Почина босът на кръга ”Орион”

Бизнесменът Румен Спасов, съпруг на Веска Меджидиева, умря като емигрант в Кейптаун на 63 години, след 2-годишна мъчителна борба с рака, съобщи вестник "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Почина босът на кръга ”Орион” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се пържиш с ада, дано!

ei, nakadeto i da se obarne chovek - vse Rumenovci..

Не забравяйте, който копае гроб другиму сам пада в него! Живейте достойно и изчистете срама на кръвта си!

ДА ВЪРНАТ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ЖИВИТЕ ИЛИ НИКОЙ НЕ Е ОТНЕСЪЛ И ЛЕВ В ГРОБА! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ МЛАД ИЛИ СТАР Е...

ГОСПОД ИМА, ДРУГИТЕ СА НА РЕД...ТАМ ИМ Е МЕСТОТО...

на тази свиня баща му убил дядо ми когато е бил началник на нар. милиция в русе 1945.дядо ми е бил зам кмет на русе.народния съд го осъжда на смърт защото бил виновен за въвличането на БГ във втората световна война,така пише в решението на съда.дядо ми е завършил военно училище 1915,1924 е завършил право,финансии и търговия в франция-гренобъл.193 е бил консул в одрин.после е бил адвокат, имал е клиенти и болшевици.1944 идва един цървул с орда мързеливи тъпи говеда на власт в русе.избиват 28 интелигентни граждани без съд и присъда ,заравят ги незнайно и до ден днешен къде.затова мразя комунистите повече от всичко.до пето поколение да изпукат от мирчовия род хората!!!!!

..Смятаме, че е целесъобразно на другаря Спасов (Мирчо Спасов - бел моя) да се наложи партийно наказание порицание с вписване в партийните му документи и да се изпрати на друга отговорна работа... - туй решиха на 24. III. 1962 специалната комисия на ЦК оглавявана от членът на Политбюро Борис Велчев (туй е дядото на прокурора #1 ), Апостол Колчев, първи зам.-вътрешен министър, Никола Ангелов, зам. заведащ отдел Административен в ЦК и Саботин Генов от отдел Организационен в ЦК. И това е всичко- за хилядите убити като кучета с бой в главата с тоягата - м*а им !!! После комуноидите решиха, че поемат вината с мезе?!? После детенце Спасово - и то гепнало парици и фазирало в ЮАР. Партизанското село Лопушна (Г.Дамяново) също не беше пощадено от Веска. МНОГО КРАДЪТ! Но: НА КУЧЕТО - КУЧЕШКА СМЪРТ - така са казвали римляните и са били прави! Да ме прости Господ - днес празнувам!

всички сме смъртни

Rust in peace.

gadni chengili ot DS - da mrat po-burzo vsichkite. I da se samoiztrepvat.

Казват, че Варна е доста по-хубав и уреден град от Кейптаун (дори сега ... за преди да не говорим ... а и тенденциите на развитие на спецгероите от Варна изненадващо започват да са положителни)

Бог забавя, но не забравя!

Голям мръстник беше и Румен и брат му Лъчезар и баща им Мирчо Спасов.Господ по рано трябнаше да ги накаже и тримата. И майката Кина и тя беше много зла и затова и нея Господ я държа в инвалидна количка.Сега дано 5 те внтуци на Мирчо Спасов дано ги стигнат клетвите на пострадалите българи от тях.Дано пукне и Лъчезар така и поколенията им. Те толкова лошотия причиниха.Проклети да са !

Поклон пред строителите на съвременна Б-я. Шегувам се, може и да не се покланяте.

za prestupnoto dejanie koeto e napravil, 2 godini muchenie mu e malko...kato gledam samo gospod nakazva bivshite ot Durzhavna sigurnost....

otkradnal kolkoto da si pozvoli skapo lechenie v Zurih, no ... E, ostavil e dobro nasledstvo na sina si, za razlika ot tia deto sa v okradeni v bg. te sa ostaveni i bez normalno lechenie dori.

Що приказвате глупости и бедните хора умират от рак тях кой ги наказва ей такива дебили като тебе как ги мразя само...

върни парите на хората от нашия край, че виждаш ли какво те чака тебе и родата.

Лили, гълъбче, ако имаш прокълнати парици ми ги прати, аз не робувам на тези неща. Прокълнати, мръсни, каквито има такива, няма да ги избираме сега в тая криза.

Знам ,че всички един ден всички хора умират - ние също ще умрем, но знам че и крадените пари не носят щастие !!! КРАДЕНИТЕ ПАРИ СА ПРОКЪЛНАТИ И НОСЯТ САМО ПРОБЛЕМИ И СМЪРТ !!!

ДЪЛГА Е РЪКАТА НА БИВШИТЕ СЛУЖБИ. УМРЕЛИТЕ КОНЕ ГИ УБИВАТ.

Той умря, ама милионите ще се прехвърлят при синчето му, а ние пак ще духаме супата. И това не е единственият случай, в България е пълно с потомци на този и онзи, които продължават традицията. Техните пари никога не се губят, а се прехвърлят по семейна линия.

Бог да го прости!Поклон!

Правосъдието както винаги ще го духа.И Аз имам идея как да прееба Държавата.

отнеха му се поне 13 години и безболезнео умиране ... а сега ще гледа рая на картинка, докато е в казана

От човешкото правосъдие можеш да се измъкнеш ,особено ако сте от едно люпило,но Онази с косата не пропуща .Нека Бог въздаде на всекиму според делата.

лека му пръст

Poklon

Всеки по реда си, мир на праха му и на този боклук........

Това е доказателство за поговорката -господ бави , но не забравя!

Господ вижда!

Отърва ни от Луканов.

Нека тая новина да напомня и на другите бизнесмени, че са смъртни. От много алчност нищо хубаво не чака никого. Тоя краде България, но си получи заслуженото. Другите като него също ще си го получат рано или късно.

Само дето тоя изобщо не е живял добре.

метър на два и обременена карма на бъдещите му поколения

И богатите умират,и никой нищо не взима.Кафчег ремърке няма,

А защо ги оставиха да напуснат страната и да заминат за ЮАР, за да си живуркат с откраднатите милиони? Но бог забавя, но не забравя.

За умрелия или хубаво или нищо. Я по добре за този нищо.

И шепа пръст не е отнесъл на оня свят - душите на почернените от него ще му сипят!

Голямо лайно беше приживе - по татово време се чувстваше безнаказан заради баща си. Не считаше за нужно да се старае да постигне каквото и да е било, всичко му се полагаше и спускаше наготово отгоре. Беше прост, нямаше речник и маниери, другаруваше с долни жени. отиде си, но приятелите му в българия още са живи.

знаем и помним... и моя баща си отиде бездомен, бит и обиден. Беше юрист, беше офицер, бил се в двете фази на войната, беше Никола-петковист -щото беше от село човека, то не е лошо това, 3 години в Белене и 200 дни в Централния Софийски затвор, докато започнеш да си виждаш носа. После работеше като закупчик в едно село, когато полуграмотни (напомня ли ви нещо?!?) управляваха държавата. Аз съм на 47г. и се заклевам, няма да умра преди тези да си платят!!!

Toi padnal, drug cherven razboinik shte go smeni i tolkoz, kakvo tuk znach niakakva si lichnost? Zlovshtata partia BKP/BSP/DS sazdade i otgleda niakolko pokolenia otyavleni banditi i mafioti, kakvito balgarskata istoria ne pomni.

Дедо Господ не забравя!

Мръсница си остана Веска, мръсница над мръсниците - не е била и няма да бъде щастлива, независимо че при нея прелитат шепа маймуни от клона...

ТАКИВА КАТО ТОЗИ Е ЧУМАТА НА ХХ И ХХI ЗА БГ. ТРЯБВА ДА ГИ ИЗЧИСТЯТ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО