Фандъкова: Кмет на ГЕРБ е голям шанс за София

На кмет на ГЕРБ ще му бъде по-лесно да решава проблемите на столицата, когато може да разчита на подкрепата на правителството. Мисля, че за София това е шансът в момента, заяви фаворитът за ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова: Кмет на ГЕРБ е голям шанс за София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво ще кажеш за конфликта на политически интереси, г-жа бивша зам-кметице? Кметското място трябва да е ДЕПОЛИТИЗИРАНО и лишено от персонален сервилитет , поняла?

Преди смятахме, че по глупав кмет София от ББ не е през вековното си съществуване или поне през последните 50г. Е ББ е решил да не пуска никакъв кокал и да командва навсякъде. Затова му трябва подставено лице - проста и послушна дрънкалка като Фъндъкова. Софиянци ВРАЗУМЕТЕ СЕ! Иначе ще разберем, ча колкото и да сме зле винаги може да става още по зле!

Това няма да го бъде! Два пъти в един и същи камък не се спъвам.

Фандъкова е образован човек, но както са казва и най-учения си е малко прост. Щяло да й бъде лесно, защото имала подкрепата на правителството, сиреч на ББ. Като знаем как ББ управляваше дупките в София, надявам се да й предаде челния си опит. Нали си спомняте, че когато го избираха за кмет на София, първото му обещание беше да зарине една дупка до НДК. Спомням си, че това обещание той изпълни веднага и на цели 100%. Другите обещания ги изпълняваше на 200%, например повторното ремонтиране на вече отремонтирани булеварди. Докато беше кмет на столицата все за завод за отпадъците приказваше. Като кмет трябва да му се признае, че започна да продава боклука на други граове в страната, а сега като премиер ще започне да го продава на други държави, с което ще намали дисбаланса във външната ни търговия. Всъщност, това ще бъде помощта му за Фандъкова. Спомням си още едно негово обещание ,да превърне София във Виена. Сега, дали е имал предвид столицата на Австрия или някой друг град по света, напр. в САЩ със същото име, което си е право си е право, не мога да си кривя душата, не е уточнявал.

Абе госпожо, с кой акъл стимулирате графитодраскачите, София е заприличала на гето от тях, кучетата, дъвките и цялата мърсотия и простотия. Вижте превозните средства- и сравнително по-запазените са безобразно надраскани. Солидни глоби и предмет по чистота още от детските градини вместо висша математика. Ами малко повече битова култура!

Нищо лошо няма кмета да е член на ГЕРБ, но ДАСКАЛИЦА- НЕ!

Всички са единодушни, че Ф. няма нужня капацитет за Кмет или има 20% капацитет, което я поставя дори след кандидата на червените бандити. Какво е нужно ? Трябва НЕЗАВИСИМ опитен менажер по финанси, строителство, комунални дейности, здраве, образование и култура транспорт и др. помощни дейности........ Им ли Ф. този капацитет да обхване и управлява непознати дейности т.е. не може всеки да бъде пилот ? Това че ББ я предлага вече не е достатъчно за разумните хора да гласуват .

Това е нож с две остриета,в случая даже-кама!

Фандъкова ще е много добър министър и слаб кмет. Тя е нежен човек, а тук трябва мъж. Учител е, но сфрерата на образованието не е единствената за София. Като министър ще се справи професионално

ТРЯБВА НИ КМЕТ ОТ СИНЯТА КОАЛИЦИЯ,ДА ВИДИМ БАРЕМ СОФИЯ ЧИСТА И ПРИВЕТЛИВА,ФАНДЪКОВА НЕ СТАВА.

Фандък, ти откъде па си сигурна, че Герб ще си изкара мандата, та и кмето да си подкрепя...Аз не съм толкоз сигурен! Особено след Тотювите щуротии...Ама ако ще е от герб все пак-нека да е хер Флик! Поне голем смех ще падне у нас от провинцията!

Фандъкова ще стане, ако ГЕРБ фалшифицира изборите ,така ,както БСП и ДПС фалшифицираха парламентарните избори с предварително сложени 1 700 000 гласове-мъртви души в избирателния списък и си ги разпределиха в помежду си - дадоха на ГЕРБ 1 милион, БСП взема 400 000 и ДПС -300 000. Няма закон как се прави избирателния списък, той се кри от гражданството( дава се само на Яне)- Софтуера на ЦИК е примитивен и в него всеки може да бърка, най вече се владее секретаря на ЦИК и известен математик по манипулиране на софтуера със звучното българско име Мустафа Сали Карадайъ Сега ЦИК се владее от ГЕРБ сиреч мутрите,те са безкомпромисни с примитивизма и борческите си маниери да се разправят с подобни дела. Населението е ОВЦЕ когото олигархията ДОИ и ще дои още 100 години да управлява България с фалшификации и манипулации да си пази политическата власт и да я унищожава.И накрая никоя не знае колко жители има София- най-добрата изходна точка за фалшификации и нови мъртви души.

В гората се появила птица,която виждала през ноща.Лъвът изпратил птицата секретар да провери слуха.Птицата секретар показала на бухала един пръст и той отговорил едно.После познали двата пръста.Птицата секретар докладвала на лъва ,че това е истина,че бухалът вижда през ноща.Лисицата попитала а вижда ли през деня ?.Това вбесило другите животни защото гова си било тъп въпрос.Той вижда през ноща -камо ли през деня.Лъвът се оттеглил и тълпътъ избрала бухала за вожд и за бог.През деня Бухъл Бог ги повел през полето.Всички се тътрели по него .Наближили магистрала,по която префучавали коли.Някои се стреснали и взели да се дърпат назад,но тълпата вървяла след Бухала-нали ги води Бог.Стъпили на магистралата ....за последно.Поуката-Еди човек може да лъже много хора много дълго време. /По един чужд сатирик/

Мисля,че нямаш много шансове да станеш кметица след като социалният министър направо срина имиджа на ГЕРБ.

Бойко Борисов ще избера кмет на София от твоите кандидати ,когато видя София чиста и без паркирали коли където им скимнало!Дотогава спирам да плащам данък смет-Няма смисъл да плащам заплатите на тия флегматични мързеливци в Община София!Никой не мисли за отровите,които поглъщаме всеки ден!Щях да забравя-Пълно е с помияри в София!В Англия,Швеция,Герман така ли е!Понеже ви стана навик да ни сравнявате с ЕС-Там има ли приюти за помияри!Ние сме трагичен случай!Никакъв данък смет не ви се полага!Крадци!

Данче, за бога, моля те, недей! Не си за тази работа!

Абе, Бойче, къде са ти специалистите, къде са ти подготвените кадри, къде са ти звездните хора, които щяха да смаят света? Две- три куци магарета само пренареждаш от пост на пост и още никой нищо не прави от обкръжението ти и най вече ти. А колчем някой от министрите ти отвори устица да каже нещо- става гаф, та да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли. Щеше да е смешно, ако не беше жалко. По- скоро срамно!

А ако кметът не е от ГЕРБ, правителството ще му пречи, така ли, др.Фандъкова? Ех, ББ! И подчинените ти едни - само могат да повтарят каквото ти си казал и да изричат в телевизионните си обръщения начело с премиера ББ /същата Фандъкова на 15 септември/. Скоро май ще слушаме само позабравеното както каза другарят Т.Ж и начело с първия партиен и държавен ръководител, но името ще бъде ББ.

На Софиянци честито! Добре, че поне не е министър, защото тази мила женица освен да си гледа домакинството за друго не става.

не е подходящо жена да е кмет на софия. гадна работа е това. ще си докара някой инфаркт, горката.

Даа - очевидно и очевадно е ББ къде и от кого се е учил (по време на охранителния бизнес). Трябва да се перифразира лозунга вся властъ советом на Всичката власт на ББ, на каките и батковците и дечицата на ББ , които слушкат и папкат. И това ако е държава и ако е народ....

Мутресите да слугуват на мутрите, а не да стават кметове !!

На мен ми звучи като лоша шега.При толкова масова,общонародна подкрепа да се налага да вади министър за кмет означава само едно.Хората,на които Бойко може лично да разчита,вече са се изчерпали.Но по добре е да назначи Симеон Дянков за кмет,защото той е храбър мъж и може всичко.

И защо след 6 негативни коментара кметът на София отново ще бъде от ГЕРБ?

Точно пък теб-никога! Една послушна, безмозъчна тиква без собствено мнение и вечно козируваща на Бащицата. Хич не искам да се повтаря модела Софиянски-СДС

т.е. ако не е от ГЕРБ няма да има подкрепа от правителството? Все едно казва изберете мен или му мислете.

ЗАЩО ТРЯБВА НЕПРЕМЕННО ДА Е ОТ ГЕРБ. ТЕ НЕ ОСЪЗНАХА ЛИ ВЕЧЕ ,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ... ВРЕМЕ Е ДА СЕ МАХАТ

До сега кметове на София се избираха точно с обратната идея - да са контра на управляващите... Включително и ББ с това обясняваше защо точно него трябва да изберем. Сега нещо се обърнаха нещата - мнооого позната картинка.

Ако ББ си изпълни намерението поне 50% от приходите, които София генерира, да останат за софиянци, мисля, че и магаре да изберем за следващ кмет на София, и то ще се справи! Едно е да си кмет без достатъчно средства, друго е да имаш купища, а София наистина събира купища пари от данъци, такси и т.н.

да , ама не ... вие вече загубихте позиции с вашите некомпетентни решения.. това е началото на края на герб.. народа ще ви го докаже...

Бойко няма да позволи на София кадърен кмет, който да направи повече от него и да го изложи. Който и да е кмет от Гербр ще бъде по-зле от ББ, защото ако организира нещата да тръгнат добре в София (за което не се иска гениален мозък, а само малко здрав разум), ще лъсне некадърността на ББ...

А какво ще кажеш за конфликта на политически интереси, г-жа бивша зам-кметице? Кметското място трябва да е ДЕПОЛИТИЗИРАНО и лишено от персонален сервилитет , поняла?

Преди смятахме, че по глупав кмет София от ББ не е през вековното си съществуване или поне през последните 50г. Е ББ е решил да не пуска никакъв кокал и да командва навсякъде. Затова му трябва подставено лице - проста и послушна дрънкалка като Фъндъкова. Софиянци ВРАЗУМЕТЕ СЕ! Иначе ще разберем, ча колкото и да сме зле винаги може да става още по зле!

Това няма да го бъде! Два пъти в един и същи камък не се спъвам.

Фандъкова е образован човек, но както са казва и най-учения си е малко прост. Щяло да й бъде лесно, защото имала подкрепата на правителството, сиреч на ББ. Като знаем как ББ управляваше дупките в София, надявам се да й предаде челния си опит. Нали си спомняте, че когато го избираха за кмет на София, първото му обещание беше да зарине една дупка до НДК. Спомням си, че това обещание той изпълни веднага и на цели 100%. Другите обещания ги изпълняваше на 200%, например повторното ремонтиране на вече отремонтирани булеварди. Докато беше кмет на столицата все за завод за отпадъците приказваше. Като кмет трябва да му се признае, че започна да продава боклука на други граове в страната, а сега като премиер ще започне да го продава на други държави, с което ще намали дисбаланса във външната ни търговия. Всъщност, това ще бъде помощта му за Фандъкова. Спомням си още едно негово обещание ,да превърне София във Виена. Сега, дали е имал предвид столицата на Австрия или някой друг град по света, напр. в САЩ със същото име, което си е право си е право, не мога да си кривя душата, не е уточнявал.

Абе госпожо, с кой акъл стимулирате графитодраскачите, София е заприличала на гето от тях, кучетата, дъвките и цялата мърсотия и простотия. Вижте превозните средства- и сравнително по-запазените са безобразно надраскани. Солидни глоби и предмет по чистота още от детските градини вместо висша математика. Ами малко повече битова култура!

Нищо лошо няма кмета да е член на ГЕРБ, но ДАСКАЛИЦА- НЕ!

Всички са единодушни, че Ф. няма нужня капацитет за Кмет или има 20% капацитет, което я поставя дори след кандидата на червените бандити. Какво е нужно ? Трябва НЕЗАВИСИМ опитен менажер по финанси, строителство, комунални дейности, здраве, образование и култура транспорт и др. помощни дейности........ Им ли Ф. този капацитет да обхване и управлява непознати дейности т.е. не може всеки да бъде пилот ? Това че ББ я предлага вече не е достатъчно за разумните хора да гласуват .

Това е нож с две остриета,в случая даже-кама!

Фандъкова ще е много добър министър и слаб кмет. Тя е нежен човек, а тук трябва мъж. Учител е, но сфрерата на образованието не е единствената за София. Като министър ще се справи професионално

ТРЯБВА НИ КМЕТ ОТ СИНЯТА КОАЛИЦИЯ,ДА ВИДИМ БАРЕМ СОФИЯ ЧИСТА И ПРИВЕТЛИВА,ФАНДЪКОВА НЕ СТАВА.

Фандък, ти откъде па си сигурна, че Герб ще си изкара мандата, та и кмето да си подкрепя...Аз не съм толкоз сигурен! Особено след Тотювите щуротии...Ама ако ще е от герб все пак-нека да е хер Флик! Поне голем смех ще падне у нас от провинцията!

Фандъкова ще стане, ако ГЕРБ фалшифицира изборите ,така ,както БСП и ДПС фалшифицираха парламентарните избори с предварително сложени 1 700 000 гласове-мъртви души в избирателния списък и си ги разпределиха в помежду си - дадоха на ГЕРБ 1 милион, БСП взема 400 000 и ДПС -300 000. Няма закон как се прави избирателния списък, той се кри от гражданството( дава се само на Яне)- Софтуера на ЦИК е примитивен и в него всеки може да бърка, най вече се владее секретаря на ЦИК и известен математик по манипулиране на софтуера със звучното българско име Мустафа Сали Карадайъ Сега ЦИК се владее от ГЕРБ сиреч мутрите,те са безкомпромисни с примитивизма и борческите си маниери да се разправят с подобни дела. Населението е ОВЦЕ когото олигархията ДОИ и ще дои още 100 години да управлява България с фалшификации и манипулации да си пази политическата власт и да я унищожава.И накрая никоя не знае колко жители има София- най-добрата изходна точка за фалшификации и нови мъртви души.

В гората се появила птица,която виждала през ноща.Лъвът изпратил птицата секретар да провери слуха.Птицата секретар показала на бухала един пръст и той отговорил едно.После познали двата пръста.Птицата секретар докладвала на лъва ,че това е истина,че бухалът вижда през ноща.Лисицата попитала а вижда ли през деня ?.Това вбесило другите животни защото гова си било тъп въпрос.Той вижда през ноща -камо ли през деня.Лъвът се оттеглил и тълпътъ избрала бухала за вожд и за бог.През деня Бухъл Бог ги повел през полето.Всички се тътрели по него .Наближили магистрала,по която префучавали коли.Някои се стреснали и взели да се дърпат назад,но тълпата вървяла след Бухала-нали ги води Бог.Стъпили на магистралата ....за последно.Поуката-Еди човек може да лъже много хора много дълго време. /По един чужд сатирик/

Мисля,че нямаш много шансове да станеш кметица след като социалният министър направо срина имиджа на ГЕРБ.

Бойко Борисов ще избера кмет на София от твоите кандидати ,когато видя София чиста и без паркирали коли където им скимнало!Дотогава спирам да плащам данък смет-Няма смисъл да плащам заплатите на тия флегматични мързеливци в Община София!Никой не мисли за отровите,които поглъщаме всеки ден!Щях да забравя-Пълно е с помияри в София!В Англия,Швеция,Герман така ли е!Понеже ви стана навик да ни сравнявате с ЕС-Там има ли приюти за помияри!Ние сме трагичен случай!Никакъв данък смет не ви се полага!Крадци!

Данче, за бога, моля те, недей! Не си за тази работа!

Абе, Бойче, къде са ти специалистите, къде са ти подготвените кадри, къде са ти звездните хора, които щяха да смаят света? Две- три куци магарета само пренареждаш от пост на пост и още никой нищо не прави от обкръжението ти и най вече ти. А колчем някой от министрите ти отвори устица да каже нещо- става гаф, та да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли. Щеше да е смешно, ако не беше жалко. По- скоро срамно!

А ако кметът не е от ГЕРБ, правителството ще му пречи, така ли, др.Фандъкова? Ех, ББ! И подчинените ти едни - само могат да повтарят каквото ти си казал и да изричат в телевизионните си обръщения начело с премиера ББ /същата Фандъкова на 15 септември/. Скоро май ще слушаме само позабравеното както каза другарят Т.Ж и начело с първия партиен и държавен ръководител, но името ще бъде ББ.

На Софиянци честито! Добре, че поне не е министър, защото тази мила женица освен да си гледа домакинството за друго не става.