са я атестирали на ОТЛИЧНО да го отнесат: да чукат камъни в Белене 1 година поне, заедно с педалите в тюрмата.

TAIA SADEBNA SISTEMA TRIABVA DA SE RAZRINE OT OSNOVI I OGROMNIAT BOKLUK DA SE IZHVARLI!

Гоце да даде на прокурорката Стара планина за заслуги в кривораздаването!Вър

След като тя не е виновна, значи шефът който не е взел необходимите мерки е виновен!

Виждате, че ,,независимата ни съдебна власт спазва правилото, че гарван гарвану око не вади.Съвсем правилни са санкциите , които трябва да ни наложи ЕС за некадърната и подкупна съдебна система у нас.Каквото и правителство да дойде на власт, корумпираните институции ще си останат.Тази гангрена е дълбоко вкоранена у нас и само тотално изгребване и унищожение може да ни върне в правилния път.Рано или късно чашата ще прелее и тогава всичко ще избухне тотално и ще настъпи чистилище за останалите живи.

Добре де как може такова нещо? Страната ни е най-много критикувана заради правосъдната система, а те с цялата си наглост продължават да не си вършат работата и да пускат престъпници. Ще ме извиняват, но правосъдната система в България трябва да бъде подложена на железни промени!

маллеееее....ебати държавата

Пак няма виновни май? Докога ще се подигравате. Прокурорка оправдана, а шефа и, а прокурора който е направил обвинение. Някой не си е свършил работата и трябва да има наказани или това е поредния прах в очите на хората.

На адвокатът това си му е работата. Добре си я върши. Но на съдиите по делото не им е работа да оправдават такива нарушения, та това си е престъпление..... Изводът е, че те са същите като прокурорката....

Саботирането на дела от страна на прокурори си беше национален спорт. Самият факт, че прокурор е повдигнал такова обвинение срещу свой колега вече си е успех.

Айдеее, пуснаха една вещица!

Той народа го е казал : Гарван, гарвану, око не вади.

АМА МНОООГО СЪМ ИЗНЕНАДАН!!! ПЪЛЕН ЦИРК Е ЦЯЛАТА НАША СЪДЕБНА СИСТЕМА И НИЩО В ТАЯ ДЪРЖАВА НЯМА ДА СТАНЕ АКО НЕ Я ИЗРИНАТ ДО ОСНОВИ!!! ГАДОСТ!

СЕГА ЛИ РАЗБИРАТЕ ЧЕ В Б-ИЯ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ, ТАКА КАКТО НЯМА ПОЛИЦИЯ , НЯМА ДЪРЖАВА, НЯМА........ИЗОБЩО ИЗОБИЛИЕ ОТ НЯМАНЕ

Тази дърта курва трябва да лежи в затвора.15 години стоя окръжен прокурор, учредител е на асоциацията на прокурорите.Състуден на Филчев.За пет пари работа не е свършила там, само клюки и мангизи.Пак се е уредила с мангизи.Хванаха я, защото един от тези, на които беше скрила делото, взе че уби човек и тогава полицаите, които са знаели какви ги върши, но са си траели, я изпяха и и намериха делата в касата.Изключително подла твар.

ОХ , ДОЛНА ,ГАДНА , КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СВОЛАЧ И ГМЕШ . ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ СЪЗДАДЕ СЪД ОТ НАРОДА , И НАРЕД СПРЕСТЪПНИЦИТЕ , ДА ВКАРА И ЦЯЛАТА СЪДЕБНА С-МА В ПАНДЕЛАТА , КЪДЕТО НАИСТИНА ИМ Е МЯСТОТО . ТОЧНО ЗА ТОВА И ЕВРОПА НЕ НИ ПРИЕМА КАТО НОРМАЛНА ДЪРЖАВА . ДА ИЗМЕТЕМ ТАЗИ СВОЛАЧ , КОЯТО ПРЕЧЕ НА НОРМАЛНОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ . САМО ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ.

Аз пък що ли не съм изненадан? Щом е получавала отлични атестации, значи е въртяла свирки на някого, а може и на всички, не знам. Ама друго обяснение няма.