Дупка в ”Кремиковци” за 1 милиард

Пазарната оценка на „Кремиковци” АД е 837 244 000 лв., става ясно от доклад на оценителите, публикуван на интернет страницата на дружеството.

Обратно в новината

Коментари - Дупка в ”Кремиковци” за 1 милиард | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много важно. Да ми мисли Митал. Той е собствника на комбината. Да си се оправя с дълговете.

Какво Кремиковци? Това е рожбата на българи-съветската дружба, МК Леонид Илич Брежнев. И сега ще я абортират защото защото ПАРТИЯТА-МАЙКА е умрЕла. Тато не можа да я завещае на Людмила, но бодигардът му ще е акушерът на тази рожба.

На мястото на тази дупка -Кремиковци ,трябва да се изгради нещо ново и по стар обичай на дъното да се вгради написаната от ЛЕЯР мафия.

А един мангал го беше продал за скрап за един долар, де гиди и крадец ниеден.

Напълно съм съгласен с ккк!Дупка в Кремиковци-погребете го в нея!

ми те нищо не откраднали бе, да оставят чак толкова много - очаквах вече железата от конструкциите отвътре да са кухи ....

Все за дупки се говори,айде вече някой да ги запушва,а майсторите на дупки да отиват да чукат камъни в затвора в Белене.

Крайно време е в тая милиардна дупка някой да скочи! Защо ли в цялата скалъпена история около Крамиковци много вони на руско-българска мафия?!

Томов (Лупи), май си лапкал малко повечко, отколкото се мислеше ...

бе тва Кремиковци е като Майкъл Джексън - все го погребват, и все непогребано седи, за да може някой да цоца до последно!

пак лъжат... не може нещо, което струва 1 $ сега да е оценено на 1 млрд.лева. бах мама му!

то и BTK беше 200млн. пък после се оказа че било 2 млрд. струвало ....

До: леяр (03.09.2009 г. 16:18ч.) Сигурно нощем сънуваш и червени ескадрони, предвождани от чекисти-комисари, нали? Със сигурност са замесени руснаците, а не крадливите български политици. Добре, че ни светна!

12