Дипломат №1 обяви заместниците си

Ще има трима зам.-министри на външните работи, като редукцията е много по-сериозна, защото към МВнР е преминал ресор „Европейски въпроси”, като няма да има министър, който да отговаря пряко за това.

Обратно в новината

Коментари - Дипломат №1 обяви заместниците си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе и аз не я харесвам, ама има и много по-зле изглеждащи чужди политици. Няма смисъл да изброявам.

Абе ако я попиташ тази персона Желева, ще ти каже че е българската Клеопатра!

Жал ми е за Желева. Тя като няма реална представа за себе си, близки и приятели няма ли. Може да е много образована, много интелигентна, но за позицията на външен министър се изисква и приемлива външност. Ами тя като не може да прецени собствената си персона, близките й да я възпрат от тия мераци да се излага като външен министър. Желева, моля те, откажи се от този пост, защото излагаш и себе си и най-вече нас българите! Просто нямаш визия за този пост, за професионализма ти не коментирам! Ама и ББ е виновен, толкова ли нямаше някой друг за тази работа.

народът е гладен и озлубял, само пушки им даите и ще видите какво ще направят, и не само ще реват тук разни потърпевши по форумите а ще ги отстрелят като глигани скапаните дипломати дето са отишли на курорт а не да вършат някаква работа.

не е завършила социология, а социална педагогика, не бъркайте нещата. А кой влиза педагогика? Когото никъде другаде не са приели. Тя после е специализирала някаква социология, с която сега се пъчи. А за педагогиката не казват нищо. А социалната педагогика, който не знае, това е такава особена педагогика, примерно за бавноразвиващи се деца, за такива с някакви увреждания, от проблемни семейства и т.н. Понеже това никак не се връзва с дипломацията (все пак, там не са бавноразвиващи се!), наблягат на социологията, като че ли тя е нещо кой знае какво, пишат щури въпросници и, както обичат да казват: каквото ги питаш, това ти отговарят. Примерно: Харесвате ли бойко борисов? Възможни отговори: 1. Да 2. Много 3. До полуда

много злоба се лее тук бе хора!

Това, което се налага като общо мнение е, че Кунева не трябва да бъде повече еврокомисар - достатъчно навреди на България и ние като българи не можем да й простим...

Ейййй, много зъби и големииииии.........

Хм, Калин Борисов. Нещо много познато ми звучи. Имаше един такъв по татово време в отдел Международни икономически организации ва МВнР. Браво, похвално е да се развиват номенклатурните кадри на Бай Тошо.

Тежко и горко на България от тия некадърници, лапачи дипломати, учили за какво ли не, ама не само азбуката на дипломацията!

Кога ще ги отзоват скапаните посланици дето само хрантутят, трябва нови да има и за тях. Да започнат с Камен Вличков от Тайланд, хрантутника.

Голямо недоразумение е тази мома! Да си бега бързо дома!

то малко по болшевишки звучи това комисар ама нейсе... та на вниманието на социоложката по външното изхождане: евро ресор в министерството винаги си е имало. кой работеше материалите на евро-министърките? прави се проста рокада - креслото на натовската снаха се заема от зам.мин. и толкоз. бюджета намалява, защото заплатата и облагите са по-малко /за радост и успокоение на бившата титолярка/. всичко останало: дип.състава с неподходящо образование, технически назначения по шуробаджанашки, щатни и нещатни ченгета, подмазвачи и забравени в залисията политически назначения - ОСТАВАТ!

Аз съ си простак, но толкова простаци и то опитващи се да пишат не съм чел. Защо ви гони злобата дами и господа? Цели 20 години?! Оставете простотията - тя и на комунистите не помогна!!!!!!!!!!!!!

Абе на снимката, поне на тази от статията, съсвем на електронен мутанат прилича тази Румяна.

и как и кога успя да се допита до дипломатите та разбра колко са приети от тях замовете? какво референдум ли им проведе /вътрешноведомствен де/ или общокариерно допитване направи.

Nqkoi hora mnogo gi e strah ot Milen Luckanov.Za6to li? Mai ili sa barkali v meda ili ne6to sa q barkali,ili po cql den intrigi pletat.Re6enieto za nego brakna v zdraveto na mnogo hora i 6te im dokara glavoboliq zaradi dosega6nata im nadmennost.

ама що не кажеш какво може конкретно, като си лично впечатлена. чакаме. какво може, пирона ли да си забива добре, що ли?

Райков си е от старата кохорта. На Борисов не разбрах какво му е подходящото образование. Пак само подмятания. А Люцканов по какви въпроси ще е натоварен да отговаря? И по какви е специалист от дипломатическата си кариера? И дали не е действащ служител на службите? Че тогава пак няма да има кой да се занимава с дипломацията. Говорителят и парламентарният секретар - пак те остават. И какво ще кажат на новата министърка - ами това дето редяха и на Калфата. И какво, пак постарому ли ще я кара и без това неудачно работещото министерство. За Кунева няма и да споменавам. По-голямо недоразумение НЯМА. И за какво първо посещение в Брюксел бръщолеви тая ? В централата на ЕС ли или при краля на фанфароните? Явно на новата министърка не й е ясно под шапката като каже в Брюксел какво точно означава. То не винаги е това което тя си мисли. А дипломатическите приоритети са й мъгла, какви търговски представителства вместо дип-представителства Нещо май се връщаме в соца! Вярно, че най-накрая ще превърнат външно в министерство на нашите работи. И какви ще ги върши тогава. Те нашите работи ние си ги знаеме какви са! Най ще ме е яд Руменовците да се окажат прави.

Милен Люцканов е доказан професионалист, познавам го лично

Направо не мога да повярвам - завършила социология - Външен министър. Тези хора съвсем изтрещяха. И аз съм учила в Германия - може ли да стана министър на Външните работи? Абе какви са тези ненормални назначения?

ох, ама никак няма визия на българка ! :( по-скоро на германски кон блъска женицата. Социотрош ли беше или каква не знам, но никак не ми допада

НЕ НА КУНЕВА ЗА ЕВРОКОМИСАР

А истината е че сме последната дупка на европейския кавал. Политиците ни се натискат за ЕС поради възможностите да крадат огромни суми и същевременно в страната да влизат някакви пари, колкото да не ги изгони народа. Народа иска да е в ЕС, за да може да ходи да мие чинии на запад. Пародията е пълна. Желева, да ти имам розовите очила.

Да, благодаря ти, всичко е ясно, а иначе новата министърка я слушах тази сутрин, не пръщи от много ум и компетентност, всички други министри имат по-добър изказ от нея!

еийй Костов е навсякаде задкулисно,абе нйм али кой да ги разстреля то това е безобразие....крадци и дупедавци.....Борисо ти излезна страхотен глупак......

Първо: Меглена не е вече Кунева, а г-жа Бел, второ Райков е точно син на баща си Райков от Либия и зет на Данчо Соколов-председателя на НС по времето наКостов! Не разбирам кой за какво реве...вместо ние да ревем от тях! Пак:)

този марин райков не беше ли посланик в либия

Браво за Милен Люцканов

Меглена Кунева освен злини и поразии за България не направи нищо друго. А, да - мрънкаше интелигентно по подобие на мадридския ЦАРвул и за ограничените хора изглеждаше кадърна.

Корумпираната Кунева-Пръмова, която загроби българската икономика и част от енергетиката трябва да се маха оттам. То е ясно, че с поста комисар и се плаща законно подкупа за продажно подписаните преговори, но Бойко трябва да пребори и да я махне от хранилката.

Абе много селско изражение и интонация има тази бе джанъм.Тя не е за външен министър,а за вътрешно ползване в килера или мазето.

а тази като ще започне да мисли за българите.........и да прави НЕЩА за нас..........ще стане чудно, айде стига писахте глупости

българите не искат продажната Кунева да продължава да не прави нищо за тях, а да лапа и да пълни гуша и задник ненаситен

В този форум май останахте само злобните комунисти. Айде бегом утре на Бузлуджа и там да си останете ЗАВИНАГИ!

Малиииииий с тия големи зъби как ще се ръфа народната баница

е, точно за такива имаме ние лафа: Гладна карпатска вълчица с дълъг косъм ми..т да ти прави!

Голямо недоразумение е тази мома! Да си бега бързо дома!

Rumenke, mnogo zwbi, be duchko, mnogo zwbi! A za Kuneva-Prwmova niama kakvo da se misli - edin chut izotzadze i da ne swm i vidial poveche krivata zurla!