Обвинен в тройно убийство оправдан четвърти път

За четвърти пореден път Софийският апелативен съд оправда Димитър Кънчев за тройното убийство на баща си, втората си майка и 4-годишното си братче, което стана в София през 1997 г.

Обратно в новината

Коментари - Обвинен в тройно убийство оправдан четвърти път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯКОЙ НАЯСНО ЛИ Е ОЩЕ КОЛКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ЕДНО ТАКОВА ДЕЛА-ОБЖАЛВАНИЯ,ИНСТ НА СВИДЕТЕЛИ,НЕКАЧЕСТВЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА,ПРОПУС В РАЗСЛЕДВАНЕТО.МИ ТО ИЗЛИЗА,ЧЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМ САМО ПО ЕДНО ДЕЛО РАБОТИ 12 ГОДИНИ БЕЗРЕЗУЛТАТНО.А КАКВИ ЗАПЛАТИ ПОЛУЧАВАТ САМО-ПРОСТОСМЪРТНИТЕ НЕ СА И СЪНУВАЛИ.АМИ ВСИЧКИ ДРУГИ РАЗХОДИ ПО ПРОИЗВОДСТВОТО.НЕ МОГА ДА ИЗЧИСЛЯ ,НО СЪС СИГУРНОСТ САМО ТОВА ДЕЛО СТРУВА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ(ПЛАТИЛИ СМЕ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ЗА НИЩО.А СПРАВЕДЛИВОСТТА-НЕЯ КОЙ Я БРОИ ВЕЧЕ.

Баси кефа - ще търпим Aurora още 2 дни. След като минат тъпите избори . тя ще изчезне. Ей Auro-ro ще ме откажеш да гласувам с тези агитации. Спрете се най-сетне, кво полудяхте всички? Като полтъргайсти сте! За 4 години поне да бяхте пръднали по веднъж, а не сега всички от всички партии да крещите тука. Де бяхте 4 години - поне един концерт да ляхти организирали. Още 2 дни и ще млъкнете за 4 години! Ще следва 4 години СПОКОЙСТВИЕ! А относно статията - нямам думи!

И какво като я върнат? Той е ОПРАВДАН за 4-ти път! Няма значение дали има смъртна, или е 30 год., тоя не стига до присъда! Ти правиш ли разлика между големина на присъдата и нейната неизбежност? Помисли малко, преди да пишеш емоционални глупости!

bravo g-n markovski.

СРАМ...Е.аси полицаите и следователи и трънки и си спят спокойно...Дано Господ ги накаже по-скоро...защото те едва ли ще се поправят.ЛИНЧ !!!

Absurdistan..

майката на убиеца умря от шизофрения. това май въобще не се е взело предвид

ВСИЧКО Е МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗБРАХТЕ БЕ ХОРА

Иееехаа много яко! Браво! Дано тоя същия заколи целия съдийски състав по същия начин.

прав ти път! на лекета като тебе дължим и царя, и ДПС.

Този е заклал 4 годишно дете. Ум не ми го побира.

Убиец да си в Б-ия! Е, не е лошо и крадец да си.

Лафа за 5 лева се използва когато няма нищо , а тук има служители на МВР който с тяхната некомпетентна работа допринесли въпреки направени самопризнания да не може да бъде осъден това стана ли ти ясно . Станали ти ясно , че тези служители и техните началници са и получават заплата за тази си работа . Е зза да не мислиш ,че тези който пишат тук са само малоумници яе ти кажа редът е следния: дали са ги наказали се отива в приемната на ул. Гурко от там те изпращат в инспекторат на МВР тоест в СДВР на Възраждане и от там ти отговарят писмено след направената проверка не се установиха никакви 5 лева преди да плюеш разбери и другите какво искат да кажат . Ако съм те обидил с Миков ще да извиняваш ама той е шеф и той най-бързо може да каже за тези служители дали и сега работят там

Не се гневете братя българи! Сбърканата ни образователна система днес вече дава своите плодове.Некадърностт вече е навсякъде: от министрите, висшите магистрати и следователи до обикновените чиновници, юристи, даскали, търговци, лекари, бизнесмени, певци и т. н. и т. н.

Няма какво да хулите съдиите. Или момчето не е виновно или полицаите ни са толковатъпи, че едни улики не могат да съберат. Май по-скоро е второто. Не е за първи път. Ами Белнейски......Не правосъдието е виновно, а полицията.

горкия човек от 97 година го мотаят по съдилищата чакат го да намери пари да си плати ама явно няма човека

А същия този следовател който го е разкрил разкри и убиеца на сестрите Белнейски- тоя дето е в пандиза и го обвиняват за убийството. Правете си изводите сами

Следователите не са виновни, прокурорите са тези които лъжат нагло и са корумпирани, ама при тях да дойдат убийци.... В Дупница една прокурорка колко крадци и убийци отърва и все с лъжи, ама нали е прокурорка, та думата и била последна, ама за малко, ще дойде и прокурорския ред... Ще им почука някой убиец някой ден.

ТРЯБВА ДА ВЪРНАТ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА.ЗА УБИЙСТВО С УБИЙСТВО

Нали искате Костофф да ви управлява и да довърши веднаж завинаги с ченгетата и доносниците в страната?! Нали се радвахте, когато с идването си на власт той уволни всичко здраво и читаво, разформирова службите - в ДС, МВР и МНО, които се занимаваха със сигурността и разкриването /също и предотвратяването/ на престъпления, и дългогодишните техни служители, които бяха също така преподаватели в школите за обучение на милиционери и сътрудници! Нали искате да няма лоши ченгета, които да затварят добрите хора и да им нарушават гражданските права, като ги задържат, изобличават, доказват и т.н. Нали точно това искахте - ето, честито ,това и си получавате всеки ден! нали не искате полицай да ви управлява /пожарникар/? Вчера четох, че първото условие, което Костофф му поставил за участие в коалиция било да обезглави службите - за кой ли път след 1990 г. ще ги обезглавяват? А?! Тъкмо някой се научи на нещо - правителството се сменя, службите се разбъркват като миш-маш, и вече никой не е сигурен утре ще има ли работа, няма ли да има, кой откъде ще го удари и каква най-нова идея ще щукне в главата на откачените политици - популисти?! Ето го резултатът - убил ги е, показал е как и къде, завел ги е до там, а те не са били способни дори едни доказателства да съберат в съответствие с изискванията на закона! Ами, честито на всички, гласувайте пак за Костофф, той няма вече да съсипва БГА Балкан, защото нея я няма, съсипа я отдавна; няма да приватизира предприятия, защото и тях ги няма, те са унищожени, пазарите им са сринати, комбинатите бяха източени и харизани срещу достойни комисионни на чужденци; няма и да си сложи гаражната Надка за външен министър, защото тя заминава за Брюксел... но ще осере всичко, до което се докосне, както обикновено, и най-важното - ще обезглавява служби, МВР, ще попилее и последните полицаи, които знаят от коя страна стреля оръжието им, и ще назначи млади хора, неопетнени от служба на комунистите...

Държавата с най-много прокурори и съдии от цяла Европа, е с най-голямата престъпност от цяла Европа! Поредното безумно решение, на съда. Определено този съд се гаври з целият български народ!

Бизнеса с оръжие се наследява от лицето Т.К.Най -вероятно той плаща добре на господата неподкупни съдии.

Пожелавам на тези, дето са го пуснали и на адвоката му, да ги последва същата касапница в домовете им. И нека тогава пак така, защитават убийците на собствените си деца. АМИН!! Нека бъде!

Ей некадърни магистратчета , едно дело не може да решите като хората. Изроди скапани за какво вземате тия високи заплати.

Няма закон за морала, но във всеки закон трябва да има морал. както и у тези, които го прилагат. Но тлъстия йезуит Марковски не се интересува ни от закон, ни от морал. Важното е да се появава по вестниците. А докато такива като него шумно се рекламират, всички престъпници ще спят спокоен сън.

Е, аре сега, три убийства - голем праз. Аз колко убийци съм оправдал... Нека се порадва на париците си момчето. Че и аз!

Добре , като става така некои да фане да го утрепе и готово като по едно време око за око съб за зъб като смешните съдйи пускат обиици крадци и тем подобви мутри.

Нашето правосъдие действа на избирателен принцип, май!

Прав си минала е давност... Може би тези хора и сега работят усърдно в полицията ... А всъщност става дума точно за тези пет лева още ли ги получават защото ако ги получават то шеф им е Миков . А колкото до човешката глупост си прав безкрайна е !!!

Пускайте ги! Пускайте ги! Те ще почукат и на ВАШАТА врата някой ден!

нищо чудно като знаем кой му е адвокат .

до Vankab.Човешката глупост е безкрайна.Какъв Миков,какви пет лева.Виж кога е станало събитието.

Няма такава държава!

toku chto protchetoh izkaszvaneto na BB kak kato vzeme vlastta chte premahne dvoinoto grajdanstvo.... ha ha ha I sled tazi statia tuk mislite li tche chte predpotcheta balgarskoto grajdanstvo???? BB da ne me plachi tche chte mi zabraniava nechto si - zachtoto ne moje da me splachi s nichto - az imam izbor i moiat izbor e daletch ot Mutrenskata darjava!!!!!

И френските следователи по делото Борилски ли са некадърни??? Май българските съдии не си вършат работата!!!

Не само е министър, но и е станал 166 кг. Жена му е 123кг. и двамата сигурно се търкалят като дини в леглото. Жалка работа м-р Деянов!

Ами Георги,явно съд и следствие в БГ-то нема ,затова ади и ти ЗигЗауер-а и го пушкай този невеж нещастник Митето !!! Това е братле-иначе ще е свободен и ще пострада някой невинен.Ако ти е кофти да го пушнеш -извикай си касапин ,уж да заколи прасето.....пък то станало грешка,без да иска резнал на Митака зелката вместо на Прасчо.Ама той Митко като не гледа къде застава.....

То и мен ме оправдаха навремето. Ама пусти акъл - как се издъних после.

Браво! Браво на господата магистрати. Все така да работят!

Оправдан е заради ченгеларска некадърност при събиране на доказателствата. Ченгетата опорочили уликите заслужават да му излежат присъдата.

Нека този случай да го коментира Миков защото това са негови служители който получават заплата и то не малка затова което правят . А всъщност тези хора не трябва да ги освободят от работа поради некадърност защото това е доказана некъдърност както да понесат тежки глоби и строги наказания и техните началници също

И следващия път някой като реши да убива някой друг, трябва да го направи пред съдия, следовател, прокурор, криминални, да се запише на видео, да се подпишат, и ако химикалът не е син, най-вероятно ще е невинен, заради неспазени процедури

И Стефан Данаилов пише Збогом, но е министър..........

Това е поредното доказателство колко са опитни и начетени нашите следователи и колко е качествено обучението им.Те сигурно се учат от криминалните филми по телевизията и после ние ги хващаме а съдийте ги пускат.Смех

леле, тоя ще ни изколи вси4ки ... както е взел на4ален старт ... да публикуваме адресите на съдиите да им отиде на гости ...

НЕ ОБВИНЕН В УБИЙСТВО А ТРОЕН УБИЕЦ-Това е ясно на всички,но българското правосъдие ..........нямам думи.

Вулгаристан... какво повече да се каже!!!!!

kak vi ne e sram i strah ot Boga izrodi sudii dano i vas klucne,ega ti prostotiqta da go opravdaqt!!!!!!!!!!!

Нали искате Костофф да ви управлява и да довърши веднаж завинаги с ченгетата и доносниците в страната?! Нали се радвахте, когато с идването си на власт той уволни всичко здраво и читаво, разформирова службите - в ДС, МВР и МНО, които се занимаваха със сигурността и разкриването /също и предотвратяването/ на престъпления, и дългогодишните техни служители, които бяха също така преподаватели в школите за обучение на милиционери и сътрудници! Нали искате да няма лоши ченгета, които да затварят добрите хора и да им нарушават гражданските права, като ги задържат, изобличават, доказват и т.н. Нали точно това искахте - ето, честито ,това и си получавате всеки ден! нали не искате полицай да ви управлява /пожарникар/? Вчера четох, че първото условие, което Костофф му поставил за участие в коалиция било да обезглави службите - за кой ли път след 1990 г. ще ги обезглавяват? А?! Тъкмо някой се научи на нещо - правителството се сменя, службите се разбъркват като миш-маш, и вече никой не е сигурен утре ще има ли работа, няма ли да има, кой откъде ще го удари и каква най-нова идея ще щукне в главата на откачените политици - популисти?! Ето го резултатът - убил ги е, показал е как и къде, завел ги е до там, а те не са били способни дори едни доказателства да съберат в съответствие с изискванията на закона! Ами, честито на всички, гласувайте пак за Костофф, той няма вече да съсипва БГА Балкан, защото нея я няма, съсипа я отдавна; няма да приватизира предприятия, защото и тях ги няма, те са унищожени, пазарите им са сринати, комбинатите бяха източени и харизани срещу достойни комисионни на чужденци; няма и да си сложи гаражната Надка за външен министър, защото тя заминава за Брюксел... но ще осере всичко, до което се докосне, както обикновено, и най-важното - ще обезглавява служби, МВР, ще попилее и последните полицаи, които знаят от коя страна стреля оръжието им, и ще назначи млади хора, неопетнени от служба на комунистите...

НЕ ДЪРЖАВА А ПОМИЙНА ЯМА !!!