75-годишна баба катастрофира с АТВ

И най-възрастното семейство мотористи в България пострада от войната по пътищата. 75-годишната Юкие Реджебова от разградското село Голям Поровец лежи в интензивното отделение на болницата в Исперих, след като катастрофира с АТВ. 76-годишният й съпруг Салим ходи на свиждане всеки ден по два пъти, яхнал своя мотор

Обратно в новината

Коментари - 75-годишна баба катастрофира с АТВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как тоя се каchва на тротоара бе.. затвор за умишлено убииство по барзата процедура 15 години..ало садиите вие може да сте следващата жертва или раздаваите правилно присадите или маината ви. скапани саучастнице в убииства сте.

БРАВО, БАБЧЕ! САМО ВЕЧЕ ВНИМАВАЙ ДА НЕ ПОСТРАДА И НЯКОЙ ДРУГ НЕВИНЕН. И НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ! ДАНО СЕ ОПРАВИШ БЪРЗО!

Неискам да коментирам възрастта на бабичката и това,че няма книжка.Само да напомня,че АТВ-тата са offroad и е забранено да се ползват в населени места(дори и села), а освен това на видно място на самото АТВ(ако е истинско,а не китайско както в случая) има стикер с предупреждение до водача-да не кара по магистрали и улици,да не шофира употребил алкохол и наркотични вещества,да използва ВИНАГИ каска,да не се управлява от лица под 16 години,да се внимава при каране,защото вероятността от преобръщане е голяма.Друг е въпроса,че колкото и добър водач да си бил някога след една определена възраст нямаш трезва преценка за ситуацията и бързина на реакцията...Пък нека в края на краищата и КАТ се поинтересува от дъртата рокерка

Не мога да разбера какви млади по дух хора Тази е най-малко за лудницата. На 75 ще се учи да кара, да и купят след десетина години самолетче не иска ли? Ами ако беше блъснала човек или малко дете, какво правим? Все за тиинейджърите говорим а ето че простотията не е толкова свързана с възрастта. Не се купува, не се и продава

И аз се изкефих на бабата. Браво!!! Дай боже на стари години и аз да имам младежкия и дух и да съм толкова откачена.

Напълно съм съгласен със забележката, направена от Вас и се извинявам на четящите за пропуските, които правя, но просто ми се налага да пиша един коментар на няколко пъти. Ще се опитам да бъда по-старателен.

В българския език няма дума завършваща на Ъ.

Може и да е имала жената книжка. Защо решихте, че няма?!?!

ХА ХА СЛАДУРИ

Така е! Времето минама и средната възраст на мутрите се вдига!

за ... или добро или нищо! Ако беше убила вашето дете карайки без книжка и мозък!!!

В развитите страни има много възрастни дами, които си имат шофьорски книжки и кола, карат си всеки ден и това си е съвсем нормално. Никой даже не би си позволил да ги обиди на тема възраст и заради факта, че карат МПС, стига да карат правилно. Но българският вариант на тази история отново е лош и нескопосен, добре е, че тази възрастна жена не е убила някого на пътя. Който сяда като водач на волана на едно превозно средство, той трябва да има сигурни умения и знания и МПС-то винаги да му се подчинява, трябва да знае, че носи отговорност не само за собствения си живот, но и за живота на други участници в движението. Тази отговорност липсва на българина! По скапаните родни пътища всеки ден се води война - и падат жертви, понякога и невинни. На КГБ (21.08.2009 г. 10:10ч.) искам да кажа, че и в развитите страни има хора, които са с образование 8 клас и пак карат коли, но не правят такива бели. Трябва да се вдигне нивото на образованието в по-ниските класове и да се подобри дисциплината, както и да се възпита по-високо ниво на самодисциплина на всеки един от нас. Като цяло българинът е безотговорен, недисциплиниран, егоистичен, безпардонен, арогантен и нахален - и това не зависи от образованието му!

Яко!Баба на 75 на моторетка!

Браво на бабата, направо е трепач и курежлия! Карам към шейсетака, тази година за първи път се качих на АТВ... след като имам шофьорска книжка още от училище и карам до ден днешен...но въпросната нова машинка е доста подвеждаща, като ти я продават те убеждават, че уж АТВ въобще не се преобръща... По различни туристически обекти АТВ се предлага като развлечение на час, а инструктажът и контролът е нулев... Очевидно с техниката шега не бива и не трябва да се подвеждаме, че това е уж нещо като детска играчка...

До Димо и останалите недорасли, с жълто по остата си още, които пишат за баби, кухи лейки и т.н: Годините несъмнено си оказват влияние, и то голямо, на функционалните способности на хората.Аз също смятам , че един 70 годишен водач е опасен - както за себе си, така и за останалите. Един такъв наскоро се спря в багажника ми на сфетофара - объркал педалите, човека.Но от човек до човек - балкан разлика.В много случаи не са решаващи само годините, а и това как се чустваш. МОЙТА ТЪЩА Е НА 72 ГОДИНИ, ВЪРТИ ЛАДА 1300 ИЗ 200 000 ХИЛЯДНИЯТ НИ ГРАД И ХИЧ НЕ И ПУКА. И слага в джоба си много от пишещтите тук.Особенно тези които карат из малките населени места или навън, по равното, и си мислят колко са велики.

taq babi4ka 6te si stro6i drygiqt put glavata

Леле, тия са тотално бъгнати - бабка с АТВ! Че тя е опасна за хората около нея. Влязла с голяма скорост в завой! Добре, че е пребила само себе си....

супер бабе :) браво-де да са всички като нея

Аферим Бабе!!! Жива и здрава да си, дълги години да не връщаш газста. Само за хора и животни се оглеждай.

brao kalin4e :p

Не е важно какво мисли бабата а какво казва закона

Извинете Г-н/Г-жо филолог! Първо се представете, и чак след това започнете да плюете ;) (Като за първо време това ще Ви е пре достатъчно да научите, защото явно не ви достига капацитет). Ако може да уточните, къде не е правино и не ви хареса изказването на селянДУЧетатата в този чат? Нещо май сте се объркали, това не е mIRC! И защо защитавате хората на преклонна възраст, които карат МПС-та без книжка - и Вие ли сте на 76 години, а може би е на етничска основа? Ще ви помоля да си погледнете в гащите и да ни информирате дали пакета ви е цял или е поорязан, за да знаем с кого си имаме работа ;)

Нямало регистрация, малоумници, няма регистрация, защото е забранено. АТВтата не са обезопасени за пътища, но в нашата държава всичко е възможно. Тъпанари.

ох ,от Вас двамата селяндучета смотани първо се научете да се изразявата правилно, пък тогава се изявявайте в чата

Този инцидент за пореден път показва на всички мангали, претендиращи за право на шофьорски книжки без средно образование само защото били ходили в Европа, че неможе просто ей така след навършване на пълнолетие да се сдобиеш с шофьорска книжка, да яхнеш машината и да си караш. В образователната програма за средното образование е застъпен един предмет наречен ФИЗИКА. Ако тази женица беше учила за мощност, за скорост, за центробежни сили и кога възникват те, щеше да знае, че АТВ-то няма как да влезне в този завой с максималната си скорост, без това да доведе до преобръщането му. Голям процент от завършващите средно образование са почти неграмотни. Няма как да очакваме от хора, които немогът да четат, да научат правилника за движение и още по-малко да анализират силите, които действат на едно превозно средство, по време на неговото движение.

онази баба от рекламата за киселото мляко .100%

Бах тия турци

Първо изречение: И най-възрастното семейство мотористи в България пострада от войната по пътищата ... много модерна фраза включена и в този материал, но без видима причина...а нещо за криза няма ли да се спомене?

Еваларка на тези възрастни хора.Гледах господина по телевизията, човека си е много в час.И се погледнете само, ако бяха чужденци щяхте да им се възхищавате за смелостта да живеят живота докрай, но нали са българи откачени били.И журналистите баба и дядо..В Европа се изразяват по друг начин -възрастни хора -с уважение, а не снизходително. Не ви ли минава през ума драги пишещи, че може би и вие един ден ще остареете и някой ще говори с такова пренебрежение и за вас?Живота е кратък и няма да усетите как вече не сте на 20.

хахаха - млада по дух ?? Така ли наричаме вече изперкалите бабки, които прехвърчат с АТВ-та по родните дупки? Аз винаги съм казвал, че трябва след 70 годишна възраст водачите да държат изпит за проверка на тяхната способност да шофират, все пак годините си казват думата за рефлексите и остротата на сетивата. Сега искате да ме убедите, че 76 годишна баба, без книжка, полу сляпа, яхнала китайско АТВ не е потенциално камикадзе? Дано следващия път да няма странични пострадали!

Бабата си е супер,дал господ повече хора сус свободен дух,във БЪЛГАРИЯ!

Евала! А има хора дето на 25 са старци по душа.

Бабата е връх! По-добре с АТВ, отколкото в джамията и да кълне всичко живо!

Евала бабе за духа, който имаш! Първо си вземи книжка, а после яхвай метлата, пардон мототрактора !

Бабата трябва да намали конопа...

tazi baba e vazmojno nai izkukurigala

Много обичам такива кретении. Тия хорица по селата правят голям сеир :) Становището на смейството също е много забавно: Бабата без малко да се утрепе, искаме сега да го дадем на дъщерята да се утрепе тя. Ох, много обичам кухи лейки - разведряват ми работния ден :)

babata e mnogo iskukurigala

ДА разбрах от телевеизията!

Хм, българи ли каза? Я виж именцето -Юкие Реджебова?!?

ne e za vqrvane

Супер баба!!!

да е жива и здрава бабата ... и да не я спират да си бръмчи, просто да внимава повече на завоите... дай боже повече млади по дух българи

Всеки луд с номера си, някои с цяла програма....

Друсана е била бабата.

еваларка за бабата смела да се взема пример от нея за пхоколенията ....баба Яга яхнала метлата, опсс мотора де АТМ-ма хахаха..да е жива и здрава