Борисов преговаря с Барозу за европарите

Министърът на външните работи Румяна Желева съобщи, че на 9-ти и 10-ти септември делегация, начело с премиера Бойко Борисов ще проведе разговори с председателя на Еврокомисията Жозе Мануел Барозу.

Обратно в новината

Коментари - Борисов преговаря с Барозу за европарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Wapros.Koga 6te minete iz mlakite gradowe da naprawite promianata.Tuka edni komandwat ot 10 godini kakwo triabwa da naprawiat normanite hora 4e da sa6testwuwat po dobre sled kato w malkite gradowe samo lajat horata 4e 6te otkriwat tazi firma ili onazi i posle ako ne sa te na wlast zamraziha wsi4ko za neopredleno wreme.I ostawiat da te komandwat staria aparat.Wpro4em ima dosta hora i waw wa6ata parita ot starata w malkia grad kak da im imame dowerie na tezi sa6testwa pri uslowie 4e se znaem

Благодаря за вниманието! Доста грубо и невъзпитано, ама нейсе... Амеби са тези, дето грачат едно и също след ръководителя Бойко без да мислят. Това фалит, това дефицит, това излишък за нищо ги нямате. Както и милиардите. Айде много ви здраве! Снимка няма да прилагам, защото не съм свободна. ;) :)

К'во си заграчила Как Орешарски ще каже подобна простотия, че държавата е фалирала?!? Той е умен човек, не папагал с проветрен мозък. Не виждаш ли какво става около теб, ма тъпо! Та те питам, ти изобщо мозък имаш ли? Гавка с гавка непроветрена!

Не само си ядосана не на когото трябва, ами си и глуха, сляпа и тъпа!!! Що не пуснеш 1 снимка, да те видим, как си рендосана и отвън.

Гавка ви е изпила акълите... Как Орешарски ще каже подобна простотия, че държавата е фалирала?!? Той е умен човек, не папагал с проветрен мозък.

Не ти ли стигат като доказателства и факти, бюджета на страната на МИНУС, а и еврофондовете спрени!?

Ами Орешарски го каза по ТВ-то на срещата с Борисов и новият финансов министер! На него нали му ВЕРВАШ???

Кой доказа че реалността е такава - фалирала държава??????????? Никой, само приказки и оправдания. Искам доказателства а не злоба. Искам като се говори да се гледат фактите. Нима Вие него искате? Времето тече - нито факти и доказателства нито работа,

Е, каква е реалността? Крадците от Триглавата са държавни престъпници, нали!!! За затвора ли са?! За затвора са!! Значи не е възможно както казваш Е оставете Станишев и сие на мира вече.

Днес разбрах от моите доброжелатели, че съм идиот и тъпа кратуна. До тук добре! Но, че е невъзможно да ти изпълним желанието да не споделиха и поне малко от своя акъл и че си тъп и упорит Нима съм казал нещо невярно? никой не може да ти помогне!

Ако всички гласували за ББ са като Вас не се учудвам на коментарите, Никого не съм нападал а реалистично гледам на нещата. Дано и Вие преодолеете злобата и видите реалността.

Е оставете Станишев и сие на мира вече.( тук точи сълзи и сопли) Трябва работа а не оправдания. Ей точката, ами това им е първата и най-важна работа, да изринат крадливите боклуци от всякакви ключови позиции! Нали затова гласувахме, бе, не помниш ли вече?! Борисов да търси отговорност на Станишев и сие, на Доган с обрачите, на мадридския крадец с крадливите дупета за 8 годишното разграбване на България и опитите да бъде обран ЕС!!! Да, и Дойде време............ както казваш

Барозу знае ли?

Държавният резерв от 4 млрд.лева през 2005 сега е 8 милярда.Когато Б.Б. го направи х2 ела и ми се обади!Този човек само блъфира,че работи,повярвай!Пред обяд е на карате,а след обяд на футбол и обратно.Ще ни се стъжни,но като сте прости като него...

Днес разбрах от моите доброжелатели, че съм идиот и тъпа кратуна. Жалко, че не споделиха и поне малко от своя акъл. Уважаеми, не разбирате ли, че обиждате самите вас. Нима съм казал нещо невярно?

Я, стига глупости! Мис Свят ли трябва да е? По-важното е, че госпожата не е и никога няма да е дипломат. То не е като да пишеш само доноси срещу страната си.

Че кой ще иска да преговаря с нашия външен министър, като го види лично. Има си правила в голямата политика, бе Бойко - външният министър трябва да е не само ерудиран, с перфектни обноски и дипломат, но и да има представителна външност, нямам предвид красива външност. С този крокозъбел, дето си го назначил, отсега обричаме външната си политика на провал. И аз да съм на мястото на Барозу, Саркози, Меркел или, който и да е там, ще гледам набързо да претупам разговорите с г-жа Желева. Ми то не се гледа, бе хора. Жал ми е за нея.

Андрешко, ти имаш комунистическо съзнание, че държавата е светая светих, а частника чука частно и е крадлив. Не си даваш сметка, че държавата е най-големия крадец като с преднамерено високи данъци и такси ограбва частния бизнес и трупа безмислен излишък. Добре, че някои частници успяват да си спестят от крадливите държавни данъци и да си спасят бизнеса и да създават работни места. Иначе държавата да е фалирала.

а о у Брюксел убуу- шоколадни магазинчета, пикащеи момченца( направо в синхрон със серящи такива посетители делегационни), после в ЕК мазни усмивчици и накрая един четвъртит буй отзад и здравей България)))))) има да се пулят Миленчо и леля Лора))))

Не ми харесва израза ...ще моли.... Лозето неще молитва, а мотика. Дано да са подготвили разумни и конкретни планове и доводи, с които да убедят Брюксел за отсрочка.

Копираме ББ когото ревностно защитавате.

ква стана тя нали тук уж ЕНП това онова косми ми пораснаха на ушите да слушам колко милиона и милиарда му дали на пожарникарчето от Европа, пък ква стана тя и тая фитка - заместник на ЕНП за къв чеп се хили от снимката не ми ясно гаче ли щото се пълни торбата на Евр(оп)еския съюз май)))))))

Хехехе никой не е длъжен да подрепя сляпо който и да е! Като няма резултати ББ ще си ходи по същия начин както НДСВ!!!

АМАН ОТ ВАС ТЪПАЦИ.ДОБРЕ ЧЕ НЕ ВИ ПОЗНАВАМ.НАСРАХТЕ СЕ ВЕЧЕ С ОПЛЮВАНЕТ НА ББ.ТОЙ ЛИ ВИ Е ВИНОВЕН ЧЕ СТЕ СЕ РОДИЛИ ТАКИВА НЕЩАСТНИЦИ.Я МАРШ ДА РАБОТИТЕ,СТИГА СТЕ ЛЕЖАЛИ И РЕВАЛИ

За да се доближи България към Европа, трябва от всички да се разберат няколко прости истини:1) В Европа не дават пари без ефективни резултати от извършена работа, независимо кой ги иска и как се подмазва - там всеки сам се стреми преи всичко към пари и към печалби; 2) Всяко едно евро е много ценно, защото е продукт от ясен разчет на време, средства и вложени труд и пот; 3) Няма елитна и неелитна работа - всяка работа, щом има кой да плати за нея, е важна; 4) Всяка една работа трябва да се върши точно по предписание, точно според срока, точно по предназначение, а не подобно и приблизително; 5) В развитото социалистическо общество можеше да мине с много девизи, лъжи и симулация на труд, в развитото капиталистическо общество - не може - там се гледат само резултатите, тоест това е едно общество на резултатите и който дава слаби и лоши резултати, загива!; 6) В капитализма има конкуренция и само който активно се променя според конюнктурата и предлага повече качество, повече услуги и всичко на възможно най-ниски цени - само той остава на пазара и при него отиват клиентите. Застраховани и презастраховани няма, спокойствие и сигурност - също няма! Всеки ден, всеки час, всяка минута при капитализма означава борба за клиенти, борба за задоволството на клиентите, за подобряване на цените и за повишаване на резултатите. Заради това капитализма се разви и отиде така напред, а соц. лагерът си остана на опашките за банани и чакаше по 20 години за по едно жалко Трабанче и една нещастна панелка.

От ЕС не видяхме никакво добро. Е, някои хора да, но не и народът. Е, за тия някои хора става въпрос да върнат откраднатите пари, та да можем и ние да видим нещо добро от ЕС, я пътища, я нещо друго за каквото са били отпуснати! А не комунисчетата да крадат най-нахално по стар навк и Европата, както ни крадат нас от 1944 год.

Е оставете Станишев и сие на мира вече. Трябва работа а не оправдания. Цял месец не свършиха за 0.5 стотинки нищо освен да си увеличат заплатите. Да бяха действали по належащите проблеми а не да се ровят из кламерите. И за тях щеше да дойде време защото документите са налице. Ама не би........ Сега да бъдат добри да носят отговорност за бездействието си. Нали се биха в гърдите как могат да я носят. Дойде време............

Ако ще ходят Бойко да отиде сам, без Желева. Желева да го замества тук, но не в Европа. А че това е само една топурдия и децата заят, за да може Бойко след това да се бие пак в гърдите: Аз съм Тарзан!

Борисов ЩЕ преговаря с Барозу.Това трябва да е заглавието.И ТИШИНА БЕ НЕЩАСТНИЦИ ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА ДА СВЪРШИ НЯКАКВА РАБОТА,НАЛИ НИЕ СИ ГО ИЗБРАХМЕ СЪВСЕМ НАСКОРО.

Ти изобщо не знаеш много, трай си!!

Трай, бе! К'во искаш? Триглавата измет 4 години управлява и преди това крадливото нищожество още толкова! За 2 м. никой не може да ни оправи, но поне се започна с лова на крадливите!!!!

Няма нужда Монк_ата да пие никакви хапчета, защото е напълно прав. От ЕС не видяхме никакво добро. Е, някои хора да, но не и народът.

Е, да Санишката го бие по тъпота!!! Препрочети защото сме социалисти и нунчай спокойно!

А бе не знам кога комунистите са искали да ни присъединят към друга държава. По скоро това го направиха сега като ни присъединиха към крадливия ЕС, който ни ограбва всячески.

Цяла делегация от 10-20 човека отиват да си напазаруват за наша сметка в Брюксел. А аз гласувах за тези мутрафони, защото мислех че са по-различни. Време е за нови избори.

Майко мила, какви ли ще ги натвори и този път и с думи, и с дела. Като го слушах за вещиците какви умни тълкувания даваше по спомени от баба си, извода е един: миличкия ви ББ освен задължителното от учебниците друга литература не е чел, но се съмнявам да предполага дори, че някой хора го правят за обогатяване на общата си култура, а не с цел политици да стават и с мераци държава да управляват.

Маанете ги парите; вижте колко хубава е тази мацка!

акъл, интелект и фасон!!!!! ето това ме съсипа - аз акъл у другарите не виждам, или поне акъл, достатъчно, за да се сетят, че си имат родина и сънародници, за които да се погрижат, а не да ги оставят да тънат в мизерия и да се чудят как и залъка от устата им да вземат, интелект - и той винаги им е бил в дефицит, но отново само по отношение на нещастната им родина и още по-нещастните им сънародници, а за фасона може доста да се поспори, трудно ще откриеш фасон в селски отрочета, които са избягали много надалече от селото (в отчаян опит да го забравят), но някак селото не е мръднало и на йота от тях и прозира отвсякъде или мишоподобни недоразумения, които предизвикваха позиви за повръщане у мене, всеки път, като ги видех. Не че ББ изглежда по фасонлия, или по-умно, но поне като тях изглежда, а дали обича народа и родината си, това тепърва ще видим, но другарите, комунисти, не обичаха родината си, основен факт е, че винаги са се стремели да я направят част от руската държава, а това си е чиста проба национално предателство, което не може да се отрече!

Нека припомня на всичките малоумни червенотиквеничковче парите от Европа бяха спряни при управлението на Станишев заради поголовните кражби,което си е престъпление спрямо нацията,особено в условията на глобална криза.

По-добре се изключи, дръпни шалтера! Хапчета мога да ти дам, но акъл не мога да ти набия в тъпата кратуна! Ех, ако можеше!!

Желева,заради такива като теб и Попова електората на ГЕРБ намаля с 5% за един месец!

много интелигентни коментари (хуа хуа )

България да не се моли, а да напусне ЕС. Тогава ЕС ще й се моли. Само Русия може да направи нещо съществено за България. Не си ще и хапчетата!!!

KOMUNIAGI, ZASHTO NE SI NAPRAVITE FORUM SAMO ZA VAS! Ot zatvora, zashtoto vsichki ste za tam!

Е, Триглавите и Бойко не може да ви спаси, дори и да иска! ЕС си има лостове, скоро, много скоро ще ги усетите!

Бат'Бойко ще слага наколенките и ще пада на европата и .... ще отложи 2-3 месеца и голям герой ще се пише. Това ЕС не станали ясно че нема да го бъде. Ама ние пак се врем... те и затова не ни искат, ама и аз не им искам нито доматите нито колите им /много ниски ги правят бе стърже ми пода/ Искам пак да карам лада и бензина да е пак лев

Бойко Борисов кой осъди досега за присвояване и крадене на европарите изчезнали в България, че да ходи да моли за доверие и да иска още пари!?!? Какво направи новото правителство, че да му повярват всички в БГ, а и тези в Брюксел, че кражбите са спрели? Само шум до небето. Преди да има осъдени и конфискувано имущество от бивши депутати и бизнесмени, аз лично се моля тези от Брюксел да проявят здрав разум и да спрат да наливат милиони в БГ, защото нищо от тези пари не стига до обикновения българин (70 евро пенсия,300 евро заплата и то замразени за четири години напред!!!). Единствената последица от евро милионите е, че се оформят олигарси с чудовищни лични банкови сметки, с които после никой не може да се справи.

EU niama da dade nikakvi pari dokato tezi, koito sa krali ne si polu4at zaslujenoto - prisydi , globi ,konfinskacii i pr.

Естествено, че ги включвам! Как мога да изключа ДС доносничетата, крадливите дупета, потомци на алчни комуняги! И ако беше прочел по-внимателно вместо да зацикляш на плочата: Империализмът е виновен, капитализмът е виновен, Костов е виновен, а и последен писък, Борисов е виновен, щеше да забележиш, че става въпрос за Триглавата

Бойко Борисов кой осъди досега за присвояване и крадене на европарите изчезнали в България, че да ходи да моли за доверие и да иска още пари!?!? Какво направи новото правителство, че да му повярват всички в БГ, а и тези в Брюксел, че кражбите са спрели? Само шум до небето. Преди да има осъдени и конфискувано имущество от бивши депутати и бизнесмени, аз лично се моля тези от Брюксел да проявят здрав разум и да спрат да наливат милиони в БГ, защото нищо от тези пари не стига до обикновения българин (70 евро пенсия,300 евро заплата и то замразени за четири години напред!!!). Единствената последица от евро милионите е, че се оформят олигарси с чудовищни лични банкови сметки, с които после никой не може да се справи.