”Таймс”: Путин - мускули като за още веднъж президент

Владимир Путин укрепи имиджа си на мъж, който сякаш е излязъл от екшън филмите, като показа мускулестото си тяло на серия от снимки, направени по време на кратката му почивка в сибирския район Тува, пише британският в. "Таймс".

Обратно в новината

Коментари - ”Таймс”: Путин - мускули като за още веднъж президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това наистина е върховно и е много добро. Така ще може да се обикаля света сухопътно. Браво!

Абе кой е тоя Путин???

малиии! тоя наистина прилича на домашното духче Тоби от хари потър!

Не само цици, но и шкембе е заформил - то годините не прощават. Никак не ме кефи външността му - дребничък и невзрачен мъж. Но ПР-ите му нали трябва да си заработят рубличките, та се мъчат да ни го представят за супермен... П.П. Не е задължително да си русофоб, за да не харесваш олигарха Путин.

Сега остава да ни покажат и Ангела Меркел по бикини...

Хан значи, те на 4-ти км всички са ханове и императори. На теб, точно каква диагноза ти поставиха и защо не си пиеш редовно хапчетата? Ако спреш да пишеш по всички въпроси, които не разбираш няма да ми се налага да чета простотии.

Путин и вуйчо ти планират да прекопаят тунел в пространството и да си пътуват в която и да е галактика.Това ще премахне границите и даде еднакъв стандарт на живот, ще сложи край на космическите проблеми. Ето това е Путин! А на теб целия ти живот минава в четене на простотии.

...Владимир Путин и Роман Абрамович вече планират прокопаването на тунел, който да свърже Чукотка с Аляска, като минава по дъното на Беринговия проток. Тунелът е част от по голям проект за световна магистрала предложен от д-р Мун пред ООН през 2001 г. Световна Магистрала ще свърже всички столици със свръх скоростни влакове.Това ще премахне границите и даде еднакъв стандарт на живот, ще сложи край на етническите проблеми. Това ще бъде първата влакова и сухопътна връзка между Европа и САЩ. Владимир Путин вече обсъди подробности около проекта с US президента Джордж Буш на 6 април в Сочи. Тунелът ще е дълъг 100 км и ще струва $65 млрд. Амбициозният план ще бъде изпълнен от милиардера и губернатор на Чукотка Роман Абрамович. Негова компания вече е подписала договор с германската фирма Herrenknecht за изграждането на най-голямата машина в света за прокопаване на този тунели. Техническото чудо е с диаметър 19 м и може за месец да изкопае 250-300 м тунел на два етажа, който да вмести път с четири платна и линия метро. Стойността на машината е около 100 млн. евро. Информацията за проекта се потвърждава и от анонимен източник от Кремъл, който твърди, че се обсъжда построяването на истински мост между Русия и САЩ... Ето това е Путин! А на вас целия ви живот минава в плюене.

ТИЯ МАЙ МНОГО СЕ СТРАХУВАТ ОТ ПУТИН,А!

Руснаците както винаги идеализират лидера си. ??? Винаги съм мислил, че Таймс е британски вестник. От теб разбрах, че бил руски...

Супер си е човека за възрастта,какво искате вие?!Като стигнете неговата възраст сигурно ще имате по 5 инфаркта от застоялия живот който водите и мечтите ви за стегнато тяло ще се променят в мечти за стегната дюза на меките части (поне за пред внуците да не се излагате).

Здравей! Къде пък видя иносказателност? Просто предпочитам ако някой се разсъблече, то да е готин представител на нежния пол. Владимир Владимирович звучи уважително, не фамилиарно. Ако искам да фамилиарнича, ще го нарека Володя, или Вова...

Здравей приятелю, къде се загуби? Ти много често говориш иносказателни и не те разбирам. Кой е В.В.? Да не би да си на Ти и фамилиарничиш с Владимир Владимирович?!

Честно казано А.Кабаева, Шарапова, Водьянова и О.Фьодорова ми харесват повече от В.В.

Името на Владимир Путин ще бъде написано с големи златни букви в руската и световна история, за разлика от името на Иван Костов, чието име ще остане само и единствено в българската история с продажническата и анти държавна политика на неговото правителство. Не виждам смисъл в това да отварям очите на слепите и поради тази причина ще се огранича до тук в коментара си.

въпреки, че на Джугашвили едната му ръка беше парализирана, двете бяха по здрави от тия на Путин. Педя човек трябва още много да се учи от вожда.

Да си купи сутиен за мускулите отпред, иначе нека пак нека го изберат за президент- това си е руска работа.

Е ти си специалист по лайновозите и ника си ти е такъв ооо, демек кенеф+нула. Хан Кубрате няма да дойда при теб, стой си в психиатрията в отделение български ханове. Не зная какво е русофобството, защото съм русофил. Точно за това съм съветофоб и имах предвит Империята наречена СССР, нея срина Рейгън. Пък на Янкиланд не му бери грижата, ей го за днешните коментари вече ми скочи хонорар на сметката 300 $. Готини са и са платежоспособни.

Путин изглежда е кьосав. :D Да пази бог от кьосав мъж и от мустаката жена!

Нашият Бойко пасти да яде пред Путин :)

Супер си е човекът, а завистниците да мрат! Прави по една серия такива снимки на една-две години, за да им напомни на бунаците на запад кой все пак държи нещата в ръцете си върху една шеста от земната суша - в здрави ръце, бих казала! И слава Богу!

Опа, хането отново се е скрило в лайновозката и е успяло да избяга от психото. Ако срещнете индивид, който отдалече вони, това е той. Повързайте да го уловите докато не е решил, например, че Путин е марсианец, дошъл да завладее родната му Янкиланд.

Тия от Таймс сигурно са наясно, че на адаша му е по-добре и има по-голяма власт като премиер.

Хан Тукту,веднага отивай в психиатрията!Изглежд някъде нещо те сърби.Какво да се прави вроденото русофобство е нещо като напреднало психическо заболяване.

Артистът Рейгън като президент показа как се срива Империя. Бившият президент и сегашен премиер като артист показва, какво е да си клоун.

Щоки, Путин не застрелва една тигрица, а я приспива със специален патрон. Тигрицата е била вкарана за лечение и при посещението на Путин внезапно е излязла из под контрол. Може всичко да е било режисирано, но Путин не я убива. Не се връзвай много на това, което говорят някои журналисти. Или са неграмотни, или се опитват да манипулират такива като тебе.

и лайна на обама да ви предложат ще ви харесат на мирис и вкус!тъпаци!

Страшни мускули, няма що. Руснаците както винаги идеализират лидера си.

Слънце ,въздух , онанизъм - здрав и бодър организъм!

PR!

Путин е пич. За годините си е във върхова форма. Добре е да видите бате Арни на кво мяза сега преди комплексарите да лаят.

и нашия е мускулестобаче салото му е в повече!за нашият важи не трябват само мускулуи,трябва и акъл!!!

Спомням си едно интервю на ББ по ЕвропаТВ - водещия всякак се опитваше да извадилоши думи и критики от устата му относно всичко на тема тройна коалиция, руския евреин Станишев, Доган и прочие и почти успя. Единствено засече при темата Путин -ББ отговори, спирайки инерцията си, че Путин е мъдър държавен глава на велика държава, с огромни ресурси, възможности и влияние и не влиза в интересите на страната ни да се конфронтира с него - не вярвам да са негови мисли/той толкова акъл няма/, просто кукловодите му са му наляли акъл да не вдига крак като жабата за подковаване по примера на вола - комплексарско и смешно е.....

е и ние си имаме мускулест министър председател само че не може да се мери с Путин

Обама има да наваксва с шоуменството :)))

Имаше история как в Сибир случайно го изненадала мечка както се разхождал. Путин приложил специална хватка и мечката починала. Жалко че случаят не е документиран.

До всички плюещи Путин - що не се погледнете в огледалото, ама на неговите години....Бирено коремче, гууушка, висящи кашкавали от ръцете, паласки около кръста....? Имате ли си ги, а ? А и е казано - здрав дух- в здраво тяло..... Но най-важното е - руснаците го уважават и обичат - за колко от нашите първи лидери може да се каже същото....? А статистиката за осемте години негово управление говори достатъчно - какво беше Русия при Елцин, какво е сега....

И какво? Пак не са показали снимката му как язди сибирски тигър.

Ако с тоя кон, по-скоро кранта, от снимката мисли да издърпа Русия до по-светли бъднини, горко им на братушките, защото никой от редовия народ не е виновен за яхналите ги боляри и бащици !!! Никой не помогна да се доосвободят и може би сега е наш, български, ред да върнем жеста и този път ние да ги освободим, а?

Ако с тоя кон, по-скоро кранта, от снимката мисли да издърпа Русия до по-светли бъднини, горко им на братушките, защото никой от редовия народ не е виновен за яхналите ги боляри и бащици !!! Никой не помогна да се доосвободят и може би сега е наш, български, ред да върнем жеста и този път ние да ги освободим, а?

това са цици, а не гърди - конят е хубав

Леле, какъв комплексар! А има ли снимка при психиатъра си? Непременно трябва да я добавят!

боже боже , та този мъж е толкова грозен,пресата постоянно ни заблуждава с писания от сорта че всички жени го харесват много.

Има някакви провиснали женски гърди това джудже, нищо повече :-)

Джуджето-мужик избива комплекси показвайки изобилие от мускулни влакна, което не му помага да прикрие липсата на мозъчни гънки.

Бат ни Бойко няма ли по големи баници от тоя?

Това е екс Президент и Министър-председател на Русия, който заслужава да бъде начело на страна като Русия. Само го сравнете с Желю Желев или с Петър Стоянов и си направете сами изводи за това какви хора избираме да ни ръководят и после се чудим защо сме на този хал.

Ако трябва да сме искрени мускули не се виждат, но има някакви наченики отдолу...

Да подкрепим Путин и в предстоящите президентски избори, има отличен имидж за президент