Връщаме единия правителствен самолет

Министърът на транспорта Александър Цветков каза пред журналисти преди заседанието на Министерския съвет, че ще предложи на днешното заседание на кабинета да бъде прекратен единият договор за доставка на правителствен самолет и да бъде продължен лизингът за другия самолет.

Обратно в новината

Коментари - Връщаме единия правителствен самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи все пак ББ ще купи правителствен самолет. Е, един щял да бъде - казано днес, а утре? Не съм сигурна, но след някой и друг ден, ще купят и другия. Един лично за ББ, а друг за PR пак на ББ.

Аз изказването ти в частта нищожност не съм коментирал. Това беше идея на министрите при установени нередности в договора да сезират съда за обявяване в нищожност. Коментир обаче създаването на опасен прецедент държавата да не изпълнява задълженията си по договори, където абсолютно не си прав.

haa takaaa...!!! as mi beshi isnu 4i dutam ssa stigne....as mo kazvah na tos PATAROK-parvomayski MUTAF4IEF -da sa puspre s tez niobmisleni dalaveri-mi toi-pu parvomayski i pu komonisti4eski ni sa spria i sas tuva lakumo dupe ........ apak vaf negovia si grat-parvumai kakvi dalaveri e nasmognall-olliii

ВАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО БОРИСОВ Е ЕДНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПРЕДИШНОТО. ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА ДНЕС (23.09.2009 ГОДИНА) СЪС СОБСТВЕНОСТТА НА КРЕМИКОВЦИ. ВИЖТЕ КОЙ И КАК Я ПРЕДОБИВА. ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ ИНФОРМАЩИЯ ЗА НОВИЯ СТАР СОБСТВЕНИК НА КОМБИНАТА, ЗА ТОВА КАКВО Е МИСЛИЛ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ 2008 ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО: Представители на консултанта по продажбата на 71 процента от Кремиковци Мерил Линч са внесли този следобед при министъра на икономиката и енергетиката Петър Димитров предложението на Арселор Митал за покупка на комбината, научи Дарик. Кандидат-инвеститоръ е собственост на най-големия брат във фамилията Митал Лакшми. НА УЧАСТВАЩИТЕ ВЪВ ФОРУМА ПРЕДОСТАВЯМ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ПРОЧЕТАТ КАК ДНЕС 23.09.2009 ГОД. ФАМИЛИЯТА МИТАЛ СТАВА СОБСТВЕНИК НА ОНОВА КОЕТО Е ЗАЛОЖИЛА В ЧЕРНОМОРСКАТА БАНКА. Може би някой държавен чиновник ще си спомни за онези 350 мил. евро, които бяха обезпечен с активи на комбината но нито цент от тях не достигна до касата на Кремиковци. Къде отидоха тези пари държавата като един от съсобствениците на Кремиковци трябваше да знае. Но тук са по интересни отново имената на посредника в тази измама с този фиктивен заем - консултантите от Мерил Линч. В тази Мерил Линч не заработваха ли някои от царските юпита??? А не беше ли сегашния премиер пъдаря на царя??? Когато някои разберат, че в България нищо не се е променило много ще ги болят главите.

Не трябва да има и капка притеснение.Всичко щи си върнем и самолети, и кражби, и оправдателни присъди, и държавни сделки.Само дето корупцията няма да си я върнем ,защото тя никога не си е отишла. Ех , ББ?!

Който го е поръчал той да го плаща.

Дотук добре . Хайде сега да видим кой, кога, как, защо .... и най-вече колко ; пък и да чуем шума на върнатите в бюджета пари, респ. в нашите на обикновените данъкоплатци, джобове !

България сега е Милиционерчина! баба казваше: На крив член БКП-то му е криво!

Като си толкова наясно с материята не говори глупости. Не е прецедент да се развали договор (дори когато страна по него е държавата в лицето на дадено министерство). За това във всеки договор има част уреждаща прекратяването и съответните неустойки. Тук вече е въпрос на преценка и договаряне между двете страни. За мен като гражданин е важно да изнесат цифрите в публичното пространство - обща цена, неустойки и т.н. Дотогава ще имам едно наум и за новите управляващи.

Между популизма и реалното управление на държавата има голяма разлика. Къде са сега тези недорасли министри от ГЕРБ, които отричаха през час всичко направено от предишните правителства. Да се извинят, че задръстиха публичното пространство с глупостите си!

b.b samo zapla6va.i toi ima marsni race.

Колко приказки се изприказваха и за тези самолети... както за всичко Сега продължаваме напред - уж бяха неизгодни, уж щяха да отказват договорите, а сега друго. Смешковци

Abe neka si kupiat kolkoto iskat skup samolet za pravitelstveni i parlamentarni celi, samo nastoiavam da im se nazna4i pilot kamikadze!

Има си договори които трябва да се изпълняват. При положение , че са внесени над 14 милиона тоест една трета от стойността на самолета. По добре е да се вземе единия а не да се отписват тези 14 милиона.

е така е най-добре, да не се плащат неустойки и да се вземе само едната бракма

Извинете се, некадърници! Поне се извинете за тормоза над всички ни за щяло и нещяло! Върнахте си хеликоптерите на МВР, а сега и самолетите ще върнете! Дано се сети ББ и да не ходи с пуловерчето на раета!

Правителството на Б.Б. ще е правителство на полуистините, гръмките фрази и кресливите заплахи.

Аре бе, нали щехте да летите с редовни полети , ама само за охраната на бате ви ,че требе да изпразните полвин самолет.Ядните чужди туристи и до тоалетната немаше да могат да припарат...Целата им работа е такава...И с дупките в б'джета е така...Май дупките са в главите им...

A shtiaha da vrushtat dvata! Dokato narodaut ne protestira, taka shte e i shte lujat naglo.

Самолети ли?Коли ли?На каруци ще се возите-замразяваме ви разходите и заплатите,мушмуроци! е и няма пари, вие нали така ни замразихте пенсиите и заплатите?

Евтин популистки ход. Нов гаф на Яйцеглавия. Пропагандната кампания продължава с пълна сила. Цирк след цирк. Най-лесно ще се отървем от Кратункото като му дадем да води едно ТВ предаване тогава ще може да плямпа на воля. Как да се казва предаването? Естествено - Alo, Presidente!

Тези дето са го поръчали няма как да го платят. Ще го плати вуйна Сийка с нейната мижава пенсия и с ДДС-то от лекарствата й.

Иди ми, доди ми! Хубаво ще е първо да мислиш, после да действаш. Въпроса е дали можеш да е мислиш и устата дали ти е голямаа.