ТЕЦ-овете - със зелени сертификати

Електроцентралите да бъдат стимулирани да инвестират във възобновяеми енергийни източници.

Обратно в новината

Коментари - ТЕЦ-овете - със зелени сертификати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да попитам къде бяха всичките еко-, зелени и прочие любители на чистата природа ,пазителите на красотата на България при сключването да договорите за новите блокове на Марица изток.Такова замърсяване на природа, въздух няма другаде в България.Нашите зелени са там където трябва да се спре някой проект който да подобрява условията на живот,като новите пътища с Гърция,завода за боклук в София и др,а ги няма при строителството на ТЕЦ-овете,при пръскането на софийския боклук из цялата страна. Радиационният фон около ТЕЦ-овете в Тракия е пъти по голям,отколкото около Козлодуй.Това се знае още от 80-те години когато масово се измерваше този фон. За съжаление и еколозите ни са кучета на каишка и лаят,когато стопанинът им даде хляб. А ТЕЦ-овете трябва да се закриват вече. Ние нямаме суровина за тях,емисиите им на вредни газове са много големи,което сега ни струва здраве,а в скоро време и много пари.

Всички в Белене!

Каквито и хартийки да им дадат пак ще замърсяват

ДА ГИ ЗАТВОРЯТ ВСИЧКИТЕ ТЕЦОВЕ,ДА ПОСТРОЯТ АЕЦ БЕЛЕНЕ

Да бе мнооого добра идея, тока ше поскъпне само няколко пъти. Имам чуството че света е обхванат от колективно безумие. Затваряме атомните централи, които дават най-чистата енергия, и почваме да вдигаме цената на тока докато индустрията фалира и се върнеме в каменния век. И на това сега в ЕС му викат прогрес.

Това ще е голяма тесла за потребителите, защото цената на тока ще скочи безумно. Единственото спасение е строителството на АЕЦ.

Добра стъпка, но не достатъчна по цял свят ТЕЦ е равнозначно на замърсяване трябва да се мисли как да затваряме тези замърсители

Рекох да не е идея на ресорния зам. министър по енергетика Мая Христова - много активна

Най-после една добра идея

Добро начало но не достатъчно трябва да се мисли как да затваряме ТЕЦове малко по малко