Махнаха шефа на Софийския затвор

Министърът на правосъдието Маргарита Попова подписа заповед за освобождаването на шефа на Софийския затвор Милети Орешарски, считано от 1 септември 2009 г.

Обратно в новината

Коментари - Махнаха шефа на Софийския затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво чака Пешко Василев??? Още програми по ФАР ??? Та близо осем милиона евро от една програма не му ли стигнаха да напълни хотелчетата на жена му ??? То не бяха семинари, обучения ядене и пиене до умиране с парички на министерство на правосъдието и такива от братска Англия... СТИГА !!! Господин Премиер, скъпи Бойко, спри му кранчето на тоя корумпиран дерибей ! И на всички около него, на цялата мафия Главна Дирекция Изпълнение на наказанията.

Рибата се вмирисва откъм главата. А главата/Петър Василев / плаче за разследване.Как така нито една власт не разбра ,че той е в основата на всичко?Толкова ли е незаменим? Навремето Златка Русева постави кутии в Затворите и лишените от свобода пишеха за нередностите анонимно. Всички сигнали се проверяваха. Хайде сега Попова да постави кутии, ама служителите да пишат ...че много им се е насъбрало. Министър Попова , това е начинът да научите истината за главния директор . Ще се изненадате колко бързо ще лъснат далаверите му. Как да работят служителите, като ги командва некадърен продажен интересчия. Този нагъл тип и вашата глава ли обърка.В Япония като стане катастрофа с влак , министърът на транспорта си подава оставка. Тоя плужек наказва всеки друг само той света вода ненапита. Госпожо Попова , махнете го ,за да не трябва Вие да му сърбате попарата!

Елатеи вижте как е в затвора Пазарджик. След регистрацията на синдиката на надзирателите, г-н Коцев започна да дерибейства, да прави своеволия и т.н. за да сломи адзирателите и да закирят синдиката. Е, това не става разбира се и с благословията на г-н Петър Василев-главен директор на дирекция ИН. След репортажа на БТВ , взеха столовете по вишките по заповед на директора Коцев- но после отрече че е негова заповедтта. Кой аджеба командва в този затвор? Директора си издиртори 10 години снишавайки се зад гърбовете на различни високопоставени служители. Коспожо министър - заместетеги тези плужеци. Но не ги местете на по сладки служби, ами в полагащите им се -КИЛИИКИ. Успех г-жо министър, или и Вас ще вербуват- надяваме се , че няма да позволите. Успех в борбата Ви с корупцията и простотията в затворите.Потърсете можещи и знащи хора за тези постове- корупция до шия има в затворите.

В края на листа винаги има един - два реда празни за да запишат, че е влязъл в сградата, от която е излязъл.

Бе тоя нов началник нещо много бързо е възкачен на трона. Това не Ви ли мирише на корупция. От 1995 до 2000 е сменил мого бързо няколко служби. Ега си капацитета. Струвами се, че и той не е много читав.

А защо просто не са го преместили от директорската стая в най-близката килия?!

Интересено що новият началник е издържал само 1 година като кашик в триъгълника на смърта?Май и той за нищо не става,щом е избягал от там:)))

ТРЯБВА ДА ВКАРАТ В ПАНДЕЛАТА ДЪЛГОГОДИШНИЯ КРАДЕЦ сливен чичев -СРАМ ЗА ПРАВОСЪДНОТО МИНИСТЕРСТВО И ВОДАЧ НА КЛАСАЦИЯТА ПЛУЖЕК

Сега остава да махнат и фактора Свилен Чичев ,за да се пооправи работата и спрат крупните далавери! Необходим му е и не кабинет , а килия ,и да усети мъжката любов както той обича да се подиграва!

Егати тъпотията, зарад един ненормален наркоман и мошенник си отива шеф на затвор , до къде я докарахме наркоманите да диктуват на шефа на затвора

Сега двамата братя Пламенчо и Милетчо, право в родната си Дупница! Там да си делят заграбените пари! Какво като са го махнали, където и да отиде, пак ще краде и безобразничи, както си е свикнал. От Бобовдол в София, от София пак в Бобовдол, изврателякът му с извратеняк, надзирателят му с надзирател! Аман от нагли тъпи извратени селяни!!! Пълзят навсякъде, вместо да копат! И крадат, крадат... пепел от рози, а?!

А, НЕ ТАКА. МНОГО Е ЛЕСНО - ПОДАЛ ОСТАВКА. ЗА НЕГОВИТЕ НАРУШЕНИЯ - УВОЛНЕНИЕ, НАКАЗАНИЕ И НА ПРОКУРОР.

ORE6ARSKI E BRATA NA FINANSOVIQ MINISTAR PLAMEN ORE6ARSKI ZA NEOSVEDOMENITE JORNALISTI

niama nichto ve4no,komsomolski sekretar,nomenklatur kadar na bkp.direktno zam. na4alnik po rejima ,na4alnik na zatvora bobov dol.C bratska pomocht direktor na cof. zatvor.Poznata istoria(komsol,komun ....,palna mimikria-koito sa na vlast te sa zaedno s tiah.Ima rima,nali?-xaxaxa... ni boje ot burokraty-NAGAJDA$I. i gadno

Блажени са вярващите !!!

време е и да се потърси отговорност и от другарите зам.д-ра назначен от д-ря Бойко Рашков въпросният Некадърник Другаря Емил Маджаров и послушника бивш кадровик, преместен за злоупотреби с назначения другаря Любомир Йосифов-честния /уникален боклук/

тоя юнак е учил за танкист - после са го пратили кашик и той тутакси е избягал към пандиза!!! Не е ...

ХЕХЕХЕЕЕЕ ми много ясно бе ора!!!! Маргините, О4ите, Краката, Гъза...всички ЖИВОТ СИ ЖИВЕЯТ-зимата на планина, лятото на море, ходят си по купони и никой не го е..!

Този май е Митьо черния,дето става шеф на софиийския,като знам къв изрод е бил в Звездец,може и да върши работа в пандиза,обаче пък там положението отдавна е изтървано...там е пародия на затвор.

Затворниците си правят барбекю? А спа-комплекс нямат ли? Време е местата за лишаване от свобода да заприличат на истински затвори.

твойта килия се пази, братко, не съм те забравил. Твой: Милети

защотознае какви ще влезнат при него в най-скоро време, ...( разни, разнообразни от БСП, ДПС и НДСВ) и аз да съм, и аз няма да искам да ги гледам всеки ден тези долни, гнусни миндили! Само разстрел ще ги оправи!

Мяма го Милети, вече можем да вкарваме бившото правителство в затвора.

Милети направо да сменя канцеларията!

EE aman be. Glezankovci izlqzoha. To kriza, 10% bezrabotica, te nashte ostavkite si podavat... Edna kamara narod veche. Kvo stava, ne vi li se raboti ?!

СЕГА Е РЕДНО БРАТ МУ ДА ДА ВЛЕЗЕ !

да стягат багажа Емил Маджаров - неставащия за нищо измислен психолог и изгонения бивш кадровик преместен за корупционни деяния Любомир Йосифов

да стягат багажа Емил Маджаров - неставащия за нищо измислен психолог и изгонения бивш кадровик преместен за корупционни деяния Любомир Йосифов

Това име Милети пък какво е? До: eeeeeeee (28.08.2009 г. 19:30ч.)- Защо само брат му?! Няма начин цялата рода да не са сгазили лука.