Проверяват парите на богаташи, паркирали нагло

Всеки нагъл богаташ, който е паркирал лимузината си на непозволено място в София, вече е застрашен от цялостна проверка за произход на парите му, това съобщава в. "24 часа", като се позовава на информация от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват парите на богаташи, паркирали нагло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМА КАК СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ В БЪЛГАРИЯ БЕ? ВЕЧЕ 9 ГОДИНИ РАБОТЯ В ШВЕЙЦАРИЯ И ЕДВАМ НАСМОГВАМ ДА СИ ПЛАТЯ ПАРКИНГА И ГЛОБИТЕ НА СТАРАТА СИ КОЛА,А В БЪЛГАРИЯ ЗА 3-4 ГОДИНИ КОЙТО СА СПОСОБЕНИ И ПРЕДПРИЕМЧИВИ НОВИ КОЛИ И КЪЩИ СИ НАКУПИХА,ПЪК И ПАРИ ЗА БЕНЗИН ИМАТ ЗА ДА ГИ КАРАТ!

Nepravilno parkirat ne samo skapi koli...

Какви бизнесмени са щом сами си карат колите, цървули са ако ще и за 1 милион да карат коли. Да се научат на протокол!

Да знаете някой да продава Лада ??

Щом паркира и разстрел! Бездруго местата за паркиране са кът. Преди две години утепаха Милчо Пушека заради спор за паркиране. Време е да трепят всички които паркират. След не много време ще се усети резултата - икономиката ще дръпне безспорно, защото ще се увеличи потребителското търсене и оттам всичко ще е напред. Не ме питайте как, а веднага започвайте с изпълнението, а пилците, тоест ковчезите ще ги броим наесен!

Много тъпа кратуна си, да знаеш! Дали с честен труд са забогатяли, а? Едва ли знаеш кой е Балзак, но той е казал, че зад всякое голямо богатство се крие престъпление! Но може би знаеш кой е Ботев? Цитирам го - ... Богатия вредом всеки почита, богат е казва па го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтара бога измамил... Помисли малко, ако можеш! Че нещо ме съмнява дали можеш!

Абе, щом карат коли за по 200 хиляди лева, значи не средата е отровна за бизнеса, ами чисто и просто са едни стиснати гъзове. Има качествени коли за по 30 хиляди лева, защо не карат такива а останалите 170 хиляди да ги вложат в служителите си?

Да, вярно, е че богатството не е порок, но в БГ богаташите са 89 % престъпници. Работил съм в сивата икономика, бавили са ни заплатите, а човека /собственик на фирмата/ си купува нов Мерцедес 320 т.е. финансовото състояние на фирмата не беше зле. Тръгнах да напускам по взаимно съгласие и последната си заплата я видях на куково лято. така че за сега в Бг богат човек си остава мръсна дума или е точил неправомерно я ДДС, я от САПАРД, я е пласирал контрабандо алкохол, цигари или горива или доходите им са от наркотрафик или сутеньорство. Другата далавера се казва Обществени поръчки. И така понятието честен бизнесмен ми звучи като бял негър.

КОИ ТИ ИСКА 50% ОТ ПЕЧАЛБАТА? ЕЛА В ПИЦА ХЪТ ДА ВИДИШ КАК Е,3 МЕСЕЦА ЗАБАВЕНИ ЗАПЛАТИ,А СОБСТВЕННИЦИТЕ СЕ ВОЗЯТ НА ВСЕВЪЗМОЖНИ МЕРЦЕДЕСИ

Акцията е добра ,но толкова шум ми се струва че мирише на фукня.

Така така цървулите с лъскавите коли трябва да им се посмачка малко фасона. Много нагли парчета са.

Интересното е , че управляващите ги е страх да се захванат с милионерите в БГ ,просто ги е страх-знаят,че са откраднали тези пари и пак ги е СТРАХ

А пишете,че 65 % от българите са под прага на бедността.От къде се взеха толкова скъпи коли?

Защо не се проверяват всички-защото са много,но правилно се започва с тези-те демонстративно не спазват законите-значи при тях ще се намерят най-бързо не законните доходи. Идеята е правилна.

Хора много злоба и омраза има тук.Богати има навсякъде по света и е време българите да го проумеем.Не може всички да сме равни.За хората които си мислят че думата бизнес е някакъв предмет който се дава и ставаш богат, мога да кажа че са в дълбока заблуда. Защо и вие не станете такива,като е толкова лесно.Не всичкия бизнес в БГ е зависим от държавната софра.А като направите свой бизнес да не забравите да си делите печалбата поравно с работниците си, защото така ще е справедливо. Тъпанари.

ИЗОБЩО ТИЯ С ПАЯЦИТЕ СА ГОЛЕМИ РЕКЕТЬОРИ !!ЦЕЦКО ПО ДОБРЕ ПЪРВО ТЯХ ДА ВКАРА В РЕД !! тОВА НЕ Е НАЧИНА ! НЕ СЕ ВЪРЗВАЙ НАРОДЕ !

Окога чакам това да се случи!Очаквам същото и от Найден Зеленогорски.Най-пос избрахме читави хора да ни управляват.

Тъкмо пък да е вярно!!!!

Е това нещо вече ми харесва!!!!!!!!

и произведен преди месеци Мерцедес С320. Цените и на двата автомобила започват от 100 хил. лв. АБЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ТОВА САМО В БЪЛГАРИЯ ГО ИМА

Ами на Орлов мост, откакто направиха еко-пътеката, не може да се слиза на спирката-посока Ц.гара- от вратата на рейса се препъваш направо в паркиралия автомобил

СЕНЗАЦИОННО - Land Cruiser V8 Executive само за 100 000 лв. Ниво на оборудване Executive включва: Постоянно задвижване на четирите колела (Full time 4Ч4) Понижаваща предавка (демултипликатор)

Fenomenalni uslovija za policejska korrupcia! Fantasti

ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТЕЗИ ВЪВ ФОРУМИТЕ, ОСВЕН НОРМАЛНИ ХОРА, ПИШАТ И ЧЕНГЕТА, САМОНАРЕКЛИ СЕ БИЗНЕСМЕНИ, ЛЕКАРИ МОШЕНИЦИ И ВСЯКАКВИ ГИЛДИИ, КОИТО БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ ПО ЕДНО ИЛИ ДРУГО ИЗКАЗВАНЕ. ЗАЩО НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАХТЕ ДО СЕГА??????. ВСИЧКО КОЕТО СЕ СПОМЕНАВА СЕГА СЕ РАЗВИВА ДО ДЕН ДНЕШЕН В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 65Г. ЗАЩОТО ВСИЧКИ ИМАТ КРАДЛИВИЯ БАЛКАНСКИ МАНТАЛИТЕТ И НИКОЙ НЕ ПОВДИГА ВЪПРОСА ЗА НИЩО. КОЙ ДА КАЖЕ НЕЩО???, ТЕЗИ КОИТО СА ПОЛУЧАВАЛИ ПО 12000ЛВ МЕСЕЧНО ЛИ, ЧЕ ТОПЛОФИКАЦИЯ КРАДЕ ДО ДЕН ДНЕШЕН, ЗА СЕГА ПО ВЪПРОСА НЕ СЕ СПОМЕНАВА НИЩО. БГ БЕШЕ МАФИОТСКА ДЪРЖАВА БЕЗ КОНТРОЛ И ГРАЖДАНСКО СЪЗНАНИЕ.

Това ми звучи като Скъпи мутри и мутреси, моля паркирайте правилно и няма да имате проблеми с прането на пари и доходите си от престъпния бизнес, с който се занимавате, ама много ви моля - и на това ако му викате държава..!

Е, това ако не е популизъм! Ако си е паркирал нормално няма разледване. Значи мутрите да внимават как паркират! Прост народ!

значи, богаташи, който са паркирали правилно, няма да им проверяват парите. Само неправилно пракиралите богаташи... Тва звучи доста тъпо бе

Крайно време беше...

Искам един от тези бизнесмени да ме вземе на работа,да ми плаща и осигурява на такава заплата,че след 2-3 год и аз да си купя едно бентли ! Това са престъпници и крадци!!!!....давали били работа....и за колко пари!!!!????? Боклуци !!!

Търсете придобитите с незаконни средства имущества в регистрите на КАТ/ДАИ и в Агенцията по вписванията. Иначе такива показни акции приличат повече на т.н. Комар по времето на Костов. Въздух под налягане.

А тези, които паркират нагло, а не са богаташи какво ще ги правим????

Ха.... недосегаемите пак ще си останат недосегаеми. Не ни хвърляйте прах в очите, моля. Проверявали ги, само ако си паркират неправилно скъпарската кола! Ами защо не ги проверите и без да са паркирали неправилно? Откъде са доходите им за луксозните коли, а за големите палати, а за апартаментите, а фирмите им платили са си данъците към държавата, изобщо платили ли са нещо към държавата? Ще стане, ама другия път...

АМИ ТЕЗИ БАНДИТИ С ЛИМУЗИНИТЕ ДЕТО СА СИ ПАРКИРА ЛИ ПРАВИЛНО КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИТЕ СИГУРНО ЩЕ ИМ ДАДЕТЕ ПО НЯКОЕ МИЛИОНЧЕ КАКТО ДОСЕГА ГО ПРАВИХТЕ

Всеки нагъл богаташ, който е паркирал лимузината си на непозволено място в София, вече е застрашен от цялостна проверка за произход на парите му, това съобщава в. 24 часа, като се позовава на информация от МВР. Според част от разпорежданията за нощните полицейски хайки пред най-лъскавите заведения на столицата всеки глобен собственик на тузарска кола, който се стори съмнителен на полицаите, ще бъде предаден на съответната данъчна служба. ---Уж всеки нагъл богаташ,обаче само ако се стори съмнителен!!! Абе тъп милиционерино!какво ли означава за теб някой да паркира нагло и да не е съмнителен !!!?...И същия този министър щял да се бори с корупцията !????

zatova xodete s Jigulkata:)

И с това МУТРИЗАЦИЯТА ще приключи успешно и милионерите ще паркират правилно...

искам реални наказания и затвор за нарушителите! иначе все едно нищо не е направено! след като няма накзания гаврата с държавата и закона продължава

Като си от тези дето са по-умни и по-работливи да беше отворил бизнес на Антарктида. Ми да, за к`во ти е тази държава масата селяни с коли за под 5 000 лв, и неудачниците.

Леле колко сте наивни и нещастни бе хора! Кой мислите , че финансира кампанията и убеди хората масово да гласуват за Бойко?Точно тези със скъпите коли и джипове.Тези дето имат достатъчно работници на които да заповядат за кого да гласуват.Защо си мислите , че Бойко ще ухапе ръката , която го храни или/захранва / с гласове?Такава е тъжната истина на всякъде по света и нищо няма да я промени.Богатите поръчват , а бедните плащат.Само комунизмът може да реши този проблем , но това е утопия уви.

Ами много лесно, извинителната бележка да върви заедно с амбулаторен лист. И с изпълнена рецепта! :)

всичко е въэдух под налягане.щом няма осъдени всяко чудо е за три дни

А как ще познаят дали са фалшиви тези бележки?Виж,за родителите съм съгласен.

Тия наши 'непростолюдни хора' - бизнесмените със спортните екипчета и комплексарските автомобили да се скрият някъде. Момчета ... в никоя друга държава няма да просъществувате , ама и на вас ще ви дойде времето. Държавните чиновници на които сте давали някога пари да ви пазят , ще си отидат от власт и ще хванете дедовия.

Точно така! Учителите са виновни за всичко! Да ги задължат да пишат неизвинени отсъствия, да не приемат фалшиви извинителни бележки, а родителите, които не се интересуват от децата си, да полагат обществен труд!

а ТИМ кога?

Абе що не отидете да се гръмнете.Вие сте най-големите цървули на България и точно такива като вас дето освен да си угаждате на гушите и да карате въпросните лъскави коли, сривате имиджа на страната ни пред Европа и света.Тъпанари!

Сега в София, скоро и в други градове ...

браво, Боко, само така. Навремето и аз правех акции КОМАР-КЬОР ФИШЕК. Не че имаше полза...

Сега в София, скоро и в други градове ...

Браво на Цецо Цветистя,браво на Бойко Борисов!Само така!