Полицията арестува стотици черноризци в Унгария

Унгарската полиция използва сълзотворен газ снощи, за да разпръсне протеста на забранена крайнодясна групировка в центъра на Будапеща и задържа близо 200 демонстрантии, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Полицията арестува стотици черноризци в Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До ооо (05.07.2009 г. 13:39ч.) - така е. Някои отвъд океана ръчкат малцинствата в Европа. Проблемът с циганите и турците не е само български. Размириците осигуряват пазари за оръжието и принуждават правителствата да вземат заеми от тези, които ги раздават.

Гвардията е обвинявана от ПРАВОЗАЩИТНИЦИ, че организира шествия с цел сплашване ... срещу вълната от дребни престъпления, извършвани предимно от роми.

България на българите! Идете да гласувате, не отлагайте! Стига робство и тиранство...

Не разбрахте ли, че аметата (соровците) водят политиката разделяй и владей. Не някой друг, а тъкмо те подкрепят маргиналната паплач - цигани, турци, шиптари да издевателстват над мнозинствата - българи, унгарци, сърби. Целта е да има раздори, за да могат аметата да заемат позицията на съдия. Когато Тодор Живков беше на власт, цигански проблем в България не съществуваше. Сега всеки българин изхранва поне по един мангал. А за отплата циганинът окрадва, изнасилва, дори убива българина.

Всяко име или част от него на политическа партия, подчертаващо и претендиращо за Свобода в една развита демократична и правова страна, е показател, че притежаващата организация има мисия водеща към анархия...

ЦЯЛА ЕВРОПА ЛИ ПОЛИЦАИТЕ СА ТАКИВА ПУТКИ? МОЖЕ ДА СИ МАНГАЛ ДА КРАДЕШ И УБИВАШ БЕЗНАКАЗАНО ДАЖЕ ПОД ПОЛИЦЕЙСКА ПРОТЕКЦИЯ.МОЖЕ ДА СИ НАРКОДИЛЪР ПАК ПОД ЗАКРИЛА.МОЖЕ ДА СИ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНА ПАРТИЯ ДПС ПАК ДА ТЕ ЗАЩИТАВАТ КУКИТЕ.А АКО СИ ЧЕСТЕН ДЪНАКОПЛАТЕЦ СИ ВИНОВЕН,ЧЕ СИ В ТЕРИТОРИЯТА БГ С НАЙ-НЕКАДЪРНАТА И КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ.

Днес отидете да гласувате !

Забранени са рапресии към активисти,които имат законни основания да протестират или са били нарушавани многократно или еднократно правата им за сметка на привилигировани,коит са злоупотребили с протестиращите

А у нас защо не забранят най-крадливата и незаконна партия ДПС? Ами защото крадат заедно със създателите си от БСП! Само със силна воля и здрава държава можем да се преборим с мързеливите и крадливи цигани,а не с толериране, защото можем да ги купим на изборите. Евалла на унгарците! Ама те и затова не са били под турско робство!

крайно време е да бъде изчистена тази сган и заедно с подкрепящите ги организации и лица да бъдат затворени в гета и резервати и да си строят циганското обществото там без да мрънкат и да се правят на демократи защото демокрацията е демократична когато законите важат и се прилагат и за циганите

Няма нищо лошо, когато защитаваш народа и държавата си! Последния пример на циганско безобразие - убийството в Шишковци отново остана абсолютно в страни от общественото внимание, а това е безобразно нагло посегателство върху живота на хората

ВУнгария забраняват партия, която се бори против ромите и техните противообществени изяви, а в България е разреюено да има етническа партив, която буни духовете и то не защото българите мразят друговерците, а заради лидерите им. Това са безочливи и арогантни хора и не знам докога ще ги търпим. А що се отнася до циганите, те трябва да се държат изкъсо(както при комунизма) за да могат другите да живеят спокойно. Цяла България е проплакала от тях, но те стават все по- нагли и злобни.Спешно трябва да се вземат мерки, докато не е станало твърде късно, тогава и господ не може да ни помогне.

Не разбирам,кое е незаконно?Да се бориш срещу престъпността ли?Не трябва ли и ние да последваме примера им?

гласувайте с номер 18!

НАПРАВО ДА ГО ПРЕБИВАТ С КАМЪНИ , И КОКТЕЙЛ -МОЛЛОТОВ ЗА ГАРНИТУРА , И КОЙ ОТ КЪДЕ Е! БАХ МААМУ И СВОЛАЧ, АНТИ СОЦИАЛНА , КРАДЛИВА , ЦИГАНСКА!

Циганите - в охраняеми гета, от които да излизат само след проверка на документите им, удостоверяващи, че отиват на работа извън гетото! Поучете се от Израел!!!

Bratiata ungarzi otnovo sa edni gardi pred nas.Samo trepane sa ziganskata sgan