БСП събира сили за промяна

Под мотото "Сила за промяна" днес на Историческа поляна под връх Бузлуджа ще се проведе традиционният национален събор на левицата, предаде "Дарик Радио".

Обратно в новината

Коментари - БСП събира сили за промяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На последно място може да се сложи и безумното изтегляне на Българската армия от беломорието и предаване на властта на шайките на ЕЛАС. Сега щяхме да си го запазим нашето мило Беломорие

Какво, на Баба Б С П да не би да й вливат венозно глюкоза за подсилване? Че то и колко ли силици са й останали на тази преклонна възраст, завалийката?!......Я епикризата сочи, че е неизлечимо болна и си отива....Е-ех, какво да се прави, всичко си има естествен край.../за някои неща - слава богу!/.....

TI SI GOLEM NE6TASNIK E ZARADI TAKIVA UTREPKI KATO TEBE S TOQ NA4IN NA MISLENE I S TAKAVA KULTURA BULGARIQ E NA TVA POLOJENIE NE MOJE DURJAVA KOQTO SUZDAVA UTREPKI DA PROSPERIRA

Какво пречистване? Какво подмладяване? Какво подновяване? Какви 5 лева? НАЛИ Е 100 ГОДИШНА БАБУШКЕРА! Колко пъти вече БСП/БКП се осира и все другите са виновни? Кратка справка за една нищожна част от безобразията: 1. Безумно въстание през 1923 г. 2. Атентата в храма Св.Неделя. 3. Избиването на 30 хил. българи без съд и присъда през 1944г. 4. Изпращане на армиите да воюват срещу Германия абсолютна безсмислица, довела до смъртта на десетки хиляди. 5. Помакедончването на българската нация и създаване на македонска писменост. 6. Насилствена национализация. 7. Лагерите на смъртта над 100. 8. Покръстването на турците 3 пъти. 9 . Грабеж на пенсионните фондове и над 30 млрд лева амортизационни отчисления. 10. Обявяване за 16 република на СССР. 11. Създаване на турска националистическа партия ДПС. 12. Тотален грабеж (над 100 млрд лева) и пълен разгром на България при Виденов. 13. Разюздана корупция, грабеж и наглост, довели до нова криза в България при Станишев. След всичко това се прави на срамежлива девица, която мисли, че децата се носят от щъркелите. И като грабне пак властта отново става онази разюздана 100 годишна вещица (много, много опитна к---а), докато пак се осере. По опасна от чумата - до каквото се докосне го омаскарява. Омаскари: думата другар; връх Бузлуджа; понятията социализъм, комунизъм, марксизъм, националност и национализъм, демокрация...; обществените структури - Парламент, Президентство, Служби по сигурността...; принципите на пазарното общество; НАТО; ЕС...и т.н. (без да броим онези нещастни партии, които са се съюзявали с нея а после изчезнаха).

Свине!

БСП през очите на младите ???? WTF???

Мараба на всички. Пийвам бира, хапвам кабапчета и се опитвам да разоря червените олигарси. Дойдох като представител на дълбоко законспирираното шведско крило на столетницата. Наздраве... блърп...

Доган ще присъства ли на празника?Той ви е другаря, другарки и другари.Други българи не искат да ви познават, камо ли да са ви приятели. Лакомо дупе кръв сере.Вече няма да видите власт.Никога няма да се забрави, че за властта бяхте в съюз и с турците и заедно крадохте.Не с друг, а с турците.За руснаците можеше да се спори, но с турците....Така че-опозиция.Докато има български парламент.

Не харесвам комунистите, но мога да заявя, че това е най демократичната партия. От 89г до сега тази партия е сменила няколко лидери и хора в партийния си апарат. Няма друга такава партия. Костов не го искаше електората, но той си остана, смени името на партията си, огради се с няколко човека. СДС се раздели на няколко партийки само за да може лидерите и да си останат пак лидери. Пък и не виждам какво и се дразните на БСП, като искат да си празнуват нека си празнуват.

С ДПС БСП пак ше управлява след 4 години ха ,ха ,ха.

иде ли,иде ли,мускетарина,рокаж по боклуците и дупките,стротеля на магистрали,създателя на излишъци и буфери,вертуозния обиржия на фондове ,ненадминатия демагог ,славния ерген и вожд ,представил се отлично в харема на Доган-ГЕЙ серГЕЙ.Дядо Йоцо,иде ,иде и ти носи соено кебапче от фабриката на Стойков-Николов.ХА, да ти е сладко.

Със скоропостижно намаляващ електорат полу мъртвата партия се мъчи да диша на Бузлуджа.

БСПБ..езсрамна,С..п не се е отказала да развращава и подмамва непорочните деца.Буздлуджа с ръждивия тиган е паметник на БСП-арската демагогия и лъжи.

вълков ли си вълкодав ли си не е много ясно но едно ще ти кажа драги когато говорим за електорат та електората на дрисливия герб се състои от наркомани и най нишия инеграмотен слой от обществото.

Днес 118 млади кариеристи - чукундури ще се влеят в редиците на партията, ама поне 200 дърти, сенилни комуниста ще са умрели от старост до края на деня. Ей това е по-радостното :)))

lelel hora kolko ste zabludeni i prosti nemam dumi :X :X kvo imate sre6tu bsp.Kolko ste kakto povervahte na carq taka i na boiko,i kakto carq taka i boiko 6e se usere :D

КАКВИ СИЛИ СЪБИРАТЕ И КАКВИ ПРОМЕНИ ВИ ГОНЯТ ЧЕРВЕНИ ЧРЕВООГОДНИЦИ БЕ???И С ПАРИ И СЛАДКИ ПРИКАЗКИ ПАК НЕ УСПЯХТЕ ДА СИ КУПИТЕ ВЛАСТТА.ЗАПАЗИ СЕ ПРАВИЛОТО СЛЕД ВСЯКО УПРАВЛЕНИЕ НА КОМУНЯГИТЕ РАЗРУХА И МИЗЕРИЯ.ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ СОЦМИНИСТЪРА ТОТЮ МЛАДЕНОВ -ВНИМАТЕЛНО С ДР. МАСЛАРОВА ТЯ Е ОПИТНА ИГРАЧКА И ДА НЕ ПОПАДНЕШ В НЕЙНАТА ЗАВИСИМОСТ.

реанимиране

не лъжете младите за 3 кебапчета и бира!!!Аман от вас !!!

Два пъти след 1989г. управлявахте България и двата пъти само крадохте и оставихте България на гола просешка тояга.Не се променяйте,ами направо се закрийте и после основете нова партия с нови хора - с тия бивши комунистически мутри нищо не става.

Доколкото знам - там мандри нЕма. КЪк може тогава да се обясни струпване на комуноиди на това място? С кебапчета - ще речете вие. Ма туй не е на хубаво, щото ще качат холестерола. Според мен са се натресли там, та да гледат иде ли маршал Толбухин от север, щото то друга надежда за тях веке нема. Или пък може бе се канят да оплачат Румен Спасов и са се възкачили там, та белки се чуе до ЮАР?!? Квото и да е - нЕма човешко обяснение! Махнете се оттам вампири червени, щото костите на Бенковски и другите герои от Априлското въстание трещят в гробовете!!! Качвайте се на постоения от БКП там осмоъгълен петохуйник и отфрЪчайте нанякъде! Нема да се усети липсата ви, вервайте ми!!!

Вземете се закрийте и не лъжете децата, които даже не са били родени, когато вашата партия направи България най-бедната държава в Европа. Какво нахалство само, типично за комунисти - навлеци. Социализъм няма да има за милиарди години напред така че сте ненужни.Изчезнете и спрете да ни дърпате назад!

отивайте там и не се връщайте повече никога червени зомбита!

Абе , до кога ще ни занимавате с тези комуниги ? Стигат ни 45 г. Да не говорим за последвалите ги през прехода 15 , защото толкова бяха на власт , за това и сме на това дередже. Доло комунистите-социалис и никога повече на власт тези интернационалисти и предатели !!!

Защо така, бе червен дедо? Защо не коментираш, та да видим какво ще ни довлечеш като статистика и оценка за Столетницата? Стига си мълчал, ами коментирай в няколко дълги поста по статията, отчаяните действия на последните червени олигарси на Бузлуджа.

Хаййййййййдееееее на кебапчетатаааааа! З друго не ставате , крадлива сган такава и малоумниците дето ви вярват.

А откъде са тези пари а?И въобще как има още хора да ви вярват-та вие не знаете дори какви сте!Понеже като стане напечено си сменяте името на партията-предлагам новото и име да е Б Л П-Българска Лайняна Партия-който е съгласен моля да гласува.

Вълка козината си мени , нрава не .....

Изберете си пак Станишко. Така ще си стоите в дупката, ще Ви лъже мазно и тънко, Вие ще му вярвате и така до края на ...всички членове на БСП. Честито ! Станишев е по-лош и от Доган. Онзи поне знае какво иска, а Станишко само лъже!!!

маазни маазни селяни и селянки се събират да слушат и да дрънкат глупости в които да давят комплексите на крадливите си паразитни душички. жалка картинка

То и ти ще си отидеш след известно количество години.Не забравяй, че не си вечен. Не ги долюбвам, но всяка партия така трябва да прави.За другите партии да си чул подобно нещо? И не завиждай на кебапчетата и бирата. Ако ти липсват пари и ти да си хапнеш, обади ми се.

не може ли да се промените без СИЛА Промяната звучи МНОГО НАСИЛСТВЕНА

ЕЛЕКТОРАТА НА КОМУНИСТИТЕ СЕ СЪСТОИ САМО ОТ НАЙ-НИСКО ИНТЕЛЕКТОАЛНОТО СЪСЛОВИЕ НА СТРАНАТА . САМО УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО. КАКВА ЦИВИЛИЗОВАНОСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОЧАКВАТЕ ОТ ТЯХ ПРИ УПРАВЛЕНИЕ. КОГАТО СА УПРАВЛЯВАЛИ Е ИМАЛО САМО ФИНАНСОВИ КАТАСТРОФИ . И ТОВА Е ВИНАГИ НА ГЪРБА НА ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН.ЧУДНО Е КАК ОЩЕ ТЕХНИТЕ ОВЦЕ ВЪРВЯТ СЛЕД ТЯХНАТА МАФИОТСКА КАСТА.

Може и Краси Аврамов да им попее, заслужили са си го.

DA SE SKRIQ TRQBVA NE DA XODQT DA PETNITE DARJAVATA

Каква промяна? За какви глупости говорите? Та как аз мога да се върна към идеализма от преди 100 години!!!!!!

тея са откачени.. бива ли така? тая партия все още не мога да схвана откъде има електорат?

нали бяхте Социалисти , нали всичко ви беше 6 , нали сте политици професионалисти ... ?? За каква промяна говорим тогава , не разваляйте хубавото моля ви ... :) тоя Станишеф - бобъра , що не си купи тоя връх , да сиправите барбекю там , барбекю от червени наденички , купени с пари от народа , НАРОДА ЧЕРПИ ... хайде марш

И за кога ще променяте столетницата???? Време е вече да се оттеглите завинаги.

Че то остана ли им електорат да ходи по чукарите?След като направиха всичко възможно да го уморят.

Защо да се променят? Нека да вървят там където им е мястото - НА БУНИщЕТО НА ИСТОРИЯТА!!!

КАКТО ВИНАГИО И ВСИКО КОМУНИСТИТЕ ОТКРАДНАХА И ТОЗИ ПРАЗНИК. ЕТО ИСТИНАТА: от 3 до 5 май 1981 год. в Търново се провежда конференция под ръководството на Димитър Благоев, на която присъстват представители от Търново ( Димитър Благоев, Никола Хр. Габровски и Драгомир Герганов), Дряново ( Михаил Иванов, Михаил Бойчинов, Михаил Радев и Панайот Венков ), Габрово (един представител), Севлиево ( Сава Мутафов ) и Казанлък ( Константин Бозвелиев ). Главният въпрос на тази конференция е бил: Трябва ли да се излезе открито пред народа като социал-демократическ партия и какъв да бъде нейният характер. С изключение на представителите от Севлиево и Казанлък, болшинството решили че трябва да се организира партия , и че тя трябва да е работническа и легитимна. Решено било още, да се свика през същата 1891 год. на 20 юли ( 2 август ) конгрес и да се положат основите на партията. Конгресът се състоял нелегално на връх Бузлуджа, по време на традиционните ежегодни тържества в памет на Хаджи Димитър. Участие вземат около 30 делегати и гости от Търново, Дряново, Габрово, Севлиево, Казанлък, Стара Загора и Сливен. На тази паметна за историята на България дата , се създава БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ и се приема нейната програма. ...

Ще ревете за промяна, то е ясно.Сега трябва да си изберете други вълчи кожи, иначе няма да скоро да помиришете власт.Първанката клекна, а рязания бей не разпределя порциите на властта вече ,умря и ехидната усмивка на русначето.Тежки дни за КОАЛИЦИЯ ЗА ОЛИГАРСИТЕ ....

BKP umrq....daaaaa (party)

Само покаяние може да върне малко живот на тази старица. В края на дните си - сбогом!

да забранят официално реанимирането на партизанската символика и да си спомнят за този закон ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.

Скапани комунисти, никой вече няма да гласува за вас, замо връх Бузлоджа ще си остане като паметник на простотията.

Хе,ще приемат 118,а ги напуснаха на изборите 118,000. Дерзайте другари, с това тъпо корумпирано ръководство искрено се надявам след още 4 години наистина да останете само 1180. Щом промените ще ги правите с хора като Р.Овч.Р.Глъвътъ, Масларова, Гагаузов и под мъдрото ръководство на СерГейчо успехът е сигурен! Тъпанари и мафиоти!