Българин задържан в Швейцария за наркотрафик

Българин е задържан в Швейцария при сделка с 14 килограма хероин. В престъпната група участвали още трима сърби и швейцарец, съобщават от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Българин задържан в Швейцария за наркотрафик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе вие не разбрахте ли, че жената се базика? Вижте последното изречение Нека освобождаваме всички престъпници зад граница и у нас!

Сега да видиш на колко невинно ще го осъдят в Швейцария!!!

Zaloveniat si ima ime i lice_pokajete gi!

Недей да заставаш така твърдо зад хора със съмнителен морал. аз лично и досега не съм много сигурен за либийските сестри. Ти си информирана за случая от български медии. Можеш ли да си сигурна, че всичко е представено безпристрастно. Осв това ако някой българин сгафи в чужбина, да си носи последствията. Особено за наркотици. Същото важи и за чужденците тука. Хич да не им цепим басма. Така че който е виновен навън, да си понася последствията, а не да го превръщат в междудържавен въпрос и България, т.е. политиците да правят PR вижте как се грижим са вас зад граница.

Аз искам само да разбера какви присъди ще им дадат. Интересно ми е, защото човека бил с чисто съдебно минало и дъра-бъра, което в БГ означава, че друг му е виновен ;-)

Добра работа. Човека си го е заслужавал. Ако го бяха арестували в БГ, след 20 години дела, щяхда да го глобят 5лв и да го пратят да си ходи. Ако някъде има истинска справедливост - това е швейцария, където ще ги накажат подобаващо тия боклуци.

o4evidno,e 4e,e sponsor na Dogan

Сигурна съм, че е натопен невинен човек - нека държавата да плати и да го защити! Нека не оставяме либийските сестри да останат прецедент. Нека освобождаваме всички престъпници зад граница и у нас!

Pazi boje sveta ot tvarite narichashti se bulgari!

Да започнем световна кампания за освобождаване на невинния човек.Долу ръцете от него.След освобождаването му ще го посрещнем като космонавт:с червен килим и Гоце Първанов.