Яне Янев поема антикорупционната комисия

В парламентарната група на ДПС хора като Делян Пеевски не са един и двама, а са преобладаващата част и е жалко, че обществото няма механизми да не ги допуска в парламента. Няма проблем в това, че ДПС ще работи с човек по-малко в Комисията за борба с корупцията.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев поема антикорупционната комисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говори се, че Доган си разпродавал масово Сараите - ЗАЩО? На Боровец вече продал и то на другари от НДСВ. Това ли беше ТРОЙНАТА Коалиция - в Коалиция и сега пак заедно се купуват-продават - алъш вериша пак заедно си го правят. Какви имоти разпродава Доган и защо бърза да се отървава от тях!

Тъмно син, в България никога не е имало демокрация, най-малко след 1989 г-за да се изгради обществено съзнание по подобие на западноевропейците. И в това е проблема! Тъмносиния цвят в българското политическо пространство вече е смятан като ретрограден и доста измърсен. А моите слова са понятни за някои, за други НЕ са- въпрос на грамажно съдържание- Сорри ама ...

ЯНЕ ДА ПРОВЕРИ ОТ КАКЪВ ПОЛ Е НЕГОВИЯ ДЕПУТАТ ЧУКАРСКИ, ЗАЩО НЕ Е ХОДИЛ ВОЙНИК ? ОТ КЪДЕ СА МУ ДОХОДИТЕ ? И ДА ОТГОВОРИ КАКВО ГО СВЪРЗВА С НЕГО ?

Мили дедо, ела си моля те в България да ни отървеш от мимикрията на клониращата се олигархия... само ти единствен си ни последната останала надежда.... моля те дедо ела си ЗА ДА СЕ ХВЪРЛИШ ОТНЯКЪДЕ ЧЕРВЕН КЛОНИНГ И МУТАНТ

Дедо Йоце,оценяваме добрия ти стил на изразяване...ама пак нищо не казваш,деде.Високопа слова зад които не крие едно голямо НИЩО.Само пълно отричане и никаква конструктивана мисъл.Че от къде да ги внесем тези политици - от друга планета ли.Нали и те са част от нас - такъв ни е генния материал,както се изрази един новоизлюпен политик.И нали го имаше веднъж този прецедент при царя- нови лица,внесени отвън....и...резулта го знаем. Или да въведем друга система на управление - без политици и без депутати...каква - дай предложение.Просто в България все още няма политическа класа и приемственост....и за съжаление трябва и ние както развитите демокрации преди нас да си минем по този път.А както е казал един друг политик на развитите европейци: Демокрацията не е идеалната система,но засега по-добра не е измислена

Нямам му вяра на тоя - физиономията му е на подлец, не го знам какъв театър играе, подозирам, че е поредния политически инженеринг на БСП :(

Яне, желаем ти успех. Но искаме да видим реални резултати, санкции и осъдени хора!

Какъв реалист си като не даваш реална преценка? Поне си промени ника. Яне Янев има две висши образования - агрономство и икономика, завършени с отличие. И смятам, че точно той е подходящия човек за антикорупционната комисия.

мислиш че новите лица могат да са 100% гаранция за липса на връзка между политика и престъпност и че статуквото на практика не е способно да застане зад новите лица.. ?! и кои имена конкретно си в състояние да изброиш, защото докато липсват имена всичко остава общи приказки а в случаят има конкретен човек за когото твърдиш че не е читав. ни най-малко не съм привърженик на яне но също не съм и убеден че е непременно неподходящ за новият пост на този етап. ако действтелно не е това лице за което се представя бъдещето на единицата яне няма да е розово. за сега като цяло демонстрацията на подкрепа и доверие са необходими като стимул за всякко едно начало. скептицизмът не е добър съветник а и крайна сметка стабилността в основанието му в този случай не изглежда особенно непротиворечива - независимо от ъгълът на гледната точка от където би могло да се потърси. ще поживеем и ще видим, до тогава вярвам че яне е подходящ за службата си и му желая успех на него и цялото ново правителство !

Това е като да дадете на Мечо Пух да пази хранилището с меда ..

Време е за новата партия Анархия Незаконност и Несправедливост (АНН)

добре дедо, да кажем че си кристално наясно с единицата яне защото си много умен или го познаваш лично цял живот или поради някакви други причини, както и да е... кажи сега тук във този анонимен форум, кой освен тебе е годен да управлява и да заема високи длъжнсти ? по това какви ги пишеш насам,натам вече няма съмнение че се имаш за най-годният от всички и във всичко, независимо от това дали го озъзнаваш или не, е ясно... яне е ново лице на надеждата и заема много висока длъжност и отговорност спрямо българското общество. да се подхожда с недоверие и предрасъдаци и същевременно да не се подчертава друга алтернатива е признак на недодяланост и простащина... а може би просто да е старчески синдром на мрънкането.. но това пак си е излагацийка.. :/

Докато адвокатите ПОЕМАТ големи суми,Яне ще поема друго нещо.

Надявах се, предполагах, а то представете си-и Бойко пусна луди да го командват! Пак сбърках с вота-така е в живота!

Яне а какво ще правиш с кредитора на мама и Дилянчо и касичка на БСП и ДПС Цветан Василев

Действай, Яне!

ГГ Е ЗАВЕЛ ДЕЛО СРЕЩУ ЯЯ. СЕГА ЩЕ СЕ ВИДИ ИМУНИТЕТА ПАЗИ ЛИ ЯЯ

Гази ги, Яне, мачкай до дупка! Но с доказателства и дела, а не с шумни изхвърляния! По-малко фойерверки, повече поразени цели!

Янчо одрусай държавните фирме че що партии нахраниха бе..друсай държавните фирми остави ги за сега частниците......

iantcho mnogo shum za nishto vsitchki znaiat tche u bulgaristana nishto ne moze da se razkrie i nikoi nakaze :)

Яне а ти от къде се издържаш доста луксозни офиси има твоята мафиотска партия.

Я виж ти колко комунистически Плюнчовци имало в този форум . Ей гадни комунистически мекерета сте вие и се пукате от яд че свърши вашето крадене... Ама то лакомото дупе кръв сере.

Някой още плачат за Д.Пеевски и мощната му мамка. Затова и са против Я.Янев.

Човекът не разбира от такива работи. Той си е агроном или зоотехник. Елементарно, но кой за каквото е учил.

браво на Янев . успех .

Яне малко да систематизира тези обвинения, дето ги сипе от вестниците наляво и надясно. Да хване един случай, да организира разследване, да следи случая, да го докара до съд и присъди, и ефективни конфискации на заграбеното и наказание на виновните. Че нещо много станаха сигналите и бомбастичните обвинения, които само се хвърлят в публичното пространство, а дали е така, и кой какво точно е направил, не се доказва и не се реализират никакви наказания и конфискации на имоти на злоупотребилите. Да преминем от виковете по площадите и пред медиите към конкретни действия, иначе много олекват приказките на Яне и няма никакъв положителен резултат за всички.

Досега от Янко само приказкисме чули, та силно се съмнявам да направи нещо. Толкоз си може човека. За съжаление само с приказване нищо не става, иначе държавицата ни вече да е в Космоса.

Яне боклук си и такъв ще си останеш

Направо на камионетките и........ Белене

stiga ste pliuli, mrusni korumpirani komuniagi..strah vie e i zatova skachate ..naserete se ot strah

Точно пък Гриша Ганчев хвани - Яне ти си пълен смотаняк , гледай в правителството после гледай частния бизнес. Само говорите преди изборите ама и вие нищо няма да направите.

Пълен идиот шеф на комисия за борба с корупцията -крадец шеф на комисията за ДАНС.Кви още порстотии ни чакат?Това ли е новото?Остава и волен Сидеров да стане шеф на комисията примерно за етнически мир;-)))или за правата на малцинствата у нас;-)))

наистина започвай с Гриша Ганчев ама не забравяй и Доган Румен Петков Овчаров Нинова и т.н.

Я да видим сега Янето като дава толков обещания , какво ще направи като председател на таки комисия?! Подозирам ,че след година всички вие положително отнасящи се към неговия избор, ще го изритате разярени от паралмента с яки шутове и ще бъде краят на парламентарната кариера на Я.Я.Така безславно завършва кариерата си всеки, който използва партиотични лозунги за лични цели, сиреч псевдопатриота.. ха ха

Поради променената си роля Яне Янев би трябвало да промени и тактиката си и първо да проверява и доказва а после да сипе мълнии.Аплодисментит няма да му се разминат ако корумпираните поединично или по групи се заточат към затвора.За да заработи машината много по-резултатно бъдещите обекти на разследване не бива да бъдат предупреждавани предварително.

Хайде пръдльо, сега да те видим!Бойко хитро се измъкна, като те сложи за шеф на тази комисия, а ти като онзи, дето бил професор, Кушлев, най много за умий очи да хванеш някой вмирисан циганин с 10-20 хл. лева недоказани пари.Дано да греша!

сега направо ще направи чудеса. На първо място ще се разплати с тези които му дадоха хиладарките за предизборните кампании. Ама не ми изглежда много чистоплътен, та нищо чудно да ги притисне за да мълчат. Както ДАНС притисна Ковачки и той си направи партия с която да помогне на БСП и ДПС, но не успя.

А Яне кой ще го проверява? Да не стане крадеца вика дръжте крадеца!

Отдавна му беше времето за проверка на Г.Г. И не само на него. Но за да се изчистят Авгиевите обори ,трябва и Херкулес. А за сега не го виждам да идва! :(

КОГА ЩЕ СПРЕШ ДА РАЗПРЪСКВАШ ЧЕРВЕНО-ТУРСКАТА СИ ВОНЯ ИЗ ФОРУМА БЕ, ДЕПЕСАР НЕЩАСТЕН, ЧЕРВЕН КЛОНИНГ И МУТАНТ?

българският Саркози.Бедни ми Пинокио иди да го духаш на Карабас-Барабас.