Молдовка продаде детето си за $1

Молдовска селянка продаде новороденото си дете за 12 молдовски леи (около $ 1), съобщиха от пресслужбата на Министерството на вътрешните работи на Молдова, цитирана от "Взгляд".

Обратно в новината

Коментари - Молдовка продаде детето си за $1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само у нас ставали такива работи...

абе, тая е молдовска циганка. като оня филм таборът отива към небето, помните ли? там всички актьори бяха молдовски цигани. въобще на територията на бившия ссср молдавия беше циганската република.

поне не го е оставила да умре от глад! кво да се прави - обикновен КОМУНИЗЪМ в действие! и Азъ - в китай бил ли си? или съдиш по няколкото лъскави града? а останалите 900 000 000 (примерно) китайци имаш ли идея как живеят?

На теб май днешните демократи съвсем са ти промили мозъка. Преди да дойде така наречената демокрация нямаше гладуващи и никой не си продаваше дацата. Промит си, промит си до мозъка на костите

imalo i po-zle ot nas...

А защо и бащата да не е виновен, щом е направил дете, а после не се грижи за изхранването и отглеждането му? Според мен такъва безотговорни мъже не заслужават да имат поколение. Значи, ако жената беше оставила детето да умре от глад - всичко щеше да бъде на ред. Но щом го е продала, за да го спаси от гладна смърт - значи е престъпничка. Що за логика? А защо не е получила помощ от социалната служба или от църквата, Каритас и т.н. - има ли въобще такива организации там или има само тъпи комунистически функционери, на които по традиция им пречи собствения им народ и го избиват по всички възможни начини?

Кой я е карал да го прави това бебе, а? Акъл има да го продае, ама да се предпази - йок. И не става въпрос за презервативи и хапчета, дето са скъпи... има си и други начини, ама не - карайте по скотски... И ние не сме по-различни.

tva e stimul za vsichki nashi mangita daite oshte moze ......

виновна че няма пари... интересно...

До: куку Точно така! Ние винаги сме били на ръба.

горката жена това е страшно

Зашо съдят само майката , къде е бащата , агенциите за децата който са на щтатна заплата и хиляди държавни чиновници... За мен майката е жартвата.. ДАНО ДЕДЕТО ИМА ПО-ДЪБЪР КЪСМЕТ ОТ МАЙКАТ...

На теб май демокрация ти се привижда, ама през крив макарон, и някаква промяна ти се привижда и сполука май те е подгонила...

lucky bitch :)

още има канибали в оня район плод на социалните грижи на партията

Тук им вземат поне добра цена.

Две! И ми ги опаковайте по отделно - с две различни паднелки!

На молдовските цигани както и на всички други, трябва да се въведе контрол върху раждаемостта.

Абе на вас все комунисти ви се привиждат. Едно време всички до един сте били комунисти, ама като се смениха времената... Я погледни Китай и пак ми разправяй за комунистите.

Няма какво да ни занимавате с хорските неволи. Нито да се правите на големи моралисти, докато не изпаднете до дъното, до което тази жена е стигнала. Не е убила детето си, потърсила е вариант, все пак. Докараха хората до безумие от безсилие, а после тръгнали да ги съдят. Позорът и срамът трябва да е за държавните политики, не за обикновените (без възможности, подкрепа и разбиране) хора!!!

познавам 3-4 молдовеца и те общо не струват 1 долар...

Това беше промоция, бе! Иначе под 10 долара не падам!

Чакайте ги и тука тия работи със социалната политика на управляващите.

Ще се озове в затвора за 20г, а комуноидните уроди, които са докарали народа си да умира от глад в Европа със социалната си политика и защита пак ще са на власт и ще управляват успешно и отговорно......

Циганското племе по цял свят е едно и също - измет.Ако ги наречеш животни ще е погрешно,защото всяко животно е готово да даде живота си за рожбите си.

Да се уточни, че става въпрос за цигани. Те сами не искат да променят живота си.Не трябва да се раждат, след като живеят като полуживотни или просто изпитват търпението на останалите