Янев предложи затвор за гласуване с чужди карти

Депутат или общински съветник, който гласува вместо друг, да носи наказателна отговорност, предлагат от РЗС с проектопромени в Наказателния кодекс.

Обратно в новината

Коментари - Янев предложи затвор за гласуване с чужди карти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе вие насериозно ли го взимате тоя бе дами и господа?

Не съм фен на Яни Янев, но считам че е прав

ДА, ЗАЩОТО ВСЕ ЕДНО ДА ИЗМАМИШ С ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ И ПАРИ - ТОВА Е ГЛАСУВАНЕТО С ЧУЖДИ КАРТИ!!!

Браво Яне затвор и после растрел.

Ани ,много си наивна ,мила.Много са случаите в които на офичциални документи е фалшифициран подписа.Поне аз зная няколко случая.Профдеятелка ме подписва,делят пари, има дело,но осъдиха полицай от следствието който и наеправилдете.Фа подпис ме прави собственик на имот.Да не мислиш ,че Найден Зеленогорски е обърнал внимание на декларацията ми ,че аз нямам такъв имот - най-настоятелно ме канят да заплатя такси за този имот.Продадена бащината ми къща -да не мислиш,че нотариуса се е заинтересувал къде съм аз.Ей ,момиче ,това е България ;същите тези, които са допуснали изброените ФАКТИ създават законите и правилата.Събуди се !

Още с първото гласуване с чужда карта трябва да му се смъква имунитета и директно в затвора съдът въобще да няма думата по въпроса ,защото и той е корумпиран и взима подкупи. По второто предложение въобще няма нужда да се отменя, защото никоя от двете страни няма да си признае ,че е дала или взела подкуп и винаги ще твърди пред корумпирания съд ,че видиш ли точно преди да отиде да съобщи за подкупа и те били го арестували и му попречили да съобщи и съдът винаги го е приемал за достоверно, тоя номер вече сме го чували и виждали безброй пъти през последните 20 години в най различни5 варианти като почнеш от автокрадците и стигнеш до съдиите. Може да не се търси отговорност единствено от длъжностно лице, което с нареждане и писмена заповед при извършване на разработка от разследващ орган дава умишлено подкуп за да докаже ,че отсрещната страна взима такъв.

да отпадне отговорността на длъжностно лице, което е получило подкуп, ако непосредствено съобщи на властта. И точно така стана господин съдия - той ми даде парита и аз аха-да-съобщя на властта и влязоха нинджите и ми сложиха белезници.

И кво?Яне ще ги изгони и ще остане само той? Глупак на глупака разчита! Яне влезе с хиляди лъжи в Парламенат, прибираше дарения от олигарси за предизборната си кампания, прибра в партията си всички големи крадци, сега пък искал да гони парламента? Луд патки пасе...Клоун! Да не стане така, че първи той да влезе в пандиза оплетен като паче в кълтища от тлъстите си лъжи и нечестност?!

Това е документна измама. Гласуват се фалшиво закони. Вториат параграф на закона е измама към гражданите, които са гласували да отиде депутат. По два параграфа ги подведете. Да се махат и да дойдат хора, които да работят в парламента.

яне димката пак фърля димки, и глупаците му ръкопляскат! има ли тук идиот, който наистина си мисли, че това ще стане?

Абе Яне,я направо препоръчай разстрел.

Не начина по който ще се справиш с това явление.В Европа има десетки успешни практики за ликвидиране на явлението, но няма кой да ги проучи и приложи. А Яни да се захваща с корупцията, както се канеше предизборно да прави, вместо да прави подобни смешни предложения. Но май ще остане някой с пръст в устата относно обещаната на лъжливото овчарче- Яне ЯневА НИЕ СМЕ ГИ СЪБРАЛИ И СКОРО ЩЕ ГИ ИЗЛОЖИМ В СПЕЦИЯЛНА КОЛЕКЦИЯ. ideyazabulgaria.org

Защо до три пъти? Един път по малко нарушение ли е?

по глупави предложения сме върха, просто все ни напира отвътре, както и по тарикати които ви карат да гоните Михаля, ама кат сте толкоз лесни :))))

много многотчия, бре ! Думите ли не стигат , що ли?

Хайде,молябабичке влязат в затвора ще харчим по три-четири лева на ден за всеки поотделно,а сега държавата ги хрантути,най-мал с по 300 лева на ден,а с осигуровките им сложи поне по още една стотачка на ден на всеки поотделно,така че разликата е огромно и който нарушава закона нека влезе в затвора,нищо че и там ще ги храним!

Абсолютно съм съгласен с Ани! Нещо смислено и конкретно да излезе от тоя Яне, бре.. Това е престъление и трябва да бъде наказано по подходящ начин. Всеки, който дръзне да го направи да му се пречупят ръцете на момента! Тук четох много смешни мнения.. А бре хора, вземете да пишете правописно издържано бре.. Ама то е срамота това.. В 3-4 изречения да намериш повече грешки, отколкото букви е използвал някой си там... Лелеее.. Ганьовска работа..

Дали не е по-добре телесно наказание от квесторите на място, в пленарната зала? Нещастнво селянче.

Съгласна съм , че е фалшификация да даваш два или по вече вота с чужда карта и не се отчита мнението на всеки депутат, но не съм съгласна с мярката затвор, защото дали в парламента или в затвора пак ние ще ги храним, пък доста нови сгради за затвори ще трябва да поръчаме на някоя от техните фирмички.

Прах в очите. Крадеца вика Дръще крадеца. Няма да го направят, защото половината депутати ще отидат там кадето е мястото на всички - в затвора.

Каква е разликата между източване на кредитни карти и гласуване с чужди карти в парламента НИКАКВА С едната измама се крадат чужди пари а с другата се краде доверие на гласоподавателите които са гласували за даден човек И защо Я Я предлага след 3 гласувания с чужда карта Има ли идея този човек какви щети може да се нанесат на обикножвеннитке хора след две гласувания с чужда карта Явно си няма Чаооо ооооооооо Желая ви успех

Колко пъти ще пишем че това е документна измама-за която има точка в закона-защо си правите оглушки

Ани, нищо смислено няма. Янев да се захваща с корупцията, а не с глупости. Това, че някой си е дал картата на друг не ти изпразва джоба. Това е мъгла, в която те хвърлят чучковци като Яне!

stava s MURGINA?

Това е едно от малкото смислени неща, които Янев е предложил. Ако аз фалшифицирам подписа на някой и кажа, че тоя някой се е подписал, за да удостовери, че е съгласен/несъгласен с нещо: определено подлежа на сериозно наказание - фалшифициране на документи, злоупотреба с положение и т.н. според случая. Как така депутат гласува закон, гласува нещо от национална важност, гласува нещо, от което зависи живота на българите... като фалшифицира вота чрез използване на чужда карта... И НИЩИЧКО не му се случва! Защо?!!

да им режат ръцете