Загиналият в офроуд стана донор на тъкани

Извършено бе тъканно донорство от загиналия вчера състезател по мотоциклетизъм Мариян Цанков, съобщи за БТА д-р Теменужка Веселинова, болничен координатор по тъканно донорство в Университетска болница "Д-р Георги Странски"- Плевен.

Обратно в новината

Коментари - Загиналият в офроуд стана донор на тъкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля ви спрете да пишете глупости!!! Поне не и по адрес на мъжете и жените съзтезаващи се по пистите! Това са истински хора отдадени на спорта и тръпката, нямащи нищо общо с ходещите комплекси по софийските светофари! Аз лично съм съзтезател и знам какво мъжество и колко кураж се иска да излезеш на стартовата решетка!!! Лека ти пръст Маряне, винаги ще те помним като искински мъж!!!Искрени съболезнования на близките му.

Донори, донори ама както и да го погледнеш мозък в тях надали ще има. Та с пълно прво могат да си карат и без каски. Ако някой тръгне да пресича магистрала Тракия по джапанки през зимна вечер и го блъсне мотор, дали и него мотористите няма да признаят, че сам сие провокирал белята- същото и в този случай, като при това тоя мИжки заради удоволствието се е юркал поопасността, а не като изпадналия просяк по джапанки. Та затова от летящите донори мозък не може да се очаква. Съболезнования на блзиките му.

Наскоро преживях нещо, което ме стресира ужасно. Със съпругът ми излизаме на кръстовището на К. Величков и А.Гешов. Огледахме се и двамата-нямаше никакви превозни средства и потеглихме. Минута-две по-късно до нас , с клаксон и спирачки спря мотоциклет. Без никаква причина, той се нахвърли върху нас с думитекъде гледате и че той бил с предимство?! Започна да блъска страничното огледало, крещеше като луд...Той беше с маска и безумен поглед...направо като във филм...Беше толкова нереално и ужасно...Хората си мълчаха, млъкнахме и ние...Малко след това, с мръсна газ и сечейки пътя на другите коли изчезна по К. Величков. Мотоциклетистите карат безумно, застрашавайки както своя, така и нашия живот. Бог да го прости и поклон на родителите му!

до Сашо: заглавието е много ясно донор на тъкани, не органи, както ти Сашо, не знам къде си прочел, както става дума и за тъкани в самата статия, поради причини, посочени от д-р Веселинова. Чети внимателно. Но не заглавието е най-важното, важното е човещината у хората. Мир на праха на момчето! Съболезнования и сили на родителите!

Жалко за младият човек.Писачи ,които постоянно намирате трибуна по статиите за своите егоистияни мнения.Аз също не одобрявам някои неща.Но човек е наистина такъв,когато прави това, което го прави щастлив. Затова се правят неща ,които в очите на гледащите отстрани изглеждат безумни.Стига тези неща да не застрашават околните и да не са в разрез със законите в БГ.

R.I.P i poklon pred svetlata ti pamet !!! Moite saboleznovania na roditelite...nee vajno koi kak e zaginal.edinstvenoto ne6to e da si napravim pouka,edni padat s nad 260 a drugi sus 60 i zagivat...zagina kato muj,vinagi 6te te pomnim !!!

Добре, как може в заглавието да пише дариха органите.. а в статията да пише, че органите не могат да бъдат трансплантирани? Е за какво даряване говорим? Това не е нощен труд със заглавия от типа на Крава уби 20 и Полицай полетя... Стегнете се :)

Жалко за момчето. Лека му пръст. Поклон пред родителите за решението им.

Bog da go prosti, sila za roditelite i blagodarnost za velikodushniya im akt!

Gluposti-pove4e sa smurtnite sly4ai s koli/poneje sa po izpolzvano transportno sredstvo/.Bravo na roditelite-dostoini xora!

МОЖЕ И ТАКА ДА Е,НО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ГИ НАРИЧАМЕ ПЪЛНИ ПУТЬОВЦИ

Билборд на околовръстен път София Пътни хулигани, дарихте ли си органите- много ме изкефи. Вече има надгробни плочи между мантинелите

ДОСТОЙНА ПОСТЪПКА ! НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО И ДРУГИТЕ НЕ ГО ПРАВЯТ, А САМО 'КОМПЛЕКСИРАНИТЕ МОТОРИСТИ' ?? НЕ ЗНАМ КОЙ Е ПО-ЗЛЕТО И КОЙ ПО-КОМПЛЕКСИРАНИЯ В СЛУЧАЯ , СЕТЕТЕ СЕ САМИ !

Имай малко уважение към смъртта, тя е част от живота, ако няма какво добро да кажеш, въздържай се от малоумни писания.

човек и поклон пред родителите за хуманното решение техният син да даде шанс за живот на други хора!

Много ми е мъчно за загубата на млад човек! Поклон пред паметта му! Поклон и пред човечността на родителите му, които въпреки болката са взели това решение! Дано продължи да живее в сърцата хората, на които е помогнал!

Жалко за преждивременната смърт на момчето.Лека му пръст.Поклон на родителите за благородната постъпка, така ще знаят, че част от техния син ще продължи да живее.

Leka mu prast na choveka. Poklon pred chovechnostta na roditelite mu.

Поклон пред паметта на згиналия! Поклон и пред човещината родителите му!!!

Онзи ден чух, че вече не им викали мотоциклетисти а ЛЕТЯЩИ ДОНОРИ!!!

Motozikletwt /kakto sportniat, taka i tozi za liubiteli/ e edno idealno orwjie za smoubiistvo i za jalost po niakoi pwt za ubiistvo. Mislia, che triabva da se vwvedat niakoi ogranichenia pri polzvaneto mu, poneje polzvatelite sa si poluoligofreni, izbivachti kompleksi i seechti smwrt.

До pedro :ОЛИГОФРЕНА си ти !!! На такива като теб трябва да забранят да живеят!!! Пиши на Кирилица бе мършо долна !!!