Пуснаха журналиста, замерил Буш с обувките си

Иракският журналист Мунтазер аз Зейди, който през декември замери тогавашния президент на САЩ Джордж Буш с обувките си, е бил измъчван в затвора, твърдят неговите роднини, цитирани от “Таймс“.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха журналиста, замерил Буш с обувките си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък съжалявам нещастници като теб, които знаейки, че това е една агресивна нация с една религия настроена против всички други все още ги защитават. Или може би и турското робство за теб е расцвет? Може би вярваш, че европейци отвличат и колят араби- туристи, или изнудват правителства да освобождават криминалната им паплач? Ядат седнали като маймуни и се хранят с ръце бъркайки в една обща чиния. Правят хареми вместо да се концентрират в едно здраво семейно обвързване с една жена. Ако жената реши да изневери ... имат право да я убият. Продават децата си като животинчета - на богати дядовци. Пазарят се като цигани. Обличат се като идиоти, ходят небръснати и смърдят като порове. Реват като ненормални и се гъзят по три пъти на ден - това те наричат молитва .... Вместо открито да водят дискусии и да си търсят правата, се взривяват и по този начин убиват и невинни. Водят войни от дупките на Авганистан и са вечно в нелегалност вместо да покажат чест и гордост, че имат някакви права или интереси. Това са иракчани,иранци, турци и голяма част от останалите араби. Няма по-нагла паплач от тях - в която и страна да отидат като гастарбайтери , не можеш ги изгони! Раждат като хлебарки по 5- 10 циганета на жена....но.... какво да ти пиша... 500 години робство в България.... знам ли какъв мелез си и ти, така че каквото и да ти пиша, едва ли ще го разбереш. Най- добре се нагъзи и ти в посока изток и изкрякай наколко пъти Алааааах, вместо да ме съжаляваш. И внимавай с дружките....коя е на ред тази вечер да легне с мъжът ти? Нещастница

Само не ми ги хвалете! Всичко що е турчин и арабин! За мен са маймуни!стават само за нискоквалифицирана работа. Тъпи, мръсни и злобни. За тях християните са кучета, тяхната религия е свята. Колко хора са умрели невинни, дори и от тяхната вяра. Това е най-гадното племе на тази земя. Не съм привърженичка на Америка, но сто пъти ще предпочета тях пред тази мръсна мослемска зган.

Колко елементарно! А ти как ще си, ако американците решат, че все пак тук трябва да наложат тяхната демокрация по същия начин. Добре, че нямаме петрол...

МНОГО ТРАЙНИ СЛЕДИ . kato Hru4ov i toi s obuvkite - posle nekio im e vinoven sega rusia samo alkoholizi

Така трябва да се постъпва с империалистите - да ги замериш два пъти с обувки, да не уцелиш и после да полежиш в затвора. Смърт на империалиститеее!!!

А обувките, обувките-е-е върнаха ли му или някой ги сви? Ми то гьо при гьон отишъл.....

Абе тия хора там не ги ли учат на маниери? Хвърлят обувки, ядат с ръце, пребиват жените си с камъни..... а вие сте седнали да ги защитавате. Това си е маймунска нация, я стига сте му се възхищавали! И герой ще го направите...Ами ако дойде и зацели Първанов? Каква песничка ще пеете тогава?

ЖАЛКО ЗА МОМ4ЕТО,ДАНО МОЖЕ ДА ПРЕОДОЛЕЕ ПРЕЖИВЯНОТО.ПСИХИ4ЕС НАСИЛИЕ ОСТАВЯ МНОГО , МНОГО ТРАЙНИ СЛЕДИ .

BG VZINAITE PRIMERI OT ARABITE PO ZA6TITAVANE NA 4ESTA

така трябва да се постъпва с мръсните империалисти - капиталисти , американците . браво на момчето. само така . смърт на капитализма . свобода на народите .

da beshe zapnal tva tupo amarikansko govedo po kuhata mu kofa...

Видяхте ли, след като американците демократизираха Ирак, как действа демокрацията?

Ако беше замерил Путин, нямаше вече да е жив.

Жалко, че ние българите не отстояваме нищо като него.

браво, едно свестно момче, пък нищо че е иракчанче. Много малко останаха такива по света. Дано не му видят сметката я рашъни я хамериканери.

аз лично ще хвърла по Първанов-но няма да е обувка,а нещо друго....нима като те ебат евреите-ти ще стоиш и ще им се смееш ли...или ще се бонтуваш...

Безтрашен дързък и смел мъж заслужава награда...а копелетата са го измъчвали в затвора. И не са виновни американците а тези които властват над тях знаем кои са и какво искат да постигнат!!!

Свестен човек. Съжалявам, че не улучи.

Достоен журналист,не като нашите клакьори.