Борисов решава за оставката на Петко Сертов

Днес министър-председателят Бойко Борисов ще оповести решението си по депозираната оставка на председателя на ДАНС Петко Сертов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов решава за оставката на Петко Сертов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петко Сертов ДА СИ ПОЧИВА.На негово място подходящ е ЕМИЛ КОЦЕВ- изпълнителен директор на ТЕХНОЕКСПОРТСТРОЙ

Другарю,много си серт към този Сертов.И то след като достойно,по мъжки си е подал оставката.Нали така ни възпитаваш всеки ден?

Борисов направо да назначи Големия Маргин за шеф на ДАНС и готово!

Пансионите за благородни девици не са придатък към ДАНС. Вън другаря, без никакво замисляне!

Петко Сертов при станишев! Да си го тантуркат! Стига ц червени боклуци! ВЪН ОТ ВЛАСТА! бОЙКО СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!

ОТЧАЯН, гръмни се по добре! Не виждаш ли, че точно това е целта, а именно: системата за вътрешна сигурност изобщо да не работи по предназначение, а само за сигурността на българската олигархия. Не виждаш ли, че вълците ще инспектират стадато, бе?! Жална й майка на България!

ДЕПОЗИРАЛ ОСТАВКА БЕЗ ДА ИЗТЪКНЕ ПРИЧИНИ - КАКВО ПОВЕЧЕ ТРЯБВА ЗА ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕН ?? ДА НЕ БИ ДА СА ИЗЛОВИЛИ ХОРАТА ОТ ГОРНИТЕ ЕТАЖИ И ДА СА ГИ ОСЪДИЛИ . ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА ДАНС НЕ Е БИЛО ДРУГО НЕ ДА ХОДЯТ В ИЛИЕНЦИ ЗА СТОКИ ФАЛШИФИКАТИ . ДА ГО ОСВОБОДЯТ НЕЗАБАВНО СТИГА С ТЕЗИ КОМПРОМИСИ . ТОВА Е НОВИЯ МОРАЛ ,ТОВА БЕШЕ И ИДЕЯТА КОЯТО ГЕРБ КАЗВАХА ПРЕД ХОРАТА . ИДЕЯТА БЕШЕ ДА СЕ НАКАРАТ СЛУЖБИТЕ ДА РАБОТЯТ А НЕ ДА ИМ СЕ ДАВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПАРИ ЗА ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА .

ГОСПОДИН БОРИСОВ, МВР НЕ РАБОТИ. ИСКРЕНО ВИ ЖЕЛАЯ УСПЕХ, ЗА ДА СЕ ПРОМЕНИ, ПОНЕ НЕЩО МАЛКО!

Bravo.

ШШШ