Назначиха нов шеф на Гранична полиция

Новият директор на Главна дирекция "Гранична полиция" е Захарин Пенов, съобщи днес вътрешният министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Назначиха нов шеф на Гранична полиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С това назначение Цветанов показа, че има желание нещо да се промени в Гранична полиция и то в полужителна посока.Мисля ,че е стойностен човек.

za tova bezumie na cvetanov,nqmam dumi!!!!!!!

tova e nai zlobniq i otmastitelen chovek koito nqkoga sam poznaval,nqmam dumi za tova naznachnnie na ministara! negovite hora sa pod kriloto mu i kakvoto i da izvarshat se spasqvat-za ostanalite se4!!!! tova e fakt! neka ministara napravi proverka!

след многото издрънкани глупости ще добавя само едно Пенов е завършил политическия профил на ВНВУ след което е назначен като ЗКПЧ на ГЗ в Драгоман по това време 1986 САМО НАЙ ГОЛЕМИТЕ ВРЪЗКАРИ можеха да си го позволят

ти въобще можеш ли да четеш? или си пишеш колкото да се навираш в действие. написала съм ДЪЛГОГОТДИШЕН СЛУЖИТЕЛ В МИТНИЦИ,а не митничар,военен или полицай. ПРОЧЕТИ ПЪРВО СТАТИЯТА,А СЛЕД ТОВА СЕ БУТАЙ В ШАМАРИТЕ.ОКЕЙ???

Цецко,прибери си вересиите!Каква ли длъжност ще измислиш за И.М.? Ти се сещаш за кого става въпрос.

Какво ревете тук ??? Не е ли най нормалното нещо шеф на ( в случая ) Гранична да е човек завършил и РАБОТЕЩ в системата на гранична полиция ???? Мислите ли ,че имат много общо работата на полицейско управление с тази на заставите да речем ???? или примерно според вас може ли човек работил като шеф на РУ на МВР да се занимава с морска граница.....???? Ами помислете малко като пишете.Всеки седнал тук и лае ,колкото да каже нещо.А до ПОИЦАЙ - Всички помним около 91 година как се ставаше полицай.Трябваше да имаш диплома 3 и не бяха необходими връзки, нали ?? Без да обиждам никой ,но ако ви пуснат да правите тест за интелигентност....

Защо не оставите човека да видим какво ще свърши и ако не свърши нищо тогава го плюйте.

Тоиа,боклук зашто не го проверите каде са изчезналите цигари от РГС-ДРАГОМАН,всичко се потули въоражен маж нападна граничен полицай този месец Пенов с неговата мобилна група не го хванаха полицайа е оште в болница въоражениа похитител се разхожда в района на свобода онйа ден се самуби негов служител Пенов стьва Директор жана по времето на Румен Петков-4год.и сега продалжава каналите на Пенов са трафик на хора и дрога сега спокойно ще ги върти браво Цветанов колко си хитър!!!

AMA DRUGARI KAKVO SE 4UDITE 4E E VOENEN. VAV -VIF-OT 6 GODINI VOENEN / PLKOVNIK OT REZERVA/PODGOTVIA KADRI ZA POLICIATA.XA XA XA-VELIKA DARJAVA SME..........

Човека е завършил Военно училище 5 години за да стане офицер в МВР с завършен обикновенно с ВИФ или педагогика и 6 месечен курс се ставаше офицер. Така че наистина беше правилно че им взеха званията на тия палячовци. Колкото и да се пенят генералите от МВР с манталитет на учителка не можеш да се справиш с проблемите в държавата. При сформирането на българската полиция преди 130 г. изискванията за стражар/българската дума за полицай/ са били да знае да чете и пише. Поицай ако си наистина такъв явно в България в момена критериите са по ниски от преди 130 г. Армията възпитава в добродетели полицията бди да не се нарушават. Другото са комплексарщини на вифаджии и учителки.

Напуснах, защото не успях да направя това, което и ти смяташ, че беше необходимо да направим за държавата ни. Другото е думи и смешен плач на лапачите.

Премиерът Гойко чрез дясната си ръка министър Цецо създава организиран хаос в държавата, за да може да граби и ТОЙ на спокойствие - без конкуренти от партиите. След Тато и Дедо се сдобихме и с Батко. Честитио!

Тези ти думи би трябвало да са придружени от тежка въздишка, ако си даваш с/ка, че именно за да не си свършите работата, беше приведена в този състав (унищожена) армията.

Тези ти думи би трябвало да са придружени от тежка въздишка, ако си даваш с/ка, че именно за да не си свършите работата, беше приведена в този състав (унищожена) армията.

До: запознат . Човече , ти си като баща ми (лека му пръст). Защо по дяволите не сформирахте една военна хунта , веднага след 89 - та и не избихте до 9-то коляно помиярите псевдоконунисти , агенти , ЦК на БКП и всякаква такава плевел? Ако го бяхте направили , сега щяхме да сме на много различно положение и нямаше да си плачем по чатовете и блоговте , защото на всички е ясно , че помиярите от едно време продължават да ни цицат докато имаме кръв и живот. Щях най-искрено да се радвам , че няма да ми се налага да слушам плачливите монолози на птаицата Жени Живкова , как помияра мръсен правешки (дядо и ) бил почти светец , защото отдавна щяха да са и изнесли 20 години. Никой нямаше да ВИ се сърди , дори и само заради ЧЕРНОБИЛ.

Това е! Ерзац работа! Незабележим! С фатмашки манталитет! Трудно мисли! Тегава му е приказката! Не знае езици! Мероприатията свързани с Шенген са му тъмна Индия! Е, не е завершил за учител по физкултура! ... Но пък е послушен, изпълнителен и наш!

Хей хора. ПОИЦАЙ e много прав защото сигурно не всеки от вас има началник ВОЕНЕН.Те са супер но по добре да не са ти в къщата,защото когато господ раздавал акъл те били под моста на учение.

На аерогара София гранична полиция неразполага дори с един ксерокс. Не е ли срам и позор за страна в ЕС? Взимат ти пълномощните в оригинал и край. Няма къде да направиш копие,на терминал 1 и отивайки с такси до терминал 2 се оказва,че само до 19.00 часа има кой да ти извърши услугата и оправяи се както можеш.Нелюбезността на служителката ме смая. Дано новия началник намери малко пари за едн ксерокс,ако ли не ,то пътуващите ще съберем помощи та да помогнем на бедната институция.

пенов ще съсипе гранична полиция тотално вижте какво е останало от калотина познавам го много добре

като е толкоз оправен що досега не оправи нещата-този същия Пенов назначи свой хора по границата /на флашките/без образование и стаж по специалността -няма ли толкоз учени деца та си назначи пенсиенерките по гишетата.Същият е и той както всички други-проверете дали всичко му е наред в Драгоман и Калотина.

До сега контролираше контрабандата на цигари през западната граница,от сега нататък през всички граници цялата контрабанда!

Жал ми е за човека,защото от тази камбанария от която идва, не съм убеден,че има капацитет да се справи с Шенген!Красимир Петров имаше и опит и поглед от национален мащаб!Дано да не съм прав!

minete s cujda registrasiya prez malko tarnovo i vişte kakvi ruşveti vartyat mitnicatite i politsayite ...........

Ех,тази Калотина е златна мина.А да видим, за месец да ли,ще промените нещо.Минавам често и промяна няма.То небеха мобилни,контроли,рад и всякаква сган се нагуши като за последно.

Ха той човека от 86 г работи като полицай на границата те се хванаха за това че бил военен.А този първия АЗИЯ даже му вика митничар.Не се научихте кой е полицай кой е митничар и кой е военен.

Запознат съм с процеса на обединяване на бившите Гранични войски /Войски на МВР/ и бившето Второ главно, отговарящо за КПП -тата. Беше извършено механично сливане, в което надделяха корумпираните ченгета на ДС. Отстранени бяха много достойни и годни офицери от ГВ под предлог, че важните тук са оперативните работници. С една дума някой имаше за задача да запази корупцията на КПП -тата, както си беше и преди 1989 г. Нещо повече, те се превърнаха в основно корупционно звено на партийните олигархии. Сега вижте, тук, колко жлъчно се атакува военен човек, служил на границата. Не с факти, че е негоден, а с това, че е военен. Убеден съм, че това са същите бивши ченгета,на които им посягат на далаверата. А тя е толкова голяма, че те са склонни на много по-безкомпромисни ходове от писането в сайта. Да се радват, че когато настъпи мъгливото време много като мен с цивилно образование, но служещи в ГВ, а не в ченгеджийницата, напуснаха с достойнство и чест и днес вместо Пенов, можеше да е е някой от нас. Тогава щяха да вият повече от кърмилницата си БКП, но не в името на отмъщението, а в името на народа и държавата ни. Тези пари на границата са парите на бащите и майките ни, а не на мошениците със звания без пагони ! Цветанов, действай смело !!!

ДО ХХХ-правилно, да се закрие като сте тъпи! само хора с военно образование ще оправят нещата.

kakvi sa tesi torbitschki pod utschite mu babrezite li sa mu sle ili ot alkohola da mu e na dobar pat

ДО ХХХ-правилно, да се закрие като сте тъпи! само хора с военно образование ще оправят нещата.

първо се научете да си пишете името на професията, чак тогава коментирайте. второ, не познавам човека, но от написаното се вижда, че е започнал службата си във вашета система, така че има поне достатъчно опит. и не на последно място никой не ви е виновен, най-малко пък военните за имиджа, който успяхте да си изградите през годините.

а в Драгоман имало ли е курупция???

За неусведомените - Гранична полиция, респективно Гранични войски винаги са били към МВР. Аз също съм завършил посоченото военно училище и работя в МВР вече 14 години, но това не ме прави поредния прост военен. Компредне? Като не знаете, поне не плюйте по хората!

Не плюй срещу военните, момче! Само от нас все още срещате някакво уважение. Другите не ви бръснат за слива. Докато вие си стоите само с по една полицейска школа в Симеоново (които я имат), военните се образоват. И военните са в пъти по-умни от вас. Ако ни остават да ви свършим работата, ще я свършим няколко пъти по-добре. С корупцията може да приключим най-много до месец. Хайде да си имаме уважението!

Който иска да разбере нещо за новия директор нека се разходи до драгоман и калотина и ще му стане ясно що за човек е Пеновл.

Да се закрие Академията в Симеоново след като на ръководни длъжности в МВР се назначават хора завършили военни училища.

Докога полицейски структори ще се командват от военни. Да каже новият директор на ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ каква е разликата между преписка, прадварителна проверка, дознание и следствие и едва тогава ще считам, че попадението, т. е. изборът на ръководството но МВР е точен!? Имам преки впечетления - освен тъй вярно слушам и заповядайте тези военни нищо друго не знаят.

Всеки влизащ в страната ТИР оставя на граничния полицай от ПЪРВА БАРИЕРА неписана входна такса от 5 до 50 евро (ресто не се връща). Новия началник да внимава как ще ги разпредели, защото на денонощие само през едната ни граница минават около 600-800 камиона по средна ЛЕПТА от 20 евро по 30 дена и какво прави?????.........4 000 ЕВРО само за един месец. А колко входни точки имаме????

Граничари,стягайте чепиците,слагайте каските и раниците и бегом към Варшавския договор....Само не знам тоя кадрови военен как ще вкара Гранична полиция в Шенген.Жална ни майка при преминаването на граничните пунктове.Ще ни върнат в Съветския Съюз.

ДО КОГА В МВР ЩЕ БЪДАТ НАЗНАЧАВАНИ БИВШИ ПРОСТИ ВОЕННИ ?! ЦВЕТАНОВ И ТИ СИ СЪЩИЯ ГЛУПАК КАТО МИКОВ !

Всеки влизащ в страната ТИР оставя на граничния полицай от ПЪРВА БАРИЕРА неписана входна такса от 5 до 50 евро (ресто не се връща). Новия началник да внимава как ще ги разпредели, защото на денонощие само през едната ни граница минават около 600-800 камиона по средна ЛЕПТА от 20 евро по 30 дена и какво прави?????.........4 000 ЕВРО само за един месец. А колко входни точки имаме????

проверете господа управници като дългогодишен служител в митници драгоман колко къщи,имот,коли и т.н.има той и семейството му и тогава хвалете. както се казва в старата поговорка-умря този дето ме хвалеше и започнах сам дА се хваля. чакайте малко и този ще напални хазната.СВОЯТА ОБАЧЕ.САМО ТУК В БГ Е НОРМАЛНО ДА Е ТОЧНО ТАКА.

12