Главен инженер оглавява АЕЦ ”Козлодуй”

Димитър Ангелов е новият директор на АЕЦ "Козлодуй, обяви министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков.

Обратно в новината

Коментари - Главен инженер оглавява АЕЦ ”Козлодуй” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми що не идеш там да работиш? Щом цял ден ще пляскаш карти, не ти трябва да разбираш от енергетика и мениджмънт! И ще те бият с пара по главата! И як порцион ще ти дават! Само, че има едни дребни подробности, но те не са важни! Отивай да работиш там! И да не забравиш да подсетиш твойте братовчеди, че за игра на карти уволняват директно! Но това е съвсем малка подробност!

Е тоя министър е последващото юпи дето от нищо не разбира и сега е слязло от университетската скамейка.Освен откъде намериха талъв пелтек дето не може да върже две думи накръст.

Моля да не изказвате мнение без да познавате хората Аз съм работил с тях над 13 год. Просто са профионалисти до не знам къде И министъра не бърка ни най малко

Моля да не изказвате мнение без да познавате хората Аз съм работил с тях над 13 год. Просто са профионалисти до не знам къде И министъра не бърка ни най малко

ЧЕ Е ГЛАВЕН Е ДОБРЕ ,ДАНО НЕ Е ГЛАДЕН ЧЕ.........

до атомен инженер Чудно, как така - хем млади момчета, хем с опит. ТАКЪВ ФИЛМ НЯМА! Работя 15 години като инженер, знам за какво говоря.

Да не излезе само послушен лакей и слуга, защото от всички се знае за готвената от ГЕРБ+ СДС приватизация на АЕЦ Козлодуй?!

Ефретор ли е инженерот или генерал?

къв си ти бе...нямаш никакви комплекси... май на теб някой трябва да ти смени кухата тиква...

атомен инженер- takava specialnost nijama. A pak i zabravi da podskajesh, che nakraja shte trijbva i da se obesi, nali?

За мен е без разлика кой ще бъде!Напоследък упорито се говори,че гербаджиите са най....най...кадърни и навсякъде ще оправят нещата....Пременил се Илия..,но си е ТИЯ... Не вярвам на ушите си...,докато бат Бойко не направи нещата така,че като погледна фиша със заплатата,да видя ПОНЕ цифрата на средната заплата за България .Тава ще е добре и тогава ще кажа-НАИСТИНА ГЕРБзаслужава да е на ВЪРХА! А засега енергетиците са най-добре платени......какво да говорим за БЕДНИЯ МЕТЕОРОЛОГ....-БАН..

Ей внимавайте кого слагате да не гръмне централата че оставаме без ток...а все пак изп.директор изпълнява административни функции той в технологията не се меси..а този поне знае и техническите особеностти на централата..но и той е бил с тях, и той е крал и той е бил на една маса с тях...значи е от тях....тотално трябва смяна на всички бордове и директори на държавните предприятия..рязане от корен за да се смени системата...иначе Бойко си обречен на провал..ще те провалят тези които оставяш на власт слушай мен сега и няма да сбъркаш-махаш вмсички началници на всички нива в министерствата и в държавнните предприятия и структури...слагаш млади момчета нахъсани с опит и езици...даваш им големи заплати по 10 000 лева и махаш бордовете...те ще служат вярно на държавата..ако не и тях ги гилотинирай ...рязане от корен...иначе няма начин...всичко е пропито от корупция и лъжа и кражби и измами....вси чки са за стадиони и да ги метне Пиночет...евалла на Пиночет ейй Бойкоооо смели ги бе...махни бордоветеее стига са яли готованковците....

и двамата са свестни хора и отлични специалисти

Не го познаваш и точно това ти е проблема.Иначе можеха да поканят и теб, ако слушкаше бате Бойко.

Поредното нагло безсрамие на управляващите да изгонят кадърния за да сложат на негово място гербаджия. Засрамете се, втори месец само това правите вместо да работите. Нагли и безочливи некадърници, дошли на власт с помощта и парите на заинтересовани извън България структури.

Прочети първия коментар и ми се обади.

Димитър Ангелов също е много добър специалист в АЕЦ, както и Иван Генов. Единственият проблем на Иван Генов, обаче е, че Румен Овчаров му е кръстник, и явно няма как ГЕРБ да го оставят повече на този пост.

ЩОМ Е БИЛ ГЛ. ИНЖ. НА 5 И 6 БЛОК ДО СЕГА ЗАЩО ДА НЕБЪДЕ И ИЗП.ДИРЕКТОР.ИНАЧЕ НЕ ГО ПОЗНАВАМ.

много си тъп ама тръгна на всички да намираш кусури. Двамата различни са- ДА Иван Генов - 29 г. стаж и Димитър Ангелов 28 г. стаж. Каква младост какви 5 г.?! Май ти си чел, недочел...

е то и Бойко бил доктор на науките де)) смпешник

този гл инженер не е ли познавал Генов?

Абе ясно крали са яко.

Само се кляфкате 1. Ангелов - 28г. СТАЖ в АЕЦ. 2. Генов 29г. СТАЖ в АЕЦ.

Какво дете човекът е над 55 г, нещо се бъркаш май...

До 7777... - Младоста не порок. До haha - мога да коментирам всичко защото съм тъп. До granatik - първо чети, после осмисли и тогава пиши - става дума за давама различни човека.

ГЕНОВ Е ИЗПЕЧЕН МОШЕНИК,ТАКА ЧЕ ВСЕКИ ДРУГ Е ПО-ДОБЪР ОТ НЕГО.ПОДПИСКА ,А?СИГУРНО ПОДТИКВАНА ОТ ТИЯ,ДЕТО ПОЛУЧИХА ПРЕМИИ ПО 200 000ЛЕВА.АЙДЕ НЕ НА МЕН ТИЯ.ДРУГИТЕ МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ,НО НЕ И ХОРАТА ,КОИТО ГО СРЕЩАТ ЕЖЕДНЕВНО.

От трън та на глог :)

това дете се дипломира преди 5 год.и ще става директор кой знае на кои е човек аз имам колеги от ту-софия които работят от 10 г.

На гербарите честито! Нов гаф на Яйцеглавия.

da go eba....

А пък тоя Генов реве като п--ка за ...!Ами никой не е венчан за поста си, пък макар и 28 години да е работил за това предприятие!Ако е слаб мениджмънта, т.е. не си бил адакватен на ситуацията и предприятието ти вместо да носи ххх млн печалба го оставяш да линее- ами не ставаш бе братко за директор?!То не е само да се изпъчиш пред колектива и да се направиш на велик, едно предприятие е и цифри, това е съвременния мениджмънт в условията на ПАЗАРНА икономика!Сори!..

Molq popravete imeto na dosegashniq nachalnik.....Poluch se e mix ot imenata....