Камикадзе се взриви на бул. ”Путин” в Грозни

Шестима полицаи са ранени при самоубийствен атентат в столицата на Чечения - Грозни, съобщи Асошиейтед прес, позовавайки се на официални лица, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Камикадзе се взриви на бул. ”Путин” в Грозни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно - чеченските терористи не са хора твърдят комунягите. А тези в Ирак и Афганистан са много фини и изискани , истински борци за свобода??!!

Точно така,Сега избиват бандитите в Чечня, ако се наложи ще избият всичко живо там, както би направил и ти!!! Ти си като оня вожд, дето го попитали има ли канибали в неговата джунгла. Той отговорил: Вече няма, изядохме ги до един.

Странно, не съм антихрист, но мисля точно като теб! Не е обаче странно, че търсиш спор с мен, често се случва двама да мислят еднакво и да не се разбират. Прав си, че е неуместно да сравнявам България с Чечения и Отомонската империя с Руската. Все пак чеченския гръб не е наш, а Руската империя ни язди много по-малко, въпреки че по-интензивно. П.С. Не зная за какви лаври на к(х)ан Тукту говориш, нито историята, нито аз познава такова лице. имало е някога един много скромен кхан Токту, който не е оставил никаква следа в българската история. Не познавам идеите на анархистите, и не бих си позволил да те определям какви са, затова не вземай на себе си определението червен боклук. А опита ти да ми намалиш височината на културата те приближава до групата на Хитлер, Ленин, Сталин, Г.Димитров

Хане Путку, ти можеш да си ревеш антируските простотии, важното е, че Русия няма да даде и педя от земята си. Сега избиват бандитите в Чечня, ако се наложи ще избият всичко живо там, както бих направил и аз. Така се пази държава и земя. Който иска, да се взривява.

Историята е такава каквато е и никой народ не може да си я пренаписва, така както му скимне. Единствено партийните другари направиха един жалък опит да подменят родната ни история с техните си разбирания каква би трябвало да е историята ни и я преиначиха до неузнаваемост. Те възвеличиха личности като Бенковски, Каблешков и създадоха мита за тях - мита че само революционерите, а не народа творят историята. Аналогията, че само отговорните партийни другари създаваха нашата история и ние не бяхме нищо друго освен изпълнители на техните велики решения беше очевАдна. Само че Историята не се твори единствено от вождовете на въстанието, но и от простите чизмари. Подвига на Кочо е много по-различен от действията на Бенковски и другите ръководители на въстанието. Бенковски е един от малкото които знаеше че хвърля в огъня този народ и въпреки това го направи със съзнанието за изпълнен пред народа си дълг. Априлската епопея не е подвиг на народа ни, а една велика трагедия написана с кръвта на 35 000 невинни жертви, довели до една имперска война с неизвестен край(погледнато през май 1876 година). Колкото до паралела ти на действията на спецназовци в Чечня и башибозука в Отоманската империя то не само че е неуместно, но е и цинично. Това че се опитваш да правиш паралел между действията на властите в една империя през 19 век и властите в държава от 21 век е повече от смешно и глупаво. Дори и дявола не се е опитвал да чете така Евангелието. Колкото до обиждането на опонентите(людете с по различно от твоето мнение) то е много характерно именно за хора с ниска култура и с чувство за малоценност - Хитлер, Ленин, Сталин, Г.Димитров(много са обичали да ръсят глупости за опонентите си). Културните хора винаги зачитат чуждото мнение(колкото и идиотско да е то), но се стараят да приведат аргументи и факти в полза на тезата или идеята си, която те защитават. Да, аз съм червен,.... но с черни райета(анархист съм по убеждение), и не съм боклук защото дори и на бунището на историята не съм захвърлен(също като християнството и анархията е една от живите идеи). Кичейки се с лаврите на к(х)ан Тукту, не е лошо да прочетеш историята на БГ, но не онази писаната от другарите комунисти(на която все още се учат децата ни, а другата неоцветената партийно, която е написана от анархиста професор П.Мутафчиев (бащата на проф. В.Мутафчиева). Мислете(за това имате глави на раменете си), а не се оставяйте да ви манипулират.

Mahnaha KTO i pak se razvihriha kamikadzetata .

Много ти е евтина философията че: Самите самоубийци са жалки пионки в ръцете на опитни манипулатори имащи интерес от единствено от нестабилност и напрежение в определени райони - Джохар Дудаев, Шамил Басаев, Салман Радуев, Аслан Масхадов - те не бяха борци за независима и свободна Чечня , а убийци на собствения си народ!!! Тогава можеш съвсем спокойно да смениш имената и държавата с Отоманската империя. Можеш и башибозушките изстъпления да споменеш като доказателство. Все пак нали тия изстъпления са следствие на нестабилност и напрежение в определени райони, предизвикани от пионките Бенковски, Каблешков и самоубиеца Кочо Честимински. П.С. Отдавна не съм го казвал, но в тоя случай ще те открехна, че такова мислене е присъщо на ЧЕРВЕН БОКЛУК!

бе туй са борци за свобод аи независимост бре- Чия свобода и чия независимост ? Това са си показни самоубийци решили да приключат живота си с Апломб, при това унищожавайки и ранявайки съвсем невинни люде. Тероризма доведе не само до омраза към руснаците, но и до много беди на местното население - разрушени домове, убирти и ранени роднини. Поводът за участие в такива групи е винаги похвален - любов към Родината. Но методите на действие са повече от отвратителни и унизителни. Самите самоубийци са жалки пионки в ръцете на опитни манипулатори имащи интерес от единствено от нестабилност и напрежение в определени райони - Джохар Дудаев, Шамил Басаев, Салман Радуев, Аслан Масхадов - те не бяха борци за независима и свободна Чечня , а убийци на собствения си народ за сметка на възможността да извличат печалбата от труда му, която печалба да споделят с благодетелите си. Един мой приятел спецназовец бе ранен от такива изроди в Беслан. Да, дорогие, эсть такая професия - защитать Родину. Мислете(за това имате глави на раменете си), а не се оставяйте да ви манипулират.

И руснаците, и американците трябва да ползват челния израелски опит. Знае се, че всеки терорист има обещано място в рая, а семейството му получава изключително прилична финансова помощ (което ги прави толкова отдадени на делото). Ако след взрива останките на камикадзето биват зашивани в свинска кожа и шпиковани със сланина, а родната му къща, заедно с къщите на родата им до девето коляно бъдат сринати, и съответните роднини интернирани в Сибир приматите ще се кротнат...

бе туй са борци за свобод аи независимост бре...ти не четш ли и не гледаш ли СНН??? ама че изостанали имало все още...

И на теб,ако са убили брат ти или съпруга ти във войната и ти ще се взривиш.Те не са откачени.Просто са натрупали много омраза към всичко руско,която няма да се разсее векове.Както ние към турците...

В случая Русия е много виновна за това им поведение, а там и по-лошо ще става

Тия не са хора! Що за изрод /идиот/ би се самовзривил с презумпцията да нарани хората около него...деба и откачените радикални мюсюлмани...то бива фанатизъм, ама чак толкоз...иначе обикновенните мюсюлмани са си ОК, ама тия радикалисти мамата си джасали...

е ти си отскоро тук и не схаващаш кодоша до мейтрикс

Ей, кавал! А защо има булевард путин няма ли да помислиш? Не ти ли блъска на модерен комунизъм,а? Мисли, човек ли си или само папаш мезе пред телевизора?