Лятото се връща чак другия уикенд

Цяла седмица ще бъде хладно, облачно и дъждовно, осезаемо подобрение на времето ще се усети едва през последните 2-3 дни на седмицата, когато облачността ще намалява до незначителна, а температурите ще достигнат 21-26 градуса, предвиждат синоптиците.

Обратно в новината

Коментари - Лятото се връща чак другия уикенд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е много нов майтап от 1960 година. Идеята обаче е добра и при повече последователи занапред ще работи чудесно за финансовото отрезвяване на самозабравили се печалбари. Може и да си носим сандвичи от къщи както правим в Гърция за да не ядем трева. Така правеха там и сърбите и македонците които догодина ще дойдат на 8 лева за легло защото доматите с колци тук са по-вкусни.

двама по една салата щото преди това бяха обиколили цялото Егейско крайбрежие и бяха срещнали там сърбите и македонците от мечтите ви. Последните обаче вече са сърбали попарата ви както сами казаха. Животът 10 месеца скучна зима и 2 месеца чалга до дупка обаче не прощава. провинциалността нито на непровинциалността които разбира се не са свързани толкова с местоживеенето колкото с други неща.

Приятелю......замина за Гърция.....Това лято една салата в заведенията си я поръчвахте за двама,а в Гърция.......сигурно ще пасете трева!

В БГ морето за тая година май приключи. В Гърция сега не става, но след някой ден там пак ще е подходящо.

qnuari padat vizite za syrbi i makedontsi , taka 4e nqma da e legloto 10 lv v nesebar.Koito iska na selo da hodi v Gyrtsiq , selski kurorti hahaha

съобщим дека и в Гърция и в Турция и навсякъде по крайбрежието на Адриатика паркирането във всички курортни градчета е БЕЗПЛАТНО, няма паяци и заядливи местни печалбари да ти искат 1 евро на час. Хайде весела зима и гледай телевизия да не ти е много скучно през следващите 10 месеца.

В Гърция заминаваме в края на месеца за да паднат още малко температурите, че както знаеш там е по-топличко през Август и Началото на Септември и не е за плаж. Стой си там нали не сте провинция и не ръси мозък молим, че догодина и 10 лева нема да е кревата в Несебър.

epa ia sum si u Sofiata znaish li otkoga nema na mrusniot vi plaj da sedim

Ееех прекрасни си беше с темпратури с над 30 градуса.Много жалко че лятото е към края си.Много ми харесваше да е жега а не сега като сега студ.

това е хубаво и ако градусите не надвишават 25 ще още по хубаво

Лятото свърши,но пък какъв сняг се задава....хайде на ски сега :))))

Много добре ми звучи това, че ще превалява сняг! Това означава, че сезонът ще е мноооого дъъъъълъг! Време си е да падне сняг! Аман от жеги, негри, нервни и вся остальная...красота!

хаха черноморско-тарикатс мераци.ще се върне след доста повече време и ще е по-слабо от миналото хахахха

Голям кеф!Софийските селяни си заминаха и разправят на другите софиски селяни,че били на плаж в Гърция!

haide na more togava :D

най-накрая свърши тоя глупав сезон

Искам да е вечно лятооо !!!

Рибарю, шопите не са по морето и не задръстват пътищата. Това го вършат твоите съселани, които драпат към София, че иначе нямат какво да лапат!

Дори да се установи вечно лято,то за съжаление ще грее само в Банкя.Предпочитам да е вечна зима,но във Франция или Холандия.Може и по-далеч,но без българско население.

svırşi veçe hubavoto vreme

да се маха тая жега ,да идва истинския сезон зимата...тогава се чувствам човек.....да го духат анемичните кучки

Най-после се оправи времето! То не бяха жеги, не беше чудо! Ей туй се казва временце! Прохладно, приятно, да не се прибереш! Сега почва хубавото време!

Да връща се лятото на мукавей в сряда с тези дъждове и вятър водата стана към 20 градуса...както каза тинтири минтири лятото се връща след 9 месеца ....това е за тази година за жалост

Тук вали вече 24 часа без прекъсване...какво е това чудо..

След седмица идва астрономическата есен. Какво лято ще се връща? Тоя драскач що не вземе да се гръмне ами пише глупости.

Шопите да се прибират, че задръстиха пътищата...

аз ходих 14 поредни уикенда на море , мога да мина и без лято за тази година вече :)

много студено стана.

абе то имаше ли лето бре??

Лятото се връща след 9 месеца!

Цензурата и тук в dir.bg е голяма,отвратен съм.

Защо скрихте новината за Акция предпазни колани