15-годишен открадна за трети път автобус

15-годишен открадна за трети път автобус в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Тйнейджърът е запознат в детайли с механиката на автобусите и мечтата му била да стане шофьор.

Обратно в новината

Коментари - 15-годишен открадна за трети път автобус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма ли картинг клуб в Бургас. Някой да се ангажира да го запишат и да му остава по-малко време за глупости!

BRAVO NA MOMCHETO .TOVA NE E KRAGBA V KOMUNISTICHESKIA ZAKON PICHECHE OTNEMANE NA PREVOZNO SREDSTVO . PRAKIRA AVTOBUSITE BEZ DA E NAPRAVIL NARUCHENIE .PODCHINIAVA SE NA ORGANITE NA KAT I SPIRA ZA PROVERKA .NE E UPOTREBIL ALKOHOL KATO MAKSIM I NE SIADA PIL ZAD VOLANA.DA SE NAZNACHI SLED IZPIT PRED KAT I DA MU SE IZDADE VREMENNA KNIGKA ZA POMOCHNIK CHOFIOR.DA MOGE DA UPRAVLIAVA V PRISASTVIETO NA DRUG VODACH KOITO DA NOSI OTGOVORNOST. TOVA GO IMA V ZAKONA NA USA.

едно време подобни мечтатели ги пращаха в техникум за външна украса (ТВУ)

Сладур. Това момче наистина има явно фикс идея. Вместо в психиатрия, защо не са го пратили с възрастен да кара курсове за шофьор или нещо подобно... Някой около него да помисли.

аман от мамини синченца,това деца ли са днешните бре

Абе купете му един рейс ,може и на старо/ и готово,ще се усмири!!!

И къде/от кога/от кого се пръкна тази скудоумица подобни неположителности да стават у нас (е, ако е вярно де) .... че и да е тиражират в информационните медии !?!

Ей- това се казва гонене на детската мечта и реализация в живота.Искало детето, толкова искало,че накрая мечтата се сбъднала,даже се сбъднала за трети път.Похвално е,че момчето преди да открадне се е запознало в детайли с обекта на неговата кражба.Не е като някои батковци - само да гледат книжка да вземат,пък незнаят откъде се влиза в автобуса.Тая новина определно ме развесели в това мрачно време)))))))))

Az ne moga da razbera kak organite izob6to dopuskat edin maloleten recidivist da si pravi kakvoto si iska...Nalim ima institucii za maloletni prestypnitsi...da hodi tam sled kato nqma psihi4esko zabolqvane.

В тази държава всичко е възможно.Този мерак на детето е показателен как с желание всяка мечта може да стане реалност.Само ,че тук основно родителите трябва да се занимават с възпитанието кое може и кое не.И не е за психиатрия,а за място,където ще продължи да развива таланта и мечтата си.В тази държава не се цени таланта на отделният човек.За да може всички да са еднакво тъпи и манипулируеми.

вижте, ако на момчето му се даде един стар бус - да си го прегледа, поправи и мине пред КАТ/ДАИ след две години, момчето ще е най-добрият механик и шофьор на автобус по света и у нас. има ли умкни да го поканят и да му кажат: от тази бръкма нищо не става, ама може би ти можеш да докажеш, че става - и тогава всичко е ОК.

Щом с автобус започва...

Ами тя вчерашната полиция биеше, ма ся тия жжжжжидовски правозащитни фондации само подскокоросват и поощтряват всякакъв башибузук за сметка на българския народ.

ЕВАЛА!!! ДАВАЙ ПИЧ!!!!

nasna4ete go deteto sa schifior beeeeee

Момчето го е взело за да покара. Не че това е редно, но заглавието е сякаш го е откраднало за да го продаде на части.

Аз съм със смесени чувства по повод на тази публикаия .... има си мечта детето - работи в насока да я постигне .. какво лошо има в това?Проблема е там,че не го прави по най-правилния начин и май не могат да му го обяснят .... лошо ще стане ако реши да има друга мечта ... да стане Андрей Чикатило например .... ето тогава ще стане страшно ... по-добре да го наемат в някоя автобусна линия и да се радва там :)

Bravo moito momche, ste stane ot tebe DAPadzia

Dneska avtobus, utre 6te poiska i samolet da podkara..ili tank :)) Abe o6te edin ubiec na patia i niama koi da go ozapti!

Тия от бургаската полиция имат по-важна работа! Сезона свършва, пари за зимата трябват! Не ги интересува циганин дето за 2 месеца 3 автобуса! НА кой му пука! Търесете Протоколите на цион и ще разберете много ясно нещата!

Как така карал от малъкколата на баща си?!? Ако сгази дете или направи трагедия като тази край Сливен. Явно чиновниците и полицаите са в съответните служби да се прехранват, а не да работят. Акт за бащата, наказание, съд и ТВУ.

Няма ли кой да му начука канчето на тоя чумпил.Трябва ли да премачка някоя кола с невинни хора в нея та да се вземат мерки. Алооо, детските педагогически стаи кво прайте бе, прибирайте го и бял ден да не види.

На Въпроса - ще продължава, докато не му дадат свидетелство за правоуправление. Случката е доста комична, но и сериозна. Не е добре да се краде, но трябва да има контрол, а ми се струва, че по-скоро има поощрение от страна на родителите. Затова продължава и малкия рецидивист. Детето вероятно е свръхактивно, но и за това си има начини за справяне.

Тоя заслужава никога да не му дадат книжка!

Според мен в него се крие талант, който не трябва да бъде осакатяван. Сигурен съм, че би се справил много по-добре от някой, който си е купил книжката без никаква идея относно принципа на задвижване и техническото обслужване на машината..евала на това дете, че не се е бетонирало пред компютъра както всички останали

един човек иска д а преави нещто - пратете го да се учи , дайте му да катра- знае в детайл и автобуса - колко хора го знаят??? Ама гледайте позитивно - има ткавиа техникуми -прате го там , ще е от полза детето

Защото е на 15 години, чети преди да пишеш!

Абсолютно съм съгласен с теб. Ама трябва момчето да изчака още 2-3 години. Аз също много искам да подкарам рейс, ама не бих откраднал. Момчето, определено не е за лудница и го поздравявам за желанието му за таква работа.

Да идея фикс, момчето иска да стане шофьор преди да е пораснало. Хубава идея. Ами дайте му да кара... автобусчето, което вози депутатите например, между другото, ако това беше по назапад момчето щеше да е в затвора за малолетни престъпници.

Може до края на годината още 5 пъти да открадне автобус. Като няма съд за непълнолетни, така е. А с клко е олекнал джобът на баща му след толкова кражби?

Дайте му на тоя юнак шанс да стане професионален шофьор на автобус! Само пенсионери и алкохолици ли ще продължават да возят хората в обществения превоз?

Май за психиатър са тези, които са го изпратили там! Изобщо не може да става дума за фикс идея, а за ранно професионално ориентиране към мечтана професия!Може би това момче, ако му се даде шанс, ще е бъдещият световен шампион на рали с автобуси. В Щатите и Япония самоотдадеността в някоя професия се цени като рядък талант, а у нас...в лудницата! Безобразие!

Е защо крадецът е извън затвора? Колко пъти още да краде?

Е, това цигане, ако не го спукат и този път от бой, не знам вече! Трябва ли да премаже някой на пътя, за да се вземат мерки?

оставете момчето бе :)))) има си мечта ,браво на него :)))))а и сигурно е много по-добър шофьор от други с купени книжки:))))

да му купи един рейс на това дете, най-после?

Абе купете му един рейс ,може и на старо/ и готово,ще се усмири!!!