Спират ремонта на прохода Владая

Ремонтът на прохода Владая ще бъде спрян, за да се работи по магистрала „Люлин”, съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Спират ремонта на прохода Владая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ремонта на Владая трябва веднага да бъде спрян. Браво на Плевнелиев. Трябва да се ремонтира, но след като бъде пусната АМ Люлин. Пътувал ли си в петък и събота за да знаеш колко време се излиза от София ?

Няма по-малоумно решение да се спре ремонта на пътя Владая!Това е входно-изходната врата на София към югозападна България,Гърция и Македония!Значи ще оправяме транзитния трафик към Сърбия и Северна България,а София да се оправя както знае.Чудя му се на Станишев що му прави на Б.Б. Околовръстното,а не си оправи републиканските пътища!

Снимките от гугъл мапс не са нови затова е така!Аз лично минах преди няколко дена през прохода и мога да ти кажа, че се работи здраво :)

Съвсем неразумно решение. 5 км от магистрала Люлин се точиха 2 години. Една съвсем простичка аритметика показва, че със същите темпове останалите 15 ще бъдат завършени около 2015. Е, до тогаз ли ще продължава този кошмар през дефилето? Що не довършите започнатото, пък Люлин да си върви паралелно с този ремонт? Нали изпълнителите на проектите нямат нищо общо един с друг? Пък и доколкото се разбра от пресата, ЕС отпусна някакви парици за пътища. Пак ли няма средства? Драги сегашни управляващи, май докато влезете в час какво става в тая държава, ще си прахосате мандата в търсене в лайната семки и пак предишните ще са виновни. Я се стегнете и се захващайте за работа и пак си ровете за злоупотреби и корупция, щото в момента май само с това се занимавате, да покажете колко са грешни предишните. Ако не го сторите овреме, гарантирам ви, че догодина и на вас ще ви се разклатят столовете.

погледнете в гугъл мапс докъде и как е стигнала магистралата и си помислете колко още ще има да се чака тая магистрала и колко ще струва... за да видим едно адекватно действие на бойко, трябва да запалим министерския съвет, тогава той ще ръководи гасенето експертно (надявам се)! за по-добре преди паленето да затворим вътре предното правителство!

този министър плавнелиев нещо не мисли много трезво, само комисии са му в главата и мнителност

Не са лоши пътищата в България, лоши са хората, които ги ползват.

Защо спира ремонта на Владая?Единствения път към югозападна БГ и Гърция!Ще чакаме 2-3 години магистрала Люлин,ли?При това можеше да го спре преди да е започнал , а не след като изровиха пътя.Оставам с убеждението, че всичко се прави стихийно, без ясна визия, но да се покажем по ТВ.

Факт е, че започнаха от участък, който най-малко се нуждаеше от ремонт, но сега пък ако спрат и я втасахме окончателно...

Егати неблагодарния народ... Всеки нещо се мрънка. Ами като сте толкова отворени и можещи, що не се кандидатирате вие?!

Прав сте, и перничани се затрудняват, знам. Прав сте и за някои от местните жители, по нищо не отстъпват на перничани...но не забравяйте, че повечето от тях са придошли от пернишко.....Не знам от какво, но съм сигурна че тези хора са облъчени с някаква лоша енергия и затова са неадекватни...

Не квартал-селе и това му е хубавото, лбошото сте именно вие-струмяни, перничани или, както щете още се наричайте.Вие сте държава в държавата, но такава-без правила.Именно вие сте най-голямата предпоставка за пътните инциденти и не само в дефилето, а в цяла България....Аругантн и безцеремонни...На вас и до Луната път да ви прекарат пак ще сте си такива.....И не съм ви канила вас, селските тарикати всяка сутрин за по-хитричко да минавате през селото и то с мръсна газ, като типичен башибузук, а аз да чакам да благоволите да поне да намалите за да заведа детето си на училище, или пък за дъ се включа в главния път за да ида на работа....Знам, че няма да ме разберете, вие струмяни сте такива-нищо не разбирате, но.-пък се справята блестящо-с лакти и псувни....Напаст сте, да...и това е ивестно в цяла България(((((((

Нормално е ако се форсира строежа на магистрлата, тя да е готова до 1 година. А тогава може съвсем спокойно да се започне и ремонта на Княжево владая, като ще се избегнат задръстванията, губенето на време и нерви, което го усещате и вие. А като гледам че за 1 седмица, още не са успяли да махнат бордюрите само на участъка преди карулката, представям си колко време може да продължи ремонта на цялият участък - от околовръсното до карулката, и след нея! И никой не е против ремонтите, просто трябва да стават по-безболезнено някак си!

Що бе хора .В бълХария е нормално вече първо правим едно после разкопаваме за друго и оствяме така с обяснение че така трябва.

Как ще ти се облекчи живота във Владая, примерно ако ремонта продължи? Аз често пътувам до там, и мога да ти кажа, че от както почна ремонта, ситуацията е ужасна, и ще продължава така докато не свърши въпросният ремонт, който не е само на участака преди карулката. Ремонта обхваща участъка от околовръсното до след Владая. За 1 седмица още не са успяли да махнат бордюрите, представи си колко време ще продължи цялостният ремонт? А ако се форсира магистралата, до 1 година е релно да я довършат, и тогава на спокойствие да ви оправят и вашият участък! Не е ли по-логично някак си?

ЯВНО СИ НЯКАКЪВ ПРЕСТЪПЕН БОКЛУК, КОЙТО МНОГО СИ СМУЧЕЛ ОТ КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ФИЛИАЛИ, САМО ВНИМАВАЙ ДА НЕ СЕ ЗАДАВИШ!!!!!

Махнаха вечния Гранит и сложиха лесно рушим Цимент!!!! Малоумни или корупция!?!

Владайки, Младайки и прочие лаещи срешу решението, гледайте обективно на нещата!Тоя път го е имало и пак ще продължи да го има, но за да тръгне м.Люлин всеки спечелен ден от старта е чиста печалба-ресурс, нерви, безопасност!Особено се възмущавам от Владайката- ами Вие сте не повече от 5 х. души, какво искате, цяла България да зависят от Вашите прищевки!Какво да се направи че селото Ви (кварталът, хайде да го наречем) е на такова място в дефилето че винаги ще сте потърпевши!Вие да се благодарни че имате такъв натоверен път, идете да видите ония забравени села и градове, където се молят да има някакво движение, транзитен път през тях!С две думи:няма угодия на Българина!

Не стига, че няма кьорав катаджия да санкционира нарушителите и ако оставят пътя в сегашния му вид... Не ми се мисли какво го чака министърчето

Мила и перничани ходят на работа, ако имаше работни места в перник никой нямаше да се мъчи да пътува по 3 часа на ден, за да стигне до работното си място. Отностно карането на перничани не ги защитавам, но и владайци не им отстъпват по нищо. Давам за пример сутринта 5 коли с рег. С караха в насрешното. Извода го оставям на теб, ако може да си го издавиш.

Що ревеш ??? Не си доволен да имаме 3 магистрали на края на мандата или що...?

вие какво удобства ли искате, ще ремотираме колкото се може по-калпаво и все в час пик. за новите управляващи и други изнедади ше има

Дано наистина най-после да се направи нещо за тези магистрали, защото от 10 години само се говори за тях, а магистрали - няма !

Да се търсят алтернативни пътища поне за тежкотоварните автомобили, те освен, че причиняват задръстване, рушат изградената инфрастрпуктура..Зна че и това не е най правилно защото и те си плащат данъците, а обиколния път води до повече разходи, но няма друг вариант на този етап...АМ Люлин е сравнително добро решение, но няма да е скоро..Трябва цялостно да се разшири пътя от Черния кос до спирка Шипка в Княжево и това ще реши проблема на 100%...вярно скъпо ще е, но е неизбежно.......

А сега фирма Агромах като махна мантинелите и изрови части от пътя? Как така ще се спре доникъде? Защо никой не ги спря още миналата седмица преди да започнат? Като започнаха защо никой не контролираше? Катаджийте си седяха и само забавяха преминаването особено тая сутрин :( Плевнелиев газиш лука още от първите си дни, внимавай много какви глупости правип защото се излагаме пред цяла европа :(

Кой беше идиотът започнал ремонта при неосигурен алтернативен път, А?!(((((( Що за ненормалщина?! Та това е изходна магистрала за цяла Югозападна България! Направо нямам думи, само псувни ми се редят в главата....а и псувните ще са недостатъчни!

Пътувам често посока Кулата и ползвам пътя Суходол-Мало Бучино-Голямо Бучино-Перник и какво ми прави впечатление.Прехвале турска фирма експлоатира (руши) съществуващият път сякаш и е бащиния,камъни, кал и др.стр.отпадъци навсякъде по пътя има участъци където вече няма и асфалт и изведнъж о изненада държавата започва ремонт на пътя.Питам се къде другаде в европа ще има такова нещо един да руши друг да оправя а трети (ние) да плащаме!!!!!

abe gospoda?dokoga ste spirate edno-puskate drygo?TAKA I DO 2038 GODINA JAMA DA IMAME 4ITAVI MAGISTRTALI I.T.N

Пурко, кое ти харесва? Ти или караш каруца или не минаваш през Владая?! Как ще чака още 1-2 години, като участъкът на влизане във Владая до караулката е меко казано ужасен! Както и после от ОМВ до Княжево! Това е просто спиране на всичко почнато от БСП. Друг е въпросът, че тоя ремонт изобщо не трябваше да почва от там - това бе най-здравата част от целия участък, но най-вероятно има други интереси, за да изберат старта да бъде от там.

Добре права сте за нещата, които посочвате. Но кажете ми как ще се отървете от Перничани след като ви ремонтират пътя! Не е ли по-добре са се отклони потока през АМ Люлин?

Абе малоумници , не стига че цяла седмица се влачим от Владая , а сега и няма да го довършите. Поне ще пуснете ли 2 те платна или ще са затворени до 2010 год. То такива тъпанари като Вас няма никъде. На великия Ви ремонт има точно 3 багера и се работи само от 8 до 17 , да Ви имам и организацията . Само бой ще Ви оправи - бетер циганите сте.

Като няма проблем да почака, я ела да поживееш тук ....м? Одобрявам новата власт, аз също гласувах за Герб именно защото искам да живея нормално, като бял човек. Харесвам Владая и въпреки, че имам жилище в София целогодишно съм тук...Но не искам да съм заложница, не!

и какво сега, ние от Владая отново заложници...Господа, не така! Ние си плащаме данъците, а вие ни обричате на невъзможност да ползваме автомобилите си....Срамота е селище на 14км от центъра на София сме, а пътуваме с часове..Тук живеят хора господа, някои работят на смени, а как се прибират, като последния автобус е в 22.20ч...Не искаме вече да сме заложници на перничани.Елате да видите сутрин, как си водим децата на училище и пресичаме с риска за живота, знайно е, че за перничани знаци, като пешеходна пътека, училище, внимание деца-не съществуват...И до кога така? Вероятно докато се разбунтуваме и затворим дефилето....Не ни принуждавайте да го правим, а вземете мерки......Плащаме данъци и искаме нормални пътища и безопасност за децата си!

Добро начало! Надяваме се да продължите все ката и да върнете вярата на Българите в Държавата.

Браво, нещо умно да се направи! Ремонта на пътя Владая няма проблем да почака още 1-2 години, докато се пусне алтернатива, която да поеме потока. И пак - Браво, харесва ми!

ГО Е РЕШИЛО УВОЛНЕНОТО РЪКОВОДСТВО НА НАПИ/Й/. ФАКТА, ЧЕ СЕ ПОЧНА С РЕМОНТА НА УЧАСТЪК, КОЙТО НАЙ-МАЛКО СЕ НУЖДАЕ ОТ РЕМОНТ Е ПОКАЗАТЕЛЕН!!! ВМЕСТО ДА ИСПРАВЯТ ЗАВОИТЕ И РАЗШИРЯТ С ЕДНА ЛЕНТА ПРИ ЧЕРНИЯ КОС И КАРАУЛКАТА, СЕ ПОЧНА ОТ УЧАСТЪКА С НАЙ-МАЛКО ПРОБЛЕМИ!?!? ИЗВОДИТЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ САМИ, АКО СТЕ СПОСОБНИ ЗА ТОВА!!!!

Честито... Правител от експерти по РЕВИЗИИТЕ!!! Нищо лошо, да се хванат далаверите.... но държавата трябва и да живее...господа! Да търсете и накажете ПРЕСТЪПНИКА! но не там където знаете че има само подминати ваши евентуални печалби... имало нарушения... ами спрете ги ноде спирате и не пускате обекти защото не сте се облажили....ами ако няма нарушения и обектите са изрядни??? Нали тогава разбирате че вие ще бъдете нарушители по лоши и от тези които търсите..... Рано е да се оценява новото правителство ...но като започват екипите.. те не работят а Ревизират.... с две думи търсят МААНА! а хората очакват управление по време на световна криза.!!!!!.... Спрете нещата там където са ясни...Нали бяхте наясно още преди да ви изберат!? но управлявайте... не с популизъм!? Докарахте човек в кома от другия край на света ...ОК Чудесно! вдига ми се самочувствието че съм Българин.... А колко трупа по света не се прибират в България защото няма пари за цинков ковчег и транспорт... колко деца не се лекуват, защото няма пари .... колко лежат в затворите по света...?? не тези за проституция и кражби ... а тези които нямат пари за да ги погледнат като бели хора.... и после насила стават престъпници.... Знаете го много добре... Излиза, че държавата има много пари, ама виждате ли само бат Бойко дава..... Земетресе порои.... пари... Ако целуваш ръка, Кръсника дава... ако не ..... Кога е за работа дургар, дургар....кога е за карта ча поивка Ебафта и в циганина... Так звучи и първия акорд на новата вълна за Възраждане на България..... само че каквото ни кажат от вън май.... бегом за указания и отчет.....!!!! ЕКСПЕРТ!!!! МААНАДЖ

защо не качавте коментарите

Аз съм от Благоевград и тук е общественна тайна, че във фирма Агромах голям процент на участие имат Паскалев и Първанов.