Общински съвет обвини кмет в далавери

Кметът на Казанлък Стефан Дамянов е нарушил Закона за обществените поръчки (ЗОП) - това се казва в официално съобщение от пресцентъра на Общинския съвет в града. Според пресаташето на местния законодателен орган Петя Кефалова, Стефан Дамянов е нарушил закона при изпълнението на проекта за канализацията на квартал „Христо Ботев" в Казанлък.

Обратно в новината

Коментари - Общински съвет обвини кмет в далавери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съветниците от ГЕРБ са петима и са с кмета, ДПС и НДСВ в този ОбС. Нали, разбирате защо Дамянов харесва Кьосев и сие, а и другите петима - двама Доганови и трима жълти. Тези са общо 10 съветника, които неизменно са с него. Другите не харесва, понеже работят, четат, планират, контролират, както повеля закона и искат кметът да се отчита! А, той не иска! Не ви ли е любопитно защо? Вече поредна година все е така тук в Казанлък! А вие някакви си демодирани, извън центъра приказки за хора, дето са далеч..Гледай наблизо и с лупа, че е доста страшно?!

Съветниците от ГЕРБ в Казанлък са с кмета, ДПС и НДСВ! Да се асфалтират улиците в общината го реши ОбС с приемането на бюджета, а не кметът! Но както виждате в Казанлък асфалтиране не е започнало още. Може би през зимата ще почне? На вас май не иска да ви стане ясно, че този кмет иска да управлява сам, за него демокрацията не е дошла! Всички добри дела са станали с решения на ОбС, но както разпорежда кмета-лошо ли е, ще кажем, че е виновен ОбС! Питайте служителите на общината. Зарежете тия остарели приказки, вижте новите схеми, разработени от народния любимец! Това са нашите пари, които той би трябвало да управлява!? А, не да троши!Как така един кмет няма да се отчита по правилата 20 години след комунизма!

В града има 9 или 10 общински съветници от ГЕРБ, интересно защо не вземат никакво становище и се съгласяват със Самарски.

Миме, Явно съотношението е в долните граници на всеобщата практика :)

От години общинските съветници ВасилСамарски/БСП/, Георги Каличков/РЗС/ И Джамбазов/ФАГО/ са във война не само с кмета на Казанлък, но и с всички кметове в общината. Заради личните си интереси забравиха политическите си различия и факта, че не са избрани мажоритарно. Първия е общинския съвет, но хората са гласували за БСП, а другите двама са там с купуване на гласове, и ако сега има избори те няма да са вътре. Общинските са единодушни само при разпределение на общинските имоти. Самарски се изживява като най- важния в града. Жалко е, че няма сила с която да се прекрати този мандат, че да не се спира развитието на града и общината.

Прави са хората, които казват, че кметът си е баш кмет и работи само за Казанлък, а не за себе си. Но има един Общински съвет от педерасти и гейове, които искат чрез Съвета да осъществяват бизнеса си. С минималните средства, с които разполага Общината, кметът Дамянов асфалтира преди Празника на розата ул.ул. Орешака, Бузлуджя, П.Д.Петков, Юнашка, Опълченска, П.Берон, Перник, Иречек и целия бул.Освобождение. рославеното комунистическо село Енина, на 5 км от Казанлък, което е сварталище на мутросмени и Добромир Гущеров, не иска да си закърпи дупките по шосето за Казанлъкь чака Дамянов да ги запуши, а те да си фиркат джиповете.

Гороломов е пич! Продаде една сграда на комунягите и си купи количка. Бизнес, братче!

Извади един Т- 62 и стреляй по себе си, пич! Легенда: Р.Д. Румяна Друмева В.С.- Васил Самарски

Г-н Дамянов е, както казват висока топка. Дай боже на всеки български град такъв управник- човек с мисъл и с далновидност. А за другите, Бог вижда всичко. Прокурорите- тоже??????

Кмете дай пак на ония мошеници от Стара Загора да асфалтират.И кажи колко пари взехте от дебелогъзата от СБС.Нали знаеш,че няма тайни.

Мисля, си че досега Казанлък не е имал по-успешен управник и имайки предвид това, което той успя да направи, никак няма да се учудя, че тежкия проблем с асфалтирането на пътищата нарочно се бави благодарение на великия общински съвет

Живял съм преди доста години в К-к. Но това което се направи за града през последните 5-6 години за града е направо умопомрачително! Такова голямо преустроство не съм установявал в други градове. Сигурно затова казанлъчани гласуваха повторно доверие на този кмет и доколкото си спомням за този мандат постигна най-голям процент гласували за кмет в страната. Така, че корумпиран ....?!!! Абе и аз искам в моя град да имам такъм корумпиран кмет, а не ...гербер изпаднал в нарцистичен захлас.

кмета е готин! но с този общински съвет.....няма оправия!

Учудва ме, че чак сега заработиха лайнометите. Предни мандат на кмета но с друг общински съвет ще се помни дълги времена от хората в Казанлък. Градът стана наистина чудесно място за живеене, и то благодарение на упоритоста точно на този кмет, изпозвайки военият си инат може би. За сегашният си мандат основното му обещание беше да оправи луните пътеки, наричани улици - но с този общински съвет, преобладаващ с представители на казанлъшки бизнес образувания няма да се случи май :(

Ех, Петя! Дай газ! Хайде, Васко- засвири на глас!

Медалът винаги има 2 страни - борбата в Казанлък между Кмета и Общинския съвет тече вече 2 мандата. За хората в града обаче е важно друго, как се промени облика на централната част, как изглежда модерният новоизграден парк в кв. Васил Левски. Все неща инициирани от активността на корумпирания кмет. От друга страна абсолютното безхаберие на Общинския съвет по проблемите с пътната настилка в целия град. Вместо да си вадят кирливите ризи - да вземат да пресфалтират, защото скоро, за да караш в иначе красивия Казанлък, ще е необходимо да си собственик на луноход.

Защо се пускат непроверени новини. В Казанлък някои от общинския съвет В.Самарски/БСП/, Г.Каличков/РЗС/, съветника от ФАГО водят открита война скмета на Казанлък и с кметовете на всички селища в общината. Целта е ясна, личната изгода не признава политически различия. Самарски е окупирал целия град. Не знам къде спят съветниците от ГЕРБ, или и те са в далаверите, но от това на нас не ни става по-добре. Може би една от причините, за да се пречи на Дамянов е амбицията на някои от общината за този пост.

ТОВА НЕ Е ВЯРНО - НАЧЕЛО НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ СТОИ ЕДНО МАЗНО ПЕДЕРАСТЧЕ - ВАСИЛ САМАРСКИ - ЦЕЛИЯ ГРАД ГО ЗНАЕ ЩО ЗА СТОКА Е...