С 80 000 повече са избирателите в Кърджалийско

С близо 80 000 повече са избирателите в област Кърджали в сравнение с евровота.

Обратно в новината

Коментари - С 80 000 повече са избирателите в Кърджалийско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до РЕЗАНИ БУРГИИ - майка ти гяурска най не образования турчин е със средно образование педарас смотан,майта ти мръсна за това ли икономиката на ТР е една от най силните щото са неграмотни а къде е вашата имате ли нещо таково хахаха ганю мръсен с голи задници ли се става европейкаи както вашите жени курви турците има да ва опъват още дълги години защото сте прости и тъпи вас ва бива само за омраза и не навист това ви е генетично

may vsichki samo znaete da drankate... nauchete kakvo pishe v kanstututsiyata posle govorete... shtom plashtat danatsi shte glasuvat..

аз съм студентка в Калифорнийския университет в щата Калифорния.Туркиня съм и съм гражданин на Р.България,владея английски,испански,н и разбирасе турски.Не мога да разбера за каква неграмотност се говори за турците вие знаете само да ги мразите, а пък те продължават да се развиват..Ако се продължава така и България още продължава да бъде най бедната страна в Европа

Да видим какво ще направи Бойко за вас,нали беше казал, че първата му работа ще е да премахне двойното гражданство но първата му работа беше да каже че уважава турцуте, и от това разумните хора ще разберат че все още много ги е страх от ДПС и турците...Честито ВИ Бойко

Пак глупости прочетох днес - там турци, таб българи, само цигани нямаше - те не могат и да пишат. Не разбрахте ли, че става дума ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, а не за някаква област от хора и животни. Нима толкова алчност има в очите на мюсюлманите по Кърджалийско?

О Нерминче, скъпа гугутко проста, бре патко тъпа. Ако не си разбрала ние гласуваме за български парламент, а не за турски. И Искаме въпросите, които се отнасят за бъдешето на България, нашето бъдеще и това на децата ни, да се решават от Българи. А не от някакъви скодоумни и мозъчно ощетени индивиди, които не знаят дори български език, които не живеят в България и на които не им пука какво става в България. И тези ще ми определят правилата в моята страна. Та Патко проста. по една случайност, тези които вършат тези ориенталски мръсотии, нямащи нищо общо с европейската цивилизованост са екземпляри, определили се като турци и идващи от съседна Турция. Схващали ти панирания мозък, а? Не идват от Гърция, не идват от Румъния, не идват от Сърбия. Нито една гръцка, сръбска, румънска телевизия не се намеси така брутално във вътрешните дела на суверенна България. А ти гласувай, гласувай. Сега чакаме бат Бойко да си изпълни обещанието за премахване на двойното гражданство. Заедно с правилото за уседналост, ще те видя следващия път дали ще гласуваш. Ако патешкото ти мозъче не е успяло да схва не тези простички неща, помоли някой да ти ги преведе. Ако явно наблизо не намериш такива хора, сподели във форума, ще ти обясним чуждите думи от българският език какво означават. А че се втора категория съвършено правилно си го усетила. В България само българите са първа категория. Ако си българка, включваме те. Ако си турче, дори не си втора, а заминаваш директно трета категория еничарчета.

Мило момиче, гласувай за когото искаш, но моля те когато пишеш в Български сайт - пиши на правилен български. С грамотността и образованието се отварят очите на интелигентността.

Докато Вие ни мразите, презирате, обиждате аз ще гласувам за ДПС.

Който не е гласувал, да излиза бързо! Хайде, не остана време! За който и да е, без ДПС! И не обиждайте всички турци, не всички гласуват за Доган.

Погледнете се какви националисти сте, заково са Ви виновни турците, неудачите на страната преписвате можиби? търсите виновника?Всички са виновни за положените на нашата страна.Защо трябва да се мразим и да се делим, нали всички сме на едно положение.Сред българите също има много, такива каквито ги описвате по-горе.Аз няма да се оправдавам, че съм туркиня, но немисля, че съм по-долна от Вас и втора категория тук където съм се родила.

Когато се изселваха пак ги наричахме екскурзиантите. Сега пак са с автобусите посока България. Но защо никой не споменава как ги обиждаха и когато вече тяхните гранични и полицейски служители изнемогваха почнаха да ги обиждат с подръчни средства, я дръжки на тесли я сапа на лопата и какво ли не още.Гледах го лично интрервюто с младо семейство което се бе юрнало с потока от народ да търсят като аргонавтите златното руно. Та това младо семейство с плач описваха ужасите и униженията на които са били подложени от уж тяхните братя по кръв и религия.Тези за които България е предоставила безплатно обучение, инвестирала е в тези млади хора и не само в тях.И целият този понтенциал от работна сила и ум изоставя своята Родина .Ето сега и не само а и предишни избори тези хора отново идват да дадат своя глас в полза на кого? Иска ли питане този въпрос? Естествено е във вреда на нация Българска.Какво повече да коментираме ? Тези хора според мен нямат право да гласуват нито да определят-маниполира изборите в една държава която са напуснали и са се преселили там където са ги обиждали търпяли са унижения и какви ли не още несгоди , и въпреки това пак им се кланят и едва ли не фанатично потдържат партията на меко казано резаци,фесове и какви ли не още!Според мен това трябва веднъж за винаги да бъде прекъснато и изкоренено от нашата Родина.

Като кажете Доган, не разбирайте турчин- български гражданин! Аз, като ненавиждам Р. Овч. Румен Петков и др.п., да не би да мразя съседа си - българин? Не ругайте турците, ние сме едно с вас. И между вас има такива, които заблудено гласуват за червени феодали, но аз не плюя по българи. Да гласуваме за единна и просперираща България!

Кирджали е на твоя изкривен български. Градът е КЪРДЖАЛИ. Български. А от нискообразовани и наподобяващи стадо хора няма как да ни е страх.

Проверки и съдилища за гласувалите повече от един път. Промяна на избирателния закон. Задължително гласуване. Премахване на двойното гражданство.

smart na tursite balgaria na balgarite dagi izselim v bursa spomnete si za istoriata za batak za aprilskoto vastanie za klanetata smart na tursite ataka pobeda

Грозна картинка - Земята на Ботев и Левски отново е робска земя с гласовете на хора, които нямат нищо общо с България! До кога ще търпим това издевателство??? Европа защо спи???

Сега кържаали дугодина видин разтворете широко бузуте

Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, СССР (днешна Украйна). Син е на Димитър Яков Станишев - бивш секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия, отговарящ за международните връзки на БКП, и на професор Дина Сергеевна Мухина.Гласувайте с разум за да не управляват Руси и Турци

mnogo vi se kefq kato govorite taka,tova oznachave 4e se strahuvate ot nas..

Добре де, стига сме ревали. Обаждайте се, ако ще и да изглежда нахално и хахаво, на роднини, приятели, познати. Давайте им газ да гласуват. Говорих поне с 20 човека, от които половината ми отговориха уфффф, мързи ме да ходя до там и да чакам! Не може така! Вижте ги нашите в Гърция изнемогват, в Студентски град младите извили опашки. Вървете гласувайте, давайте зор и на тези около вас. Има още време. Депесарите се изредиха почти на 70% вече, няма накъде да им рипа толкова вече процента. Айде. И умната! Впрочем аз съм родом от Кърджали, вчера се върнах оттам. Нямате си идея просто.....Турският е едва ли не вече официален език там. А Кърджали е български град, мамка му. Аз съм българка...Реве ми се.

Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, СССР (днешна Украйна). Син е на Димитър Яков Станишев - бивш секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия, отговарящ за международните връзки на БКП, и на професор Дина Сергеевна Мухина.Народе гласувайте да не ни Управляват Руснаци и Турци

vie prodiljavqyte da si govorite,nie deystvame.....

Съвсем очевидно е, че простия народец пак го манипулират: ББ щял да забрани двойното гражданство! Глупости! Няма политици! Няма партии! Какво са ви виновни турците бре, непросветени? Срамота! Турските мнения и коментари са по-разумни и компетентни. Да няма турци във властта! Това ли е причината да се гласува? Това ли е най-важното? Значи искате да стане невъзможното.. Тези хора са наши сънародници и ние заедно трябва да работим България да се развива в Европа и света. Наистина много лош материал... ами заслужавате си съдбата..

Братя! Не призовавайте Българи, гласувайте против Станишев и Доган! Призовавайте Български граждани, гласувайте против Станишев и Доган. Аз съм турчин по произход, но съм Български гражданин и искам да живея в Родината си и никога повече да не ме делят по етнос от останалите! Затова не гласувах за Доган. Братя и сестри, гласувайте за ЧИСТА и СВЯТА РЕПУБЛИКА!

ГЛАСУВАП ТЕ ЛИ?

Братя българи, от Разград, Кърджали и прочие гласувайте на всяка цена. В противен случай жална ви майка. Тия резани фесове ще ви прегазят.

Аз съм българин а жена ми е туркиня, гласувахме за ГЕРБ майка и, и сестра и също,та знайте че не всички турци са догановци!

Do 13.00 chasa izbiratelnata aktivnost e 29%????Sram, sunarodnizi.......iz i glasuvaite, za boga.Inache BUlgaria zagiva.

Който мисли, че е българин - да се дига и да гласува, че циганите гласуваха вече по два пъти!!!

ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ТАКИВА ОТ СНИМКАТА ДА ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ И НА НАШИТЕ ДЕЦА. ГЛАСУВАЙТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ !!! ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

Добре че ги изселих навремето - 500 000 Ако бяха тук сега? Само времето ще покаже дали съм бил прав. Kато гледам Сърбия май съм бил

КОШМАРЕН ДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ. ДА ВИЖДАШ С ОЧИТЕ СИ КАК СЕ ПОДИГВАТ С ТЕБ НЕГРАМОТНИ ХОРА КОИТО НЕ МОГАТ БЪЛГАРСКИ ДА ПИШАТ И ГОВОРЯТ , НО КОИТО ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПАК ДОГАН И КОМУНИСТИТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ А ДЪРЖАВАТА НИЩО ДА НЕ ПРЕДПРИЕМА, ЗА ДА ГИ СПРЕ. МВР, ПРОКУРАТУРА, ПРЕМИЕР, ПРЕЗИДЕНТ, ВИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ ? ЗАЩО ПРЕДАВАТЕ И ПРОДАВАТЕ БЪЛГАРИЯ ?

minalata godina si izkarahme pocivkata-obhozdaiki Rodopite.Pri priatelski spor s bulgaro- mohamedanin mi be kazano '' kato se ima v predvid, ce bg mohamedanite sme okolo 4-5 mil, a ciganite-okolo 1 mil-KOLKO ostava za vas hristianite...?''O na vseki da si napravi izvoda...

о(olo (05.07.2009 г. 14:31ч.)Турция не е в случая виновна че прокарва своя политика чрез свои апатии в съседни страни, народът ин има поговорка НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКА, А ТОЗИ КОЙТО МУ ГО ДАВА! Виновни сме НИЕ че нямаме действащо МВР, ДАНС и държавна политика за инвестициите от Турция и въобще. Развитите европейци имат държавни политики с финансово разузнаване за инвестициите с които НЕ допушат икономически инвестиции зад които се крият тъмни политически домогвания Идея за България

Таня, za seten pъt šte objasnja zašto premahvaneto na dvojnoto graždanstvo šte e ot polza samo za Dogan. S tova šte bъdat lišeni ot pravo na glasuvane 1 500 000 emigranti po cjal svjat s izključenie na izselenite v Turcija. Nikoj ne može da prinudi turskite vlasti da kažat na koj bъlgarski graždanin sa dali tursko podanstvo. Tova označava, če spored konstitucijata te šte si ostanat bъlgarski graždani. Spored evropejskata harta za da otnemeš na njakogo podanstvote trjabva, da dokažeš, če e podal molba za pridobivane na vtoro takova. Ako stranite ot ES sa korektni i uvedomjat bъlgarskata strana (sъšto spored hartata), čak togava može da započne procedura po otnemene na graždanstvoto. Kato glaven dokazatelstven material šte e btoroto pridobito podanstvo. E hajde sega opitaj se da dokažeš če, če turistite-izbirateli sa podali molba njakade iz kjurdistan!!!!!!!!!! Az veče glasuvah, nadjavam se ne za posleden pъt, nadjavam se sledvaštija pъt da bъde po elektronen pъt sreštu elektronen potpis, eto tova e načina da se eliminira dvojno i trojno glasuvane. Dogan i na tova šte mu nameri kolaja, no šte mu izlezne mnogo po skъpo. Molja Vi skъpi snarodnici, ne ni otvraštevajte s glupostta i naiviteta si. Vsički izbiratelni reformi do sega sa bili manipulirani ot BKP i DPS, razberete go spore rezultatite ako ne sporen elementarnata logika.

мамицата им диваци неграмотни....най ми е жал за българите в тези градове...дано успеем да направим правителство без турците за да моежм да си оправим законите и да забраним тази мафия дпс....искам да се обърна към Бойко Борисов, Волен Сидеров , Костов и Янев....забравете гордостта и дребните и дрязги....обединете се вурху проблема ДПС и направете едно силно правителство което да си унищожи...от вас зависи....каквото завсисеше от нас ние го направихме...сега е ваш ред господа.

Много си в грешка! Няма никакъв келепир в двойното гражданство, явно не си наясно какво ти дава едно гражданство! Заедно с ползите имаш много повече задължения, за което много като теб очевидно забравят! Освен това не забравяй, че тази държава не е потънала окончателно и благодарение на парите на тези емигранти, които презирате! Да и другите държави са имали трудности, но никоя не се е отказвала така и не е прогонвала интелигенцията толкова лекомислено както България! Търси статистиката и нашата и чуждата/ако четеш чужди езици/ и ще видиш колко от емигриралите българи са висококвалифицирани. И дори да не са успяли да постигнат мечтите си се чувстват по-комфортно там сред чуждите, защо ли? И не съди другите, всеки има своите причини да замине и правото си да се завърне или не! А не си мисли, че не искат да работят в България! Приеми, че просто са ги изхвърлили!

за бога братя, гласувайте

Пропуснах за това,че идвали да си сменят паспортите.Кога ще ги сменят-събота и неделя ли.И като живее в Турция на какъв адрес ще се регистрира-накрая ще се окаже,че на един адрес има регистрирани по 20 човека.ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ И АДРЕСНАТА РЕГИСТРАЦИЯ ПО МЕСТОЖИВЕЕНЕ.

Жена ми е туркиня а аз българин,и двамата гласувахме за Герб, нейата майка и сестра също,та знайте че не всички турци са дугановци!!! Да живее БЪЛГАРИЯ во веки веков!Амин!!!

БЪЛГАРИ-ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ДПС-ТАКА ГЛАСУВАТЕ ПРОТИВ НОВОТО ПОЛИТИЧЕСКО ТУРСКО НАШЕСТВИЕ.ЗАДЪЛЖИТЕЛ ГЛАСУВАНЕ И БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС,АКО НЕ СИ ЖИВЯЛ /така наречената отседналост/ ПОНЕ 5 ГОДИНИ В СТРАНАТА ПОСТОЯННО. А тези с фалшивите удостоверения - в затвора като фалшификатори на документи. А доилхан-ако мислиш така,искрено,мога само да те поздравя.

Точно така, трябва да гласуваме, защото ако Турция искат получат членство в Европейският съюз, трябва да го получат със свои достойнства, а не чрез прокарване на своята политика чрез партии на етническа основа в страни доказали своите!

Dnes e hubav den za Bylgarskata demokracia......... komuniagi i turci zaedno si otivat ot vlastta ......4estito Bylgari :))))

ДОЙДЕ ВРЕМЕ СТАВАЙТЕ ОТ СЪН СЕ ДЪБУЖДАЙТЕ ДОСТА РОБСТВО И ТИРАНСТВО ВСИЧКИ НА ОРЪЖИЕ - КЪМ ИЗБОРНИТЕ УРНИ. А за тези , които гласуват по няколко пъти , трябва затвор и отнемане на българското гражданство - завинаги.

В България има 2 етнически партии, които се допълват по екстремизъм и фашизъм!!! Това се ДПС и контра-пунктът и - Атака!!! Останалите партийки са продукт на БКП и ДС, така че за кого да глассуваме??? По-точно - ГЛАДУВАМЕ!!!

Край на двойното гражданство. Явно иначе няма да стане.

NE SA VINOVNI TURCITE - DAVAT IM I IZIAJDAT BANICATA A NIE IM IA DAVAME

Гласувайте за БЪЛГАРСКОТО.

Българи излезте днес и гласувайте , за светло бъдеще на Българските деца ,