Най-скъпата евродепутатка - Надежда Михайлова

Точно 470 349 лв., вложени в реклама по телевизията, струва единственият евродепутат на “Синята коалиция” - Надежда Михайлова.

Обратно в новината

Коментари - Най-скъпата евродепутатка - Надежда Михайлова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ama pak nai eftinata jena i minitschiika

Много скъпа кучка-еврейка! В Брюксел ще я блъска някой бозав лигльо!

Работниците в мините на Ковачки още от миналата година не получават заплати, затова пък Ковачки даде милиони за реклама и... не вкара нито един евродепутат. Щом е толкоз прост да се довери на Кошлуков да му прави кампанията, какво друго?

Еврейките са така, искат лукс.

ми щом до нея опряха прави си сметката колко са кадърни

много теШко се изказваш , толкоз теШко че направо се пързаляш по фекалиите си май...

Незнам дали изобщо заслужава да бъде в евро парламента Н. Михайлова . Тя като външен минисър не си мръдна и малкия пръст за нашите медици . Заради нея те лежаха толкова много години в затвора и да не броим и средства ,които държавата изразхозва за тях. С какви очи отива там. Да беше се скрила изобщо да не се занимав а с политика . Толкова къдърни професионалисти има в СДС до нея ли опряха . Незнам просто се чудя за памета на народа ,че е толкова къса .,че пак да се яви на бял кон. Нямам думи .

Щом пишеш тешки вместо тежки виждаме колко си грамотен и компетентен.По-добре не пиши по форумите ,защото се излагаш.А какво е свършила Нада хората най-добре виждат и преценяват.

И това по време на криза?! Така ли БСП се справя сама с кризата /виж изказването на Станишев/?! Сами се справяме всички ние, дето на наш гръб харчат милиони. Какво ли пък ще бъде по време на кампанията за Парламент? Колко още ще ни измъкнат?

Не зная само как тая успява да се уреди, след като и тя гони 50-е, а мен не ме иска,че съм пеминала 40-те.Тя знае сигурно добре Wordq Excel и др.Владее добре френски.Що не седи на з.... и да си гледа внуците. Или иска и тях да уреди.Така е, ама и ние сме едни балъци,зинали сме като кленове и само повтаряме едно и също,а не вземем да действаме.

Тази хубавица зареза българките, в либийският затвор и драсна на банкет, в гермалия! До там и се простира компетентност, съвест и морал!

боя се че и най-тъпата....

Наистина не разбирам ползата от ЕС. Членски внос и спиране на пари, затваряне на АЕЦ, забрана за варене на ракия и производство на определени видове вино (напр. розе), дискриминация отвсякъде. Изборът на евродепутати ни струва колкото за бюджета на един дом за сираци. Самите ни евродепутати всеки месец ще папкат по 7000 евро. А в това време ще се сещаме, че сираци изобщо съществуват - по Коледа и Великден. Тогава ще се правим на добри. В другото време парите ще отиват при Нада и другите евроговеда.

Надка ще ви защитава, колкото защити и мед. сестрите в Либия, ако помните де.

политика се праи, со паре и со дупе. ама такова дупе за 2 милиона немат дори тези най-скъпи европутатки.

Хе-хе-хе! И едните и другите са макари, аме не слушате каквото ви казвах пре ди 100 и кусур години. Аз поне ходих до Европа за своя сметка! А тия кукли са свикнали Вие -ЕВРОПЕЙЦИТЕ да им плащате.То пред това и Солунската митница бледнее е като лавка за вестиници. Не сте прави за НАДЕТО и ИЛИЯНА - те са от една софийско школо и са наеднониво. Някой от вашите путати и путанки са не само най-скъпите (това е ясно - наливат парите на спонсорите не в обществени проекти , в своите медии - това е далавера). Вашите депутати са и най-богати - при равни заплати от 8000 евро/месец данъците са им само 10%. А на ингилизи. Това е даларера на втора степен. Но никой не ви казва, колко са другите харчове - заобучения, пътувания, мероприятия. Пък иначе като ви гледам - цялата Европа затова е по-зле от преди. Преди век беше водеща сила - сега сте сган, лъгана с най-мощната и корумпирана администрация. Нямате пари за детски градини, а евро-путатските им офиси никнат зачасове и гълтат пари като за цели гимнации... Може ли вашата рая да поиска от тази евро-путатка да върне 40 % на морална основа ? Можете само да виете едни срущу други - за вас си нещо не можете. Не чувстатели, ли че ставате смешни пред децата си като им говоритетакива глупости за мене и моето време в училище?

Надето политически и дипломатически победи Европа и ни издеиства без визов режим в ония тешки години но същевремено и години ха възход 1998-99.А за комунистическите лъжи ще кажа за добросъвесните че Либия и Американците не можаха да победят.Второ, в Техеран американски заложници 2 години не можаха да ги освободят най-силните в света.С хеликоптер бяха изпратени специални части да ги освобождават но катастрофираха и напразно загинаха до един.А михаилова за няколко месеца направи много,а не малко но това се не съобшава от марионетните медии и цялата държава живеем в лъжи.И още нещо за добросъвесните.Солом Паси, като ротационен председател на Съвета за сигорност към ООН можеше да постави условие за освобождаването на сестрите в доклада, внесен от него в съвета за отменяне на Либииското ембарго.Такива условия се практикуват от хиляда години и до дех днешен,но на царското правителство му неостана време за това.Но марионетните медии мълчат естествено,въпреки,ч оттърваха един ччовек,който го обясни по националната телевизия.

ми.. то всичко е в заглавието. трябваше да е 'най-скъпите европутки'.

ми.. то не се пише лошо за тея. дращим си тука публиката, журналята мед и масло поливат.. така че друже, прав си, ама не точно и само по принцип.

ШАНТАЖ С ЦИФРИТЕ, А ТЯ ЗАСЛУЖАВА И ПОВЕЧЕ, НАЙ-ДОБРАТ Е.

хитрите журналисти знаят как да поднест новината, така че плиткоумните лумпени във форума да започнат да вият. Ами защо вият срещу Надка, а не вият срещу тиквите от ДПС?

Брейййййй, абе това комуноидите щракате на всяка секунда по форумите. Не можем се вреди от вашите излияния, нещо много умнеете като за последно!

По добре за Надя и десет пъти повече, а не за такива като Ил. Йотова, абсолютни махленки, срам за нацията ни,поклонничка на Турция

Най-елитните проститутки са най-скъпи!

Всичко бях чувала за Злодея Костов ,но това че е фотограф, не бях?????

Трябваше другари да вкараме в европаламента поета-революционер Минчо Минчев. Той щеше да живее с 500 евро намесец, а останалите пари щеше да дари на народната власт и партията.

най-наглата стъкмистика и отново мутрата ББ е най- ... Вярвате ли си, като ги пишете тези тъпотии. Та вие, медийте от две години не се спряхте да ни го навирате в лицето, великият, месията и пр.- ББ. Съберете ефирното време, което му отделяхте през това време и го отчетете като левова равностойност - това не беше ли реклама. Даже сте и жалки, той ги сипе простотиите, а пък после вие му замазвате идиотизмите с обяснения казал ..., ама не казал.... Или може би целта ви да е да се оттървете от него като кмет на София?

най-скъпа е Меглена Кунева, тъй като за да докара до 7,96 процента в последните часове на изборния ден на доста от циганските махали беше заплатено

Abe,kolko pari zagrobi s deistvieto si ili bezdeistvieto si nadeto,kato ministar,a i sestrite osem godini v zatvora,v skuta na pilota,a sega v evroparlamenta....be mi bedni narode...

да ви е честита,сини дръвници! мазохизъм е вашето его!

Pu-pu da ne i e uroki,kak se e usmiala na snimkata...ama to asul i az da vzemam 8000 evro zaplata, i az sha sa usmeia.....

Какво толкова ще допринесат в европарламента нашите представители? - нищо. Никой няма ад ги ебава за нищо, осевн да им пълнат гушите с 8000 евор на месец. Защо толкова пари се пръснаха от партиите, а не от тия кандидат депутати и вече депутати, да ги пратят там?! Няма никаква логика. Партийните централи са пълни с тъпоумници. Най-умерени и умни са излезли от ГЕРБ, с изключение на недоразумението, че пратиха тоя малоумник Емо Стоянов на златната ясла.

сега ще им обясним и за гаражите и ще им покажем как се краде,и как чрез една пълна промяна грозницата може да изглежда по-човешки,помня я озъбена и гладна от времето на лъвчето и времето е наше,нагла жена!

Колкото и лоши неща да коментирате,Надето си има дар слово и си тежи на мястото.Много се радвам за нея,тя е добър политик и заслужава това място.

A DPS?

Глупавото Наде пак се уреди

Ходи се разходи по казината и ще разбереш

много евтини тия от ГЕРБ, още от сега показват, че могат да крият харчове, пък и черната им каса бая дълбока е изглежда

Ти може да си скъпа ама българските сестри в Либия ги продаде на Кадафито за жълти стотинки. Кой каза , че даскалите били бедни ? Ето една даскалица по български и руски стана евродепотат.

Политическата ориентация на всяко лице е негов автономен избор и не трябва да предизвиква враждебни крясъци.Но в България преди 20 години всички бяха комунисти,които днес задъхано плюят по комунизма.Това показва,че както крясъците,така и внесената отвън демокрация са фалшиви,но добре платени.На продажниците.

Ега ти фирума! Кой евродупетат е най-миризлив? Кака Надка к'во прави у Европарламента? Гар ли шъ уйдурдиса за новия си? Ама не е до нея. Другите кипри от другите партии не са по от нея. Кокошки ... и един калфа... Кой от кой по-министър и най-добре ,че е по-бивш. То сегашният още не е бивш ама ще стане. Реклами и простотии.

Кака Надка трябва да краде отново, че якоооооо е заслабнала, а гадната и физиономия явно ще я търпим още дълго!Срам че няма нови и силни кандидати, а старите чанти отново са извадени от гардероба....

Първите хора били създадени отначало без качества. Ала впоследствие, в борбата с дивите зверове и природните стихии, първите хора станали лоши. Тогава Бог решил да им помогне, като ги дари с добри качества. Взел ги от небето, сложил ги в една голяма бъчва, затворил я здраво и я дал на първите хора. Казал им: Всичко добро, което се намира в тая бъчва, ще се предава на вас през стените й и през вашата кожа. Бавно и постепенно то ще ви помогне. Но тъй като е взето от небето, то винаги ще се стреми да се върне там. Ето защо дръжте постоянно бъчвата добре затворена, инак ще изгубите всичко добро. Обещали първите хора да го послушат. Ала скоро ги обхванало любопитство. Не можали да се сдържат и отворили капака на бъчвата. Тутакси всички добри качества литнали към небето. Оттогава те витаят там горе, далече от земята, далече от хората. Уплашени, човеците затворили капака. Но било твърде късно. Останал им бил един-единствен от добрите духове: Надеждата. И сега тя теши хората и себе си, като говори за изгубените си спътници, литнали горе на небето и чувстващи се щастливи в рая. БЛАЖЕНИ СА ВЕРУЮЩИТЕ!

Стига сте й завиждали! Едните не могат да я ..... , а на другите не им обръщат внимание, както на нея...Повечето от вас на нейно място да са изнесли и изтъргували вече цялата държава на топтан в Сотбис или Кристис....Е-е-х и вие, родолюбци мои....!!!!

Надето Михайлова освен че е скъпа на изборите, ще е по-скъпа и след това.... /// КОГАТО СТАНЕ МИНИСТЪРПРЕДСЕДАТЕЛ, НАЛИ СИ СТРУВА ИНВЕСТИЦИЯТА драги инвИститори?

Тези пари са и за следващите избори - рекламата служеше за популяризиране на самата коалиция! Същото се отнася и за другите портии, които като РЗС не са вкарали и един евродепутат!

Бе тоя лисабонски договор, който никой не го е чел ,не предвижда ли да се изгони кенефа? И ако е така да го чакаме с умиление

Тези пари са и за следващите избори - рекламата служеше за популяризиране на самата коалиция! Същото се отнася и за другите портии, които като РЗС не са вкарали и един евродепутат!

Колко грешни пари се хвърлят на вятъра, пари на данъкоплатците, пари с които могат да се лекуват деца, онкоболни, възрастни.....Пари, които могат да се дадат на родителите на малки деца за отглеждането им, на пенсионерите, на инвалидите... Пари, които могат да се вложат в науката, образованието, културата, екологията... Политиката е едно голямо ЗЛО за хората и за държавите. А политиците са безполезни, безсмислени крадци и мутри, които с нищо не допринасят за подобряване на положението на народа. Борбата им е само за подобряване на тяхното лично благосъстояние. Те изсмукват парите на народа , за да си живеят в охолство и без проблеми. А вие сте се прехласнали по хубавото наде и другите политически трупове. Това тяхното е пир по време на чума.

az ako imam tolkova pari shte se pensioniram i otivam na havai..